Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bundesregierung unter alles in der Welt

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Csak egy nő vagyok, egy azóta munkanélkülivé vált kisgyerekes anyuka, aki egy pánikhelyzebten hozott egy rossz döntést. Őszintén sajnálom.” – írta a menekült kisgyereket megrugó, egy másikat pedig elgáncsoló jobbikos operatőr, miután szégyent hozott a világon minden…..
Bundesregierung unter alles in der Welt 2015.09.11 14:08:45
Bundesregierung unter alles in der Welt 2015.09.12 00:57:22
Pici frusztrációt érzek a levegőben. Jó, lehet nem picit. Röszkénél tarthatatlanná vált a helyzet, a nyugati sajtó tele van Viktor fikával, a Pápa a menekültek befogadására int, nyomasztó tud ez lenni, na. A fideszkeresztény ember meg frusztráltságában és tehetetlen dühében…..
Bundesregierung unter alles in der Welt 2015.09.09 22:34:51
@Eszter jött:
@s barátunk olyan szinten trágár, hogy az már önmaga paródiája. Széttépem magam a röhögéstől tőle.

Nem jövök holnap:)
Bundesregierung unter alles in der Welt 2015.09.09 22:35:34
@punkfrog:
Nem. Én a Drábik vagyok.
Bundesregierung unter alles in der Welt 2015.09.09 23:00:35
@Eszter jött:
Nagyon köszönöm, de dolgom lesz holnap.
Ha van is polarizáció, miért nincs Nyugat-Európában olyan fajta, koppányos-istvános hasadás, mint nálunk? Azért, mert a nemzeti és állami keretek kiépítése a maga korában közös társadalmi feladat volt, ami nem állította végletesen szembe egymással azokat, akik egyébként…..
Szent István megropogtatta a csontjait, és amikor egy pillanatig senki sem nézett oda, leugrott a talapzatról. Gyorsan megmozgatta elmacskásodott tagjait és fiatalos lendülettel elvegyült a forgatagban. Így augusztus huszadika táján szeretett minden évben körülnézni az országban,…..
Bundesregierung unter alles in der Welt 2015.08.21 03:43:25
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:
Kedves barátom. A kényszeres kommunistázás/kisztitkározás az ávéhásporontyok önigazolása szokott lenni. Innen lehet a libsivé átvedlett büdöskommunistát felismerni, ha esetleg eddig nem tudtad volna.
Merjünk magas kerítést építeni! - adta ki az aktuális jelszót Orbán Viktor, és lelke rajta. A Szegedi Kattintós azonban hét önmagában is nyomós érvet sorakoztat fel amellett, hogy el a kezekkel a vaddisznók természetes élőhelyétől, ami történetesen a szerb-magyar határon…..
Húsz évvel ezelőtt volt menő felháborodás, ha összekeverték a bunkók Budapestet Bukaresttel, és tiszta szívből kívántuk, hogy tényleg kedves szomszédainknál töltsön el a prosztókám két hetet, hogy egy életre megtanulja, mi hol van. Ma ez már egyrészt annyira szakállas…..
Proszektúra A hatalom ámokfutása 2015.06.18 20:00:18
Azt gondolom, ezzel a kerítésépítési szándékkal igazából most lepleződött le teljesen és végleg a Fidesz- KDNP, és persze első számú vezetője, Orbán Viktor hazug propagandavilága. Most derülhetett ki a leghülyébbek számára is napnál fényesebben, hogy amit a…..
Bundesregierung unter alles in der Welt 2015.06.19 18:18:55
@sanyix:
Hogy az '50-es években mit csináltatok, arról anyádat meg apádat kérdezd. Abban a prodzsektben ők kavartak, nem én, ha nem haragszol.

Hogy most mi lesz, az leginkább rajtatok múlik. Ha túlfeszítitek megint a húrt, annak nagyon rossz vége lesz. Tudod: a negyedik lesz az utolsó. Mármint szerintetek.
Én azt szeretem, ha a Vezér mond valamit, azonnal megjelennek a bércsahosok, és máris megmegyarázzák a dolgot. Elárasztanak bennünket az idegenek. A ballibsik minden koszos jöttmentet csak úgy befogadnának. És ekkortól, mintegy varázsütésre, sorra jönnek a hírek a…..
Bundesregierung unter alles in der Welt 2015.06.18 22:36:14
A nyilvánvalóan náczi faszista gyűlöletkeltő cseh kormányfő szavai kívánkoznak e kiváló poszthoz:
"Csehország támogatja azt az elképzelést, hogy menekülttáborokat létesítsenek Észak-Afrikában, valamint azt is, hogy a szervezett bűnbandák által a menekültek Európába juttatásához használt hajókat elsüllyesszék."

Tehát még egyszer: "...a menekültek Európába juttatásához használt hajókat elsüllyesszék"

Itt a forrás libsik, ne izguljatok:
index.hu/belfold/2015/06/18/a_magyar_fal_miatt_a_csehek_is_szigoritanak/

De azért az sem piskóta, hogy a fele agysebész, másik fele atomtudós menekültek nem tudják, hogy a sínen vonatok szoktak közlekedni: "Februárban egy vonat 14 bevándorlót gázolt halálra, akik éjjel a síneken gyalogoltak a határ felé." A forrást lássátok fent libsik.

A libsik európai zászlóshajója, a Spiegel is mintha abban írna e cikkében, hogy az EU katonai fellépést tervez: www.spiegel.de/politik/ausland/fluechtlinge-start-der-eu-mission-gegen-schleuser-droht-zu-scheitern-a-1038550.html

Akkor most tehát ki a gyűlölködő, te fasz blogger?
„Amint látják, igyekszem indiai módon élni. Persze ez ostobaság, hiszen a mi országunkban a britek határozzák meg, hogy éljen egy indiai.” Gandhi szavai Richard Attenborough Gandhi című filmjéből - 1982   Ti igyekeztek európai uniós középosztálybeliként élni. Persze ez…..
A PC szerintem annak az alapelvnek a tagadása, amit a Szellemirtók 2-ben így fogalmaz meg a polgármester: „mindenkinek istenadta joga szemétnek lenni a másikkal”. Ez az, ami a PC szerint nem igaz: valójában kötelességünk, hogy ne legyünk seggfejek egymással. A seggfejség ugyanis,…..
“Egy generáció, és eltűnik a vallás” - ígéri Lawrence M. Krauss, és ezt komolyan is gondolja. Az amerikai fizikus, akihez képest még jó barátja, Richard Dawkins is tépelődő idealista, nem elégszik meg azzal, hogy ateistaként egyszerűen tagadja Isten létezését, 21. századi…..
Újabb civil népszavazási kérdést hitelesített a Nemzeti Választási Bizottság (NVB), így a politikusok családtagjainak vagyonnyilatkozatáról is lehet majd szavazni. A kérdés már csak az, vajon mikor?! A kormánypártok ugyanis annyira megnehezítették a népszavazást, hogy bőven…..
Bundesregierung unter alles in der Welt 2015.04.09 18:48:23
A miképpen a liberális gondolkodás elválasztotta egymástól a kulturális és a politikai nemzetet, úgy kell az új kockázat-társadalom progresszív gondolkodásának elválasztania a gazdasági nemzetet a politikai nemzettől. A meritokrata versenyelv a gazdaság világába tartozik, míg…..
Tisztelt Hölgyeim és Uraim, polgári termékek! Képzeljék mekkora szarban, bocsánat: bajban lehet a Fidesz, ha leereszkedek ebbe a porfészekbe kedves vidéki városba, ahol még egy vacak focicsapat sincs, és még a vejem sem nyert közvilágításos közbeszerzést. Tényleg, Árpi: Miért…..
Bundesregierung unter alles in der Welt 2015.04.09 12:00:51
Bundesregierung unter alles in der Welt 2015.04.09 12:05:04
Ha Isten nem volna, ki kellene találni. Az ateisták (szkeptikusok) antikvitás óta kedvenc érvének Isten léte ellen, hogy ti. az az ember félelmének (vagy éppen hatalomvágyának) szüleménye, és ekként emberi alkotás, semmi értelme nem volna, ha ne ismerné el legalább ennek az…..
Bundesregierung unter alles in der Welt 2015.04.04 19:20:40
Y-GEN Quaestor: fideszes bűnbanda 2015.03.28 12:35:52
Kár ezt szépíteni. Tarsoly Csabáék ellopták az emberek pénzét, ebben pedig a fideszesek segítettek nekik. Hogy kik és milyen szerepet töltöttek be ebben? Alább megtudhatod. Tarsoly Csaba, a tolvaj. Százmilliárdos nagyságrendben lopta el a "keményen dolgozó kisemberek"…..
A politikai hatalom úgy működik, hogy létrehozza a saját társadalmi bázisát. Az, aki két hete még nem tudta magáról, hogy szimpatizál Putyinnal, nem tudta, hogy Magyarország számára az EU-n kívül is van élet, és egyébként is a Nyugat hanyatlik, nem tudta, hogy az orbánista…..
        Ez nem lesz könnyű.         Dr. Béndek Péter a Polgári Konzervatív Párt elnöke kemény szavakkal ostorozza a balliberális értelmiséget. A filozófus-pártelnök úr legfőbb vádpontja az, hogy a balliberális értelmiség nem sokat tett le az asztalra a "közéleti…..
Bundesregierung unter alles in der Welt 2015.04.03 19:57:32
Bundesregierung unter alles in der Welt 2015.04.03 20:04:19
@beszélő majom:
Nagyon jól teszi @HaFr, hogy minden fidesznarancsbolsinácigecit kibasz a picsába! Ez a liberális demokrácia, te.
A Fideszt habitusa miatt hajlamos az ember támadó stílusú pártnak tartani. Itt is volt szó erről, akkor az "erőszakos" kifejezést használtuk. Mindeközben gyanítható, hogy a párt sikereit nem ez, hanem inkább a védelemre berendezkedő politika adta. A Fidesz mindig ad arra, hogy…..
Bundesregierung unter alles in der Welt 2015.04.03 17:33:37
Ja.
Bundesregierung unter alles in der Welt 2015.04.03 17:34:31
@Jules Verne:
Batyufasz hogy eltünt, mi? A kis köcsög.
Gyermekkoromban elszántam magam,Hogy szólok istennek, ha van.De nékem ő égő csipkefenyérbenMeg nem jelent, se borban és kenyérben,Hiába vártam sóvár-irigyen,Nem méltatott reá, hogy őt higgyem. Karinthy Frigyes: Nem mondhatom el senkinekMost, hogy húsvét örömére az internet…..
Bundesregierung unter alles in der Welt 2015.04.03 17:04:15
Az orosz birodalmi politika véget vet a magyar pávatáncnak: a hintapolitika - így vagy úgy, de - elbukik. Orbán Viktornak a következő hónapokban el kell döntenie, milyen irányban viszi Magyarországot, melyik geostratégiai övezetbe kíván tartozni. Mert ő és országa csak egér az…..
Bundesregierung unter alles in der Welt 2015.02.18 22:44:43
@röf:
A faterom már csak tudja, ÁVH-s tiszt volt, aztán '59-ben átküldték a Kádárék a külügybe, mert finomodtak a módszerek a Cégnél és a fater nagyon durva tudott ám lenni az osztályellenséggel.
Vendégszerzőnk, Papp Attila Zsolt írása. Az írás eredetileg a szerző Facebook-oldalán jelent meg. Fotó: Orbán Viktor FB. * A Putyin-látogatás kapcsán szórakoztató volt látni (amennyiben a tragikomikum szórakoztató), micsoda színeváltozáson képesek átmenni emberek aktuális…..
Bundesregierung unter alles in der Welt 2015.02.18 21:01:28
@toportyánzsóti:
Te szaros libsi geci.
Pintér Mariann a 2012-es Playmate-húspiacon került be a köztudatba, aztán meg a most VV Dóriként ismert Török Dórával rázta a műmelleket valahol, most pedig az Éden Hotel harmadik évadában igyekszik majd húszmilliót nyerni.  Jövő hétfőn jön a műsor, tűkön ülünk.…..
Bundesregierung unter alles in der Welt 2015.02.18 20:54:02
Putyin jött, látott és elment. Minden vonatkozásban. A kiadott kormányzati hurrádeügyesekvoltunkmegint elmagyarázza nekünk, hogy Orbán Viktor hősiesen kiharcolta a lehetőséget Mari néninek Karakószörcsögön, aki a továbbiakban is süthet vasárnaponként tepertős pogácsát a…..
Bundesregierung unter alles in der Welt 2015.02.18 20:41:50
Bundesregierung unter alles in der Welt 2015.02.18 20:44:27
@Trendl András:
Igazad van! Én is komcsi zsidó vagyok bazdmeg. Az OK, nem? Vagy izé. Cigány. Az még jobb!