Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Naning

23 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naning♥ DIY: Ékszertartó fa 2016.01.19 19:52:30
Az ékszerek tárolása sokszor gondot jelenthet, hogy praktikus is legyen de jól is nézzen ki, dizájnos is legyen. Íme egy szuper ötlet, hogy hogyan tároljuk ékszereinket otthon, vagy akár egy ékszer- ajándéküzletet is kiválóan feldob ez a nem mindennapi, ötletes ékszertartó fa :)Amire az…..
Naning♥ Ametiszt 2016.01.18 21:07:31
Az ametiszt a legismertebb, és legkedveltebb kvarcféle. Népszerűségét gyönyörű lila színének köszönheti. Színezetét a mangán és a vas-titán adja. Tiszta állapotában féldrágakő. A legértékesebbek a tiszta lila, és a sötétebb lila kövek. Kevésbé értékesek a halványabb, vagy fehéres sávozású darabok.…..
Férjemmel a népszerű üdülő falucskában, Cserkeszőlőn élünk.  A turizmusban dolgozom, de hobbim és szenvedélyem az ékszerkészítés. A kreatív dolgok mindig közel álltak…..
Naning♥ Szalag nyaklánc DIY 2015.07.29 08:11:16
Következő bejegyzésünkben egy egyszerűen elkészíthető statement nyakláncot mutatunk Nektek! Amire az elkészítéséhez szükségetek lesz:- cérna (minél erősebb, bőrvarró cérna, esetleg gyöngyfűző drót vagy tigrisbajusz)- szalag, tetszőleges színben, bármilyen szélességű-…..
Nyári ékszerkészítő játék a Naning Facebook oldalán!1. Küldj be egy (vagy több) fotót a naning@naning.hu e-mail címre egy általad készített nyári ékszerről, és mi feltöltjük Facebook oldalunkra. Az ékszer legyen színes, csigás-kagylós, láncos, fonalas zsinóros, vagy…..
Naning♥ Vintage gomb nyaklánc 2015.05.04 12:08:13
Egy marék régi gombból és még néhány alkatrészből trendi nyakláncot készíthetsz pár perc alatt. Szükséges alkatrészek:ragasztópisztoly, egy darabka filc anyag, lánc, régi gombok, tű és cérnaA régi gombokat tegyük egymás mellé a kigondolt alakzatban, ahogyan a láncon majd…..
Naning♥ A drótőr használata 2015.05.02 20:37:36
A drótőr egy olyan alkatrész, amely megvédi a fűzőszálat az ékszer használata közbeni mozgás, súrlódás okozta esetleges szakadástól, töréstől, és helyén tartja a szálat. Használhatjuk vékony dróttal, damillal, de akár bármilyen tetszőleges vékony fűzőszállal. A…..
                       Szükséges alapanyagok: fonal/zsinór, szerelőkarika, kapocs, vasmacska medál. Az elkészítés képekben: .. és az eredmény :)   Forrás: Pinterest..
Pár éve már hódítanak a csomózásos technikával készült zsinór ékszerek, de talán egy kicsit már egyhangúaknak, unalmasnak érezhetjük őket. A színek és a végek variálásán kívül még számtalan lehetőség akad, hogy hogyan tegyük őket kicsit izgalmasabbá,…..
Fodor Jutka vagyok, Gárdonyban élek és a hobbim az ékszerkészítés. Mindig is szerettem a kreatív tevékenységet, rajzoltam, festettem, sok mindent kipróbáltam. Körülbelül tíz évvel ezelőtt történt, hogy egy kolléganőm az interneten talált egy nyakláncot, ami nagyon megtetszett…..
Naning♥ Nyaklánc méretezés 2015.03.31 17:56:00
Nyakláncméretezőnk segítségével könnyen beállíthatod ékszered hosszát a megálmodott méretre, hosszúságra: Ha olyan nyakláncot szeretnél, ami a nyakadhoz teljesen passzol, akkor mérd meg nyakad körméretét, és kb. 5-6cm-rel csináld hosszabbra a nyakláncot. Így feszes lesz,…..
Szelicsány Rita vagyok, Székesfehérvárott élek párommal és nagylányommal. Családi vállalkozásunkban dolgozom fő munkaidőben. Az ékszerek készítése mellett , szabadidőmben sokat olvasok, kutyázok, és ezek mellett időm nagy részében a polymer clay ékszerkészítés trükkjeit,…..
Naning♥ Fonalkarperec DIY 2015.03.21 20:02:05
Amire szükségünk lesz az elkészítéshez:- fém karperec- hímzőfonal- ragasztó (E-6000, vagy pl pillanatragasztó), és egy fogpiszkáló a felvitelhez- szerelőkarika- apró díszek, fityegőkAz elkészítésük pedig nagyon egyszerű, nem is kommentáljuk, a képek alapján tökéletesen…..
Amire az elkészítéshez szükségünk lesz:- memória karkötő alap- gyöngyök amiket a karkötőre fűzünk- kúpos fogó- memóriadrót vágó fogó (ha nincs memóriadrót vágó fogónk, a sima csípőfogó is tökéletes lesz) Kezdjük a memória karkötő egyik végén, a kúpos fogóval,…..
Újonnan induló Portré sorozatunkban minden alkalommal egy-egy tehetséges alkotót, tervezőt szeretnénk bemutatni Nektek. A nagyközönség számára eddig még talán kevésbé ismert kreatív alkotókról - leginkább ékszerkészítőkről - és munkáikról szeretnénk többet megtudni,…..
A fúrt (hurok nélküli) zsinórvéget használhatjuk szerelőpálcával, vagy fonalékszereknél esetleg erős tartású, színben hozzá illő memória dróttal. Azonban előfordulhatnak olyan esetek, amikor a memóriadrót teljesen ki van zárva, mert nincs hol elvezetni, a szerelőpálca meg…..
Nevét a latin aqua (víz) és mare (tenger) szavakból kapta, mely elnevezés a kő színére utal. Egy legenda szerint a hableányok tengerfenéken őrzött ládáikból származik, ezért lett a tengerészek és a tengeren utazók szerencse köve.Kékeszöld színének és a vízhez hasonló…..
Többetektől hallottam, hogy problémát jelent számotokra a már elkészült ékszerek, alkotások fotózása, hogy éles is legyen a kép, meg persze kellően világos, minden részlet teljesen jól látható legyen rajta. Ez a későbbiekben az eladást is segíti (nem is gondolnánk…..
Naning 2015.03.07 11:34:51
Amire szükségünk lesz: - Hímző fonal, kétféle tetszőleges színben- Olló- Cellux (vagy csíptetős írótábla)   1. Vágjunk le 4-4 szál, kb 60cm-es fonalat. Igazítsuk össze, felváltva a két színt, majd kb 5cm-es ráhagyással kössünk rá egy csomót. Egy darabka celluxal…..
Naning♥ Howlit 2015.02.25 13:30:31
A howlit (magnezit) festetlen állapotában matt fehér, elefántcsont színű ásvány, fekete/barna színű erezettel. Lelőhelyei: Kanada, Mexikó, Törökország, USA, Zimbabwe. Nevét Henry How vegyész, geológus, ásványkutatóról kapta, aki először talált rá erre az ásványra…..
Naning♥ Nyári kagyló nyaklánc 2015.02.20 11:36:52
Amire szükségünk lesz a kagyló nyaklánc elkészítéséhez: - lánc- kapocs- szerelőkarikák- kagyló darabok- fogó- kézifúró + vékony fúrófej- fényes lakk spray                               1., Válasszunk ki néhány kagylót, figyeljünk rá, hogy ne…..
Naning♥ Harmónika nyaklánc 2015.02.19 23:24:14
Amire a harmonika nyaklánc elkészítéséhez szükségünk lesz: - egy darabkafilc, vagy bármilyen erősebb tartású anyag- olló- ragasztó  + ecset- tű + cérna- 4 db szalag (különböző, vagy egyforma színben, ahogy tetszik)- szerelőkarika- kapocs- 4 db zsinórvég- egy darabka vastag…..
Naning♥ Első bejegyzés... 2015.02.19 21:50:46
A naning.hu egy kreatív webáruház, ahol ékszerkészítéshez szükséges alapanyagokat vásárolhattok, de ezenkívül előfordulnak más hobby alapanyagok, kellékek is. Weboldalunkon eddig is olvashattatok különféle DIY-eket, tutoriálokat, melyek többnyire saját készítésűek, de…..