Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GinnyWinchester

47 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondolom ez a film megvan? Vélhetően többször is megvolt. Nagyon helyes, hiszen egy zseniális alkotásról van szó. A filmről készült írásunkat a Horror-Filmek.hu oldalon találod.  ..
Natalie Portman és az Oscar-díjat érő alakítás. A Fekete hattyú egy igazán remek film, amit érdemes látnod. A kritikánkat a Horror-Filmek.hu oldalon találod.  ..
GinnyWinchester 2015.06.25 02:26:53
@mojyo: Örülök ha segíthettem, mindenképp érdemes megnézni, tényleg jó film, remélem tetszeni fog :)
GinnyWinchester 2015.06.27 00:47:30
@Syracuse: Örülök hogy vannak még értelmes emberek, az ilyen filmekre régebben jöttek a szép kommentek h hogyan kerültek ide fel, stb. :D Egyetértünk, írtunk már ennél sokkal kevésbé horror filmről is :)
GinnyWinchester 2015.06.27 00:48:43
@mejicano: Áhh a balettben én is csak a zenét imádtam, a táncot már kevésbé :P És igen, Csajkovszkij atom volt :)
Semmi gond, elvégre ez is témája a filmnek :D
The Final Girls, avagy Szöktetés a pokolból. Egy 2015-ös horrorfilm, amelyről a Horror-Filmek.hu oldalon írtunk. A portálon nem csak erről a filmről, hanem sok másik horrorról is találsz kritikát és friss híreket.  ..
GinnyWinchester 2016.07.26 17:11:42
@Syracuse: Csak egyetérteni tudok minden szóval. Egyszer jó volt, aztán annyi. A korkülönbséget meg tényleg nem szokás hűen ábrázolni, nem számít ha csak pár év van anya és lánya közt a valóságban... pfffft :D
Egy távoli, legendákkal teli világban, amikor az MTV-n még zene ment, és az HBO-ra nem ment rá az ember fél fizetése, elcsíptem a tévében ezt a dán filmecskét. A címe felkeltette az érdeklődésem, és bár nem sok jó állatos horror készül a világban, mondtam magamban, egye fene,…..
GinnyWinchester 2015.05.12 19:00:30
@Gerilgfx: Van még HBO, de igazából a Trónok Harcán kívül nem sok néznivaló van rajta. Igaz hogy frissebb filmeket adnak mint a többi csatorna, de még így se valami extra az egész. :P
GinnyWinchester 2016.09.06 22:26:58
@Thunderstick: Hmmm... én valami nagyon névtelen oldalról töltöttem le és azóta megvan, magyar szinkronnal (sajna dánul nem tudok szóval muszáj volt :D), nem tudom van-e vmi mód arra h esetleg elküldjem vagy ilyesmi... de keress rá azért, hátha le lehet szedni vhonnan... ncore-on azt hiszem nincsen, de én se onnan szedtem le anno... amúgy tudom h nagyon lehordtam és tényleg egy rakás szemét a film de vhogy mégis jót derültem rajta, szóval egy próbát megér ha nem veszed nagyon komolyan :D
GinnyWinchester 2016.09.12 21:21:41
@Thunderstick: Okés, király. Ha van időd/kedved, mondd majd el mit gondoltál :D
A Sinister is megkapta a maga kis folytatását. A film Az elátkozott ház alcímen futott be 2015-ben. A filmről készült írásunkat, sok más horrorfilmes kritikával együtt ezen az oldalon találod...
Tudom, mit gondoltok: Snoop Dogg-ot egy horrorfilmben kb. annyira lehet komolyan venni, mint mondjuk Barbie-t. Én is ezt gondoltam, pedig amúgy bírom őt. Fogalmam sem volt, mit várjak ettől a filmtől, vagy várjak-e egyáltalán valamit. Dehát végülis a sztori jól hangzott, már az elején feltűnt benne…..
Ezt a filmecskét anno egy általános iskolai kirándulás alkalmával néztem meg először néhány hasonló ízlésű kedves osztálytársammal. Mondanom se kell, nagyon tetszett, és libabőröztünk rajta rendesen. Az igazán jó dolog viszont az, hogy ennyi év elmúltával is ugyanolyan élmény, mint először. A…..
GinnyWinchester 2016.07.27 21:33:25
@Syracuse: Szerintem igen, egyszer azért érdemes, el lehet nézni az off-screen öldöklést, amúgy is nagyon ott van a film minden szempontból. :)
Nemrég tűnt csak fel nekem, hogy ennek a csodás szériának csak az arról a részéről nem írtunk még, amelyik ér is valamit. Természetesen az elsőre gondolok, ez még az újdonság varázsával kecsegtetett, a folytatások erre már nem voltak képesek, vagy csak nagyon kis mértékben. Emlékszem, hogy ezt…..
Sam Raimi-t vélhetően nem kell bemutatni a horrorrajongóknak. Korai filmjei igazi sikerek voltak, de a későbbiekben sem intett teljesen búcsút a minőségi alkotásoknak. A Pókember-trilógia mellett számos jól sikerült film fűződik a nevéhez. A 2009-es Pokolba taszítva a rémisztgetéssel próbált a…..
Ez a film már régen ott pihent a "megnézendő" listámon, és nemrég a Lazarus-hatás kapcsán eszembe jutott, hogy hasonló a témája, és jó lenne megnézni. Most végre eljutottam odáig, és nem csalódtam. Nagyon sok horror-rajongótól hallottam már, hogy érdemes rászánni az időt…..
GinnyWinchester 2016.02.21 22:48:22
@Syracuse: Ohh... a Batman-filmeket pont nem láttam tőle (még). Annyira rosszak lettek? o.O /Csak a Tim Burton és a Nolan-félékhez volt szerencsém eddig Batman-kategóriában./
GinnyWinchester 2016.02.22 14:47:06
@mejicano: Hála égnek egészen elviselhető karaktert írtak neki, úgyhogy le a kalappal. :D
GinnyWinchester 2016.02.23 20:59:25
@Syracuse: Így már rémlik valami, sok jót én se hallottam a Batman & Robin-ról. Pedig ez a film (mármint az Egyenesen át) tényleg elég jó lett, megéri megnézni. :)
Az évad első részét megnéztem amint kijött, nem is volt rossz, de annyira nem csigázott fel, hogy folytassam is hétről-hétre. Emberek, nehéz beismernem, de kár volt várni. Egyáltalán nem olyan katasztrofális a helyzet, mint vártam, főleg a 10. évad bugyuta fináléja után. Még az is lehet, hogy valami…..
Nagyon úgy tűnik, hogy a befejező részéhez érkezett a Parajelenségek franchise. Ha nem is örökre, de egy kis időre talán búcsút inthetünk a sztorinak, ami jól kezdődött, de nem igazán tudott megújulni, sőt minőségben talán csak romlást könyvelhettünk el. Hogy a Szellemdimenzió megugrotta-e a…..
GinnyWinchester 2016.01.18 21:20:59
@tra lala: Hát sajna nem ér annyit h ingyen reklám legyen a poszt. :D Egyszer túlélhető, ha éppen nincs más vagy valaki kíváncsi rá, én is megnéztem mert mégiscsak a befejező rész, de eléggé átlagos szinten mozog. :P
GinnyWinchester 2016.01.18 21:21:53
@mojyo: Nem dobom el az agyam tőle de láttam már rosszabbat is. Ezek az 5/10-es filmek általában. :D
A John Wick után Keanu Reeves egy újabb remek filmben tűnik fel. A műfaj mondjuk teljesen más, a rendezői Eli Roth. Aki amúgy a megszokotthoz képest szintén egy kicsit mást hoz. A Kopp Kopp című filmről készült írásunkat a Horror-Filmek.hu oldalon találod...
GinnyWinchester 2016.01.17 21:46:44
@Georgina Nagy666: Oké végülis tényleg nem ment máshová, ezt aláírom :D :D Igen sajnos én is így gondoltam, sokkal többre számítottam aztán jól pofára estem mikor rájöttem h ez bizony ennyit tud felmutatni. :P
GinnyWinchester 2016.01.17 21:49:54
@Hácsé77: A te befejezésed sokkal jobban tetszik mint amit láttam :D Basszus, mennyivel tökösebb film lehetett volna... Áhh, horrornak nem igazán lehet nevezni. Sajnos. Bár attól hogy nem horror, még lehetett volna jó, csak szerintem Eli Roth már hozzászokott a trancsírpornóhoz és nehezen áll át a kicsit light-osabb témákra. :P
Ez volt az első valamirevaló home invasion film, amit láttam, talán csak a Pánikszoba előzte meg (a Mechanikus narancsot pedig szeretném örökre kitörölni az emlékeimből). Hogy teljes legyen az élmény, sikerült moziban elcsípnem. Mit ne mondjak, örültem, hogy nem egyedül kellett hazamennem utána…..
Előre bocsátanám, hogy ez nem kifejezetten toplista, inkább csak összefoglalása azoknak a filmeknek, amikhez 2015-ben szerencsém volt. Sajnos van sok olyan, amiről úgy gondolom, érdemes lenne megnézni, de még nem jutottam el odáig, ezek is természetesen említést kapnak majd. Valamint…..
GinnyWinchester 2015.12.30 18:34:45
@Fortress: a Sinister tényleg király, és nem kizárt hogy lesz harmadik rész, mert miért ne. :P :D

Milyen filmeket értesz "többi" alatt? Amikről már írtunk azok be vannak linkelve, ez csak az a lista, amiket én személy szerint láttam ebben az évben. Sajna csak ennyire futotta az időmből. :D De nemsokára jön majd a többi poszt is.
Elég nagy fenntartásokkal és legfőképp csak valamiféle morbid kíváncsiságtól vezérelve álltam neki a sorozat immár 11. évadának. Eget rengető újdonságot nem is kell várni tőle, viszont ehhez képest nem lett katasztrofális a végeredmény. Az előző évad végén Sam és…..
Ezúttal is még frissen számolok be a tapasztalataimról, alig pár órája néztem meg a filmet, de gondoltam, miért ne vessem mindjárt papírra/képernyőre a véleményem. Egészen véletlenül pont OctoberAir blogját nézegettem, a Bizzarium-ot, ott olvastam erről a filmről és a benne…..
Amikor először hallottam erről a játékról, mindössze annyi infó jutott el hozzám, hogy össze kell szedni nyolc lapot egy erdőben és közben valami fura alak folyton felbukkan és üldöz minket. Több se kellett, mondtam magamban, engem ez nem fog megérinteni, de azért kipróbálom,…..
A legjobb barátnőm ajánlotta ezt a gyöngyszemet még általánosban, azt mondta, kicsit lassan indul be, de nagyon jó, és hogy figyeljek, amikor az egyik csajszinak eltörik a lába, mert elég durván hihető az a hangeffekt. Mindenben igaza volt. A történet egyszerű: hat barátnő elmegy…..
Sosem voltam nagy gamer, sajnos a Silent Hill-játékok se jutottak el hozzám, úgyhogy a film velük való kapcsolatáról nem tudok sokat nyilatkozni, csak magáról a filmről, ezt nézd el nekem. A játékba csak mostanában botlottam bele néhány videó erejéig. Mindenesetre nekem a film…..
Hölgyek-urak, jómagam az Ördögűző óta keresem azt a kellemes borzongást, amit egy jó horrofilmnek nyújtani illene, de sajnos nem találtam ahhoz mérhetőt eddig. Egy ideig a Rémálom az Elm utcában azért versenyben volt, de Freddy bácsit mára már megszerettem és nincs rám olyan…..
GinnyWinchester 2015.07.10 14:59:49
@Réka ‎: De csak lámpával, vagy ha többen vagytok. :D Jó játékot!! :)
GinnyWinchester 2015.07.10 15:01:25
@Andie: Vannak benne jump-scare-es részek is de egész játék alatt úgy érzed h valami történni fog és nem tudsz ettől szabadulni, zseniálisan meg van oldva. Nekem legalábbis nagyon bejött. Egy próbát szerintem tégy vele. :)
A mai napig emlékeszem az érzésre, ami ennek a filmnek a végén elöntött. Totális, teljes döbbenet és sokk, nem tudom, mikor volt utoljára, hogy ilyesmit éreztem volna. Egy nagyon jó barátom ajánlotta a filmet, de semmit nem árult el róla, csak hogy Stephen King-feldolgozás. Ebből…..
GinnyWinchester 2015.07.01 20:10:33
@Syracuse: Csak egyetérteni tudok. Ámen. :)
Az első horror, amit megkaptam videokazettán (igen, olyan is létezett, keressetek rá nyugodtan), 7. szülinapomra, és nagyon örültem neki, hogy így iskolakezdés örömére ilyen nagyszerű ajándékkal lettem gazdagabb. Akkoriban nagyon szerettem, és most is, de egy picit már eljárt…..
Erre a filmre még mozijegyet is váltottam amikor megjelent, és utána vállon veregettem magam, hogy milyen jól tettem. Nem tudtam pontosan, hogy mire számítsak, a poszter alapján két badass főhősre meg egy nagy összevisszaságra tippeltem, és nagyjából igazam is volt, de ennek…..