Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BAANTAL

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van az a pálesz, amit nem mindegy, hogy milyen palackból iszunk...és ha azt egy nő tervezi, akkor kezd igazán érdekes lenni a dolog. A pálinka már régóta nemcsak a falusi disznóölések reggeli indítója, és nemcsak az alkoholtól bűzlő késdobálók kedvelt – világmegváltó gondolatokra sarkalló nedűje.....
Meixner-Hegyi Etelka designer, anya és feleség, aki fogta magát, otthagyta – az egyébként nagy múltú cég tervezői állását, és saját, önálló utat kezdett építeni magának. Egyszóval önmegvalósító. Férjével közösen megalapították – a Bakony lábánál, gyönyörű környezetben az EcceHOME műhelyt, ami…..
„Vektorgrafika, bor, szex és az „egyéjszakás kaland” címmel már láthattátok Szabó „Kraker” László grafikus zseniális munkáit. Kraker most a sorozatot naptár formába öntötte, a tőle megszokott igényességgel és stílussal szorosan karöltve, ráadásul angol és holland nyelven is (de igény szerint egyedi…..
Lassan két hete vége a Holland Design Hétnek Eindhovenben, de még mindig dolgoznak bennem az élmények. Rövid leszek; egyszerűen fantasztikus volt! Az is biztos, hogy nem lesz alapos és minden irányba kiterjedő ez a cikk, hiszen olyan sokoldalú információhullámba keveredtem, hogy azt…..
Elsőre bennem is felmerül a kérdés; Ezt most hogyan? Hogyan lehet egy néhány grammos fülbevaló ugyanabból az anyagból, mint egy több mázsás közösségi tárgy...és ez utóbbi hogy úszhat a vízen? A válaszokat Boldog Anita designer adja meg nekünk, aki az „AB Concrete Design” alapítója...
Bevallom, életem meghatározó személyéről írok Nektek, arról az emberről, akit barátomnak tekintek, szeretek és tisztelek. Életre szóló barátságunk 1997-ben kezdődött. Mindketten porcelánfestőnek tanultunk a nagy múltú Herendi Porcelánmanufaktúrában. Az ott töltött évek meghatározó élményeket hoztak…..
Három fiatal designer hölgy és egy „újrahasznosított” ókori ötlet. Jó Virginia, Kocsis Lujza és Varga Gyöngyvér tervezők állnak a „Tiszta vizet a pohárba” projekt mögött, ami 2013-ban indult útjára. A koncepció lényege alapvetően a szociálisan rászorulók részére teszi lehetővé a tiszta vízhez való…..
Kontor Enikő keramikus, iparművész egy izgalmas személyiség, izgalmas munkákkal. Talán az avatatlan szem is előre kiszúrja, hogy ezek a vázák nem éppen hétköznapiak. Mikor először megláttam a kollekcióját, biztos voltam benne, hogy megmutatom nektek...