Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ada

0 bejegyzést írt és 239 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon sok cikk foglalkozott a mai tesztben bemutatott két készülékkel, amelyeket nem szeretnék ismételni. Jelen cikket a kíváncsiság hívta életre, tudjátok az a fajta kíváncsiság, amire ha a tapasztaltabbak mondják előre a végeredményt, te akkor is magadnak akarod kitapasztalni, hogy hogy is volt…..
A szleng a mindennapjaink része, amely elkísér minket az ókortól napjainkig és valószínűleg majd azon is túl. Kisebb csoportoktól kezdve nagyobb szervezeteken át mindenhol megtalálható, például ilyenek a baráti társaságok, iskolák, hagyományőrző csoportok, rendőrség és a hadsereg. Cikkünk az…..
Lelkes olvasónk egy jó kis írással lepett meg minket e-mailben, melyet - előzetes hozzájárulását követően - változtatás nélkül közlünk. Köszönjük zerosugar6564-nek az alábbi kis szösszenetet: "Értelmiségi, bár szinte kékgalléros, jól fizető szakmában keresek állást és elegem van a rossz…..
Ada 2020.09.02 16:43:58
@Aimar10: csak részben értek egyet, megfordítom a példát.
Ha én magam alá akarok embereket, akkor Én fogom kiválasztani őket a jelentkezők közül és Én szánok rá időt, hogy valamennyivel személyes párbeszédet folytassak. Még ha ötszázan vannak, akkor is... A személyzetisnek az a dolga, hogy megszervezze az időpontokat és továbbítsa az életrajzokat.
Az eleje mindig a legizgalmasabb. Másfél hónapja van meg, de már egyszer elromlott, több szerelőnél is járt, én pedig megtekertem az óráját. De ezeken kívül sem hagy unatkozni soha, mondjuk pont ezért is vettem. Lássuk, mi történt eddig ezzel a kreháccsal, és milyen új bajokra derült fény...
Nem szoktam gyorsan csereberélni az autóimat. A Cecíliám megvan tíz éve, a Karina öt éve, a kis gagyi AE86-ot pedig örökre megtartom, de legalábbis addig, amíg létezik a világon 13-as és 14-es gumi. Ám úgy éreztem, hogy 37 évesen már ideje felzárkóznom a felnőttekhez, nem lehet örökké boroskólát…..
A merevség bejárja a férfiéletet. Reggeli merevedés, napközbeni merevedés, éjszakai merevedés, merevrészegség, kasztnimerevség, hullamerevség. Bár ez utóbbi unisex programelem. Mindenesetre mutatnék pár képet, hogy milyen merevítőket lehet kapni AE86-hoz. Csak úgy, okkal...
Belsőség Megbűnhődtem 2015.06.29 17:25:09
Ez van, ha az ember felelőtlenül fogyasztja a totalcaros és indexközeli tartalmakat. Kezdődött azzal, hogy olvasom a vízmellé kihelyezett kommandónk sztorijait, amiket felváltva írnak a srácok. Koncz Jani már több anyagban is beszámolt a történésekről, ami az ő esetében egyet…..
Az Eagle Eyes nem számít nagy gyárnak Tajvani viszonylatban, de még a sziget déli részén, Tajnan városában sem. Elég meggyőző volt, hogy amikor elkértem a katalógusukat, egy másfél kilós, hatszáz oldalas paksamétát kaptam, amiben szúrópróbaszerűen mindent megtaláltam, régi…..
TComment Darwin-díjas útdíjaink 2015.03.18 07:34:52
Öt-hat autósnak kell megszívnia, hogy egyetlen jól járjon.A legnagyobb baj az, hogy ez az egész útdíjasdi rossz irányba visz. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Kétezres évjárat, négy légzsák, ABS. Csikós hetekig büntetett verbálisan, jól célzott mérgezett nyilakkal, mert elhagytam a közös egyházunkat, és meg mertem venni a szerkesztőség legfiatalabb autóját: egy olcsó, lepukkant, elárvult cápa Galantot. Ám egy autóvásárlásnál…..
A 2007-ben elhunyt tenor, Luciano Pavarotti F40-esét vette meg magának. És az szóljon be neki, aki nem ugyanezt tette volna, ha történetesen van annyi dellája. Eddig Infinitikkel és Renault-kkal kellett járnia, helyettük csak megteszi. Remélhetőleg, hamarosan posztol valami videót is…..
Belsőség Egy szerethető finn 2015.02.13 15:04:18
Mert nagyon gyors, mert nagyon fiatal és nagyon szerény. És persze szereti a gépeket, van belőle pár neki. Ha létezik kedvenc rali-versenyző, akkor ő az. És a kevésbé cukros változat a pici műhellyel, ahol ő is örömmel olajozza össze magát. ..
TComment Én, autógyilkos? Soha 2015.02.12 06:18:20
Nem jár hetente Münchenbe százötvennel, tehát nem teszi ki autóját extrém igénybevételnek? Téved. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Belsőség Heti merítés 2015.01.18 09:01:44
Mintha az első kocsid lenne - mi az a 480? Összegyűlt a pénzmag is, nosza: túrjuk a netet. Voltak ötleteim, ötleteink. A Volvo márka nem szerepelt köztük. Veretlen fél éves Nekem még semmi nem romlott el, és a szervíz előtörténet alapján ez 5 éve így van ennél a…..
Ada 2015.01.18 11:08:33
@Fülesmaci:
Kezi valtot csakis dimbes-dombos helyeken hasznalok. Epp amiatt, hogy hamar felvalt, es ez ebben az esetben nem hasznos...

Fogyasztas... nost nem sok van belole, az teny...

www.spritmonitor.de/en/overview/47-Subaru/411-Outback.html?fueltype=2&vehicletype=1&constyear_s=2002&minkm=15000
Ada 2015.01.18 15:53:37
@Leadfoot:

A Winkli szerpentinen tesztelte, tiltasig forgatva. Igy jott ki neki a teszfogyasztas 15 literre, ami szerintem a maximum, amit el lehet erni.
Ismerek olyat, akinel 50% varos, 50% autopalya tartos 160km/h es 11 l az atlag...
En azt mondom, hogy normal hasznalatban siman el lehet vele 9 alatt autozni...
Tények?- állítólag a nők egyszerre több dologra is oda tudnak figyelni, mint a férfiak, ellenben kevésbé koncentráltak, ami logikus, hiszen több felé oszlik a figyelmük.- állítólag az ázsiai ladyboyok már olyan szintre fejlesztették magukat (illetve őket az orvostudomány), hogy…..
De miért vigyorog mégis és mi történik, ha kopognak a rendőrök hajnalban? Valamint keressük a jó amerikai autót 2000-2010 között. Ön tud ilyet? Írjon! Az Égéstér 148. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Ada 2014.12.05 07:37:09
Érdekes egy dolog ez a tévézés, magával hozza azt, hogy néhanapján vadidegenek köszönnek rá az emberre, akikről persze aztán kiderül, hogy tök jó fejek, kedvesek és valójában szeretik azt a hülyét, akivé néha lenni kell. Sokszor a szerep kedvéért, de van olyan - és ez…..
Nagy Gergő Zoltánnal alig pár hónapja ismerkedtem csak meg, aztán úgy alakult, hogy pár hétre szinte összenőttünk. Ő lett ugyanis a Brutális Kémia sorozat szakértője és ez - kombinálva meglehetős kíváncsiságával - azt eredményezte, hogy meglehetősen maró, hangos és…..
Belsőség Savaznál egy jót? 2014.10.31 11:27:48
Alig ért véget a Brutális Fizika idei négy epizódja a Spektrumon, máris folytatódik valami még veszélyesebbel. Ezek ugyanis kitalálták, hogy kezdjünk el játszani a mindenféle porokkal- és löttyökkel, hogy a végén aztán megmutassuk, milyen kamu-arannyal vernek át a piacon, vagy…..
Ada 2014.10.31 13:34:47
@Rónarider:
Fe2O3 + 2 Al → 2 Fe + Al2O3

Amugy en gimis koromban ammonium jodiddal robbantam fel. Pontosabban a haverom kapta a jod reszet, en meg az ammoniat...hahaha
Härtlein Károlyt már talán jól ismerik a Totalcar-olvasók is. Azon felül, hogy a Brutális Fizika-sorozat kapcsán együtt dolgoztunk még olykor-olykor besegít nekünk, pláne ha tévhit-oszlatásról vagy selejtes vackok képességeinek bemutatásáról van szó. Mindennél jobban utálja…..