Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vision_j

0 bejegyzést írt és 114 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
aeon flux golden action boy 2016 2016.02.27 13:11:00
Ismét eltelt egy év, azaz újra itt van a Golden Action Boy, az AeonFlux házi filmdíjas szavazása. Ahogy mindig az idei etapba is a tavaly március és idén február között Magyarországon bemutatott filmek és alkotóik szállnak versenybe olvasóink szavazatáért, de ahogyan tavaly, most is szenteltünk egy…..
A Fox fejesei állítólag a fejükbe vették, hogy Len Wiseman – aki a kedves felesége, Kate Beckinsale alvilági karrierjének egyengetése után egyebek között a Die Hard 4.0 - Legdrágább az életed (Live Free or Die Hard, 2007), később Az emlékmás (Total Recall, 2012) remake-jének,…..
A rengeteg moziba beszáguldó A szállító: Örökség nyilván nem támasztotta fel a franchise-t, ami valójában sosem élt: a pénteki vezetés után sok helyet csúszott vissza a Besson-produkció, a várt számokat szállítva. Jobban teljesített, s így meglepetést okozott az A Walk in…..
Egy sima, egy fordított: Marvel után DC, tévé után mozi következik. A hat új újonnan közzétett jelenetfotó közül nem egy már ismerős, melléjük összeszedtük azokat a képeket, amiket eddig még nem osztottunk meg veletek. A folytatásban a Warner exkluzív, 2015 utolsó napjáig látható stúdiótúrájának…..
vision_j 2015.09.05 17:13:38
@Feiertag Erik: Clarkenak ugytünik még mindig elég egy szemüveg hogy senki se vegye észre hogy ő Superman.
Amugy Wayne biztos megvette az Omnicorpot is azért lett ilyen a jelmeze. :-)
Hölgyeim és uraim, a lapozás után íme Callum Lynch! Nem véletlen, ha a játék rajongói a név hallatán csak pislognak, mivel népszerű sorozat csak a mozgóképes adaptáció alapjául szolgál: a Michael Fassbender által megformált főhős egy forradalmi technológiával hozzáfér a genetikai emlékezetéhez, és…..
vision_j 2015.08.27 19:07:41
vision_j 2015.08.27 19:25:10
@REMY: Hát már jó lenne látni végre egy jó játék adaptációt.
vision_j 2015.08.28 12:46:02
@Kuoni pásztor: itt legalább 2 normális szinész is van,legalábbis Michael Fassbender és Marion Cotillard jobbak külön-külön is mind a 2 Hitman "szinészei" együtt véve.
Csak sajnos ettöl függetlenül nem biutos hogy jo is lesz a végeredmény.(mint a Perzsia hercege).
Azt. A. Ku... ...tya meg a macska rúgja meg! Ez aztán a dögös plakát! Főleg klikkre, második méretben. Első blikkre Katniss inkább tűnik recsegő bolhácskának, mint fecsegőposzátának...
Elköltötték minden centjüket az amerikaiak: ezen a csúcsidényből kivezető hétvégén három film hullott a porba, melyek közül legalább kettőnek létezésére csekély magyarázatot lehet találni; a Sinister II: Az átkozott ház és a Hitman - A 47-es ügynök mélyen az előző…..
Akik még nem tudták eredetiben (máshogy nem is érdemes!) beszerezni magyar szinkronnal és felirattal a Star Wars első hat epizódját, azok most megkönnyebbülhetnek, ugyanis a Bontonfilm őszi kínálata kedvezni fog nekik. Részletek a folytatásban!..
Ugyan az nem derül ki ebben a magyar előzetesben, hogy miket hadovál a kommentátor, de az átültetett feliratoknak köszönhetően azért képben lehetünk: a Fehér Ház után Londont támadják be a terroristák, de lehet, hogy csak eltévedtek, mert a magyar cím ellenére ott nincsen ilyen…..
aeon flux meghalt sinkó lászló 2015.08.01 16:11:00
75 éves korában érte a halál a Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt. A szinkronizálástól már évekkel ezelőtt visszavonult Sinkó László páratlan hangja számtalan filmnek, műsornak vált a javára, úgymint a Macskafogó, a Batman - A denevérember vagy a…..
Adam Sandler már egy ideje vezeti a túlfizetett hollywoodi sztárok listáját, és a Pixel csak tovább betonozza előnytelen pozícióját: a videojátékos viccelődés megbukott. Eközben a Papírvárosok sem tudott kellőképpen gyökeret verni, ellenben Jake Gyllenhaaal Mélyütése magasra…..
Az előző trailer magyar változata ide kattintva tekinthető meg. ..
vision_j 2015.07.22 20:06:59
Megjelent a SPECTRE legújabb előzetese! Sam Mendes tegnapelőtt fejezte be a forgatást, majd azt nyilatkozta a BBC-nek, hogy ez volt a franchise utolsó darabja, aminek a rendezését vállalta. Hozzátette, hogy bár ugyanezt mondta a Skyfall után – kapott is ezért a barátaitól az arcára…..
A Marvel-művek legújabb tagja is a tervek szerint sült el az amerikai mozikban, hiszen A Hangya elsőséget szerzett közel 60 millió dollárral. Feleekkora bevételt ért el, mégis nagyobb dicsőség jár a Kész katasztrófa című Apatow-vígjátéknak, amely a harmadik helyről néz szép…..
Alig hangyányi meglepetéssel szolgálnak a Marvel-mozik szinkronjai így egy tucat után, és a kellemetlen fajtából ezúttal sem jut ki, még ha a szokásos "ő már volt másik figurának is a hangja"-szindrómát ezúttal sem sikerült kivédeni. Triplán nem. Paul Rudd – Széles…..
Pár nappal ezelőtt megszavaztattunk benneteket a két fő Emmy-kategória kapcsán, melynek eredményeként az AE olvasói egy Game of Thrones > House of Cards > Better Call Saul > Orange is the New Black > Homeland > Mad Men > The Good Wife hetes fogatot juttattak volna jelöléshez a…..
Ha nem akarjátok tudni, hogy kik cameóznak a filmben, akkor csak óvatosan! És hál' istennek itt is van újrafelhasznált magyar hang a Marvel univerzumon belül. Erre azért lehetne figyelni... Magyar hangok: Paul Rudd - Széles Tamás Michael Douglas - Dörner György Evangeline Lilly -…..
Nagyjából mindent elmondtunk már Alejandro G. Iñárritu és Leonardo DiCaprio, Tom Hardy-val megspékelt kosztümös bosszúmozijáról (itt és itt), amihez most már trailer is van, ami után még annál is jobban várjuk... ..
Egy biztos: ettől a három perces előzetestől a képregénykedvelőknek nem lesznek öngyilkos gondolataik...