Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZioN

0 bejegyzést írt és 320 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy nagyon érdekes MTI-hír született meg pénteken, melyről nem olvashattunk az Index-en, az Origon, vagy éppen Magyar Nemzet Online-on. Pintér Sándor belügyminiszter pénteken meglátogatta a Teleki téri piacot (melyről szép hosszú riport készült), majd részt vett a a Szolgálati…..
ZioN 2010.09.28 12:51:45
@jozicsenko: Igen ezzel +1 millió a munkanélküli.Ja bocsánat munkanélküliséget Viktor már beszüntette.Átnevezte álláskeresőnek.
ZioN 2010.09.28 15:10:59
@jozicsenko: Ebben egyetértünk,nem vita tárgya szerintem.Csak mondom neked,hogy ez nem úgy működik,hogy Óz(Viktor) legyint egyet a varázspálcikájával.
Valóban,lehetne kezdeni vele valamit,hogy a 40éves nyugdíjas ex-policáj alkalmazott ugyan ne túrjon már ki legyen olyan kedves a munkahelyemről,hanem üljön otthon a seggén és örüljön a 200k-s nyugdíjának.De ha kinézel az ablakon sajna pont azt látod hogy az ilyenek túrják ki az embereket a helyükről,és a munkáltatót sem bírálhatod mert én is inkább a 20 éves rendőr gyakorlattal rendelkező manust venném fel éjjeliőrnek nem a 25 éves 2 év gyakorlatost.
Lehetne tökéletes feltételeket teremteni ebben az országban,hogy új munkahelyek létesüljenek,de ez a vezetésben senkinek nem érdeke,mert egyes üzletágakat monopolizáltak maguknak és a sleppjüknek és ide milliárdos tőke nélkül nem tudsz betörni.Miről beszélek?Évek óta hallgatom a sírást kormányzati és vastagbőr szinten,miszerint nincs elég óvoda,nincs elég idősek otthona.Megmondjam hogy miért nincs?Azért mert betarthatatlan szabályokat kötnek hozzá,hogy csak az a slepp feleljen meg akinek amúgy is odaadnák.És szivesen elhozom ide aki azt állítja hogy munka van csak akarni kell.Ez egy orbitális baromság.Lehet árkot takarítani sepregetni igen.Akkor most a 4 szakmámmal az érettségimmel és a nyelvvizsgámmal elmegyek az önkormányzathoz és megkérdezem felvennének-e közmunkára,szerinted körberöhögnek vagy csak szimplán elhajtanak a tarka faszba?
Vastagbőr Nincs gyereked? Fizess! 2010.09.20 10:15:00
Megkongatták az elmúlt hetekben a vészharangot, mert  Magyarország lakosságának száma  10 millió alá esett. Boross Péter volt miniszterelnök úgy érezte, hogy meg kell szólalnia ez ügyben. Kár volt. Ugyanis azt nyilatkozta, hogy a gyermeket nevelőknek nyújtott…..
A csalókat és tolvajokat minden online játékban utálják, és tűzzel-vassal-banhammerrel üldözik. Kivéve az Eve Online-t, ahol az intrikálás, a politika, az árulás, és egymás nagyüzemi átverése a játékmenet szerves része, sőt, tulajdonképpen ezektől igazán jó, és…..
ZioN 2010.09.13 12:19:14
A tegnapi nap überalles megnyilvánulását az állampolgári jogok országgyűlési biztosának sikerült kipréselnie magából, gratulálunk neki. 2009. március 13-án írtuk, hogy sokkal kevesebb a bölcsöde, mint amekkora igény lenne rá. Péládul a 39.000 lakosú Salgótarjánban…..
ZioN 2010.08.19 16:13:06
@laspalmas: "A munkanélküliek meg ne akarjanak focicsapatot... "
Szerintem pont te mélyen hallgass az emberségről.
A magyar abszurd csúcspontja lesz, ha a kommunista belügyminisztert csak elítélik végre, de nem ám azért, amit 1956. október 23. után művelt, hanem mert - megtörve hallgatását - nyilatkozott a Duna TV-nek és ellenforradalomnak minősítette az 1956-os forradalmat, valamint…..
ZioN 2010.08.08 17:22:10
@ColT: Kérdezd meg a mmo játékok üzemeltetőit,milyen a net kínában.
Egy nap kellett, és szépen kezdenek jönni az információk az ámokfutó rendőrgyilkosról. Egész egyszerűen nem hiszem el, hogy ilyen létezhet: 1. Poór Zoltánt 2009-ben az M5-ös autópályán már egyszer üldözték a rendőrök. A televízió szerint igazoltatni akarták, de férfi…..
ZioN 2010.07.27 21:46:52
@mx3: ott a pont
Van bennem némi félelem a mozikkal kapcsolatban, nem tehetek róla, aggódós típus vagyok. Gyerekkorom óta nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy lassan elfogy minden ötlet, nem tudnak már mit mondani nekünk, eltűnik az eredetiség a vetítővászonról. Ha jobban meggondoljátok, ez a…..
Olyan meleg van a városban, hogy szinte beleolvadunk a forró aszfaltba séta közben. Ilyenkor nincs szó szabadtéri programokról, kellemes vacsorákról, eszem ágában sincs előadásokról, kirándulásokról beszélni, ilyenkor egyetlen célja lehet a városlakónak: a túlélés.Több olyan…..
Mindig is érdemes volt olvasgatni a Magyar Közlönyt, sok-sok érdekességet megtudhattunk belőle. Nincs ez most sem másképp, szép csendben végrehajtott személycserékre, és ezáltal érdekes parlamenti figurákra bukkantunk. 1. találat Magyar Közlöny 107. szám (2010. június 23.):…..
Kizárt dolog, hogy ez igaz legyen! Egy hivatalt nem lehet lefizetni egy engedélyért, és amúgy is, ki az a hülye, aki egy több milliárdos áruházat ártérre építene?! A Vidékfejlesztési Minisztérium környezetvédelmi államtitkára, Illés Zoltán kirúgta a  Országos…..
ZioN 2010.06.19 16:51:34
@laspalmas: A látszat sosem csal.Max rossz pontot nézel.
Az a Fidesz csökkenti "kőkeményen" az áram árát, aki az összes törvényjavaslatot, ami a jelenlegi helyzethez vezetett, csont nélkül, teljes egyetértésben az MSZP-vel megszavazott. Csak Borat-ot tudnám idézni: nice!   Az energetikai maffia törvényesen "lopja…..
ZioN 2010.06.03 23:31:12
@molnibalage: Azért kegyetlenek ezek az izlandiak. Ilyen pártot akarok én is :) -> www.youtube.com/watch?v=xxBW4mPzv6E
ZioN 2010.06.04 12:31:44
@Joe.UK:
Én utánajártam már,megnyugtatlak,támogatni nem támogatnak semmiben.Akadályozni,azt fognak,kétszázhat különféle kérelemmel(természetesen mindnél a vastag boríték a megfelelő tényező),engedéllyel.Szerintem ha te is elkezdesz utánajárni,te is csak legyinteni fogsz,hogy akkor b&##átok meg.
ZioN 2010.06.04 13:45:03
@Joe.UK: Biztosítalak,már jó irányban indultál,ha nem élsz itt.
Múltkor átpörgettük a Fidesz első, tetszetős törvényjavaslatait, most következzen egy sokkal kevésbé szimpatikus. A Matolcsy György és Fónagy János által beterjesztett indítvány az állami vagyonról szóló 2007. évi CVI. törvényhez benyújtott módosítás. Tulajdonképpen…..
Számtalan település került iszonyú nehéz helyzetbe az árvíz, belvíz, lezúduló esővíz miatt. Mind eszközökben, mind emberi erőben hiány mutatkozik, az emberek átfázva, átfagyva éjjel-nappal dolgoznak a gátakon, hogy mentsék, ami menthető. Minden elismerésem azoknak, akik ezt…..
ZioN 2010.05.19 11:14:07
Nagy érdeklődéssel várjuk, hogy a 71 éves anatómia professzor (csúcsminiszter), kiegészítve a jó Pintér Sándorral hogyan oldja meg, számolja fel az iskolai erőszakot, védi meg a tanárokat. Mert ez így sokáig már nem mehet. Erőszak a  tanárok ellen, az szülők menekülnek a…..
Két tarnabodi uzsorás 10-50 ezer forintos kölcsönöket adott elképesztő kamatra. (az uzsora már csak ilyen ugye) Volt, akitől a kölcsönadott összeg ötvenszeresét zsarolták ki több hónap alatt. Aki nem akart fizetni, azt életveszélyesen megfenyegették. A sértettek…..
ZioN 2010.05.06 16:04:43
@Perillustris: -"2. § Ez a törvény a kihirdetését követõ harmincadik napon lép hatályba, az azt követõ napon hatályát veszti."
Az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) minden segítséget megad az új kormánynak, és egy 76 oldalas szakmai programjavaslatot készítettek. (Persze a legnagyobb segítség az lenne, ha Kolompár végre lemondana vagy lemondatnák, roppant hiteles két büntetőtárgyalás között…..
ZioN 2010.05.01 11:54:51
@Tigeri: lol
Vastagbőr Kísért az MVM-es múlt 2010.04.28 09:31:00
Hahaha.... Tegnap írtam kommentben, hogy Mr. Istvan Kocsis hiába tetszeleg a BKV megmentőjének szerepében, ez nem feledteti senkivel az MVM-es ügyeket. De nem ám! Ma hozta le a Blikk az állami vállalat nemrégiben zajlott adóvizsgálatának részleteit (mondjuk elég necces adótitkot…..
Két évvel ezelőtt, 2008 márciusában írta a Magyar Hírlap, hogy "Leisztingerék hálójába kerül a BKV telepe", Kocsis István múlt héten feljelentést tett az ügyben, ami a következő: Antal Attila 2007. december 11-én Alapítói Határozatban kötelezte a BKV…..
Bevallom, közel 2,5 év és 1100 poszt után már fásultan szoktam átpörgetni a Netvibes RSS-olvasóban a címeket ... egész egyszerűen ez az ország több "hírt" (botrányt) termel, hogy azt egyáltalán be lehetne ép ésszel fogadni. Nézzük csak a tegnapi napot, március 10,…..
ZioN 2010.03.11 11:06:08
Ugyan a Fidesz még nem hirdette meg programját, egy-két nyilatkozatból már sok mindenre lehet következtetni. Most nem a majd később elemezendő kötcsei beszédről lesz szó (amihez kapcsolódik Krizsó Szilvia botrányos eltávolítása a választási műsorból), hanem a…..
ZioN 2010.03.08 22:22:18
@kolbászoszsömle:
Igen,a cél a bűnöző elemek eltávolítása a társadalomból.De nem csak ez a cél.Az igazi cél az lenne,hogy a bűnöző elemek elvátolítása a társadalomból igazságosan.De gondolom senki nem gondolja hogy tyúklopásért 25 év meg emberölésért 25 év.De igenis faszoljon az illető a tyúkért is,úgy hogy fájjon.
ZioN 2010.03.09 15:43:20
@Valaki2: Idézem saját magam : "De gondolom senki nem gondolja hogy tyúklopásért 25 év meg emberölésért 25 év.De igenis faszoljon az illető a tyúkért is,úgy hogy fájjon."
IDDQD A Ubisoft benézte 2010.03.08 16:10:00
Nem hiszem, hogy sokan egyetértenek majd velem abban, hogy igenis szükség van olyan eszközökre, amik megakadályozzák a játékszoftverek illegális másolását, terjesztését, magyarán lopását. Ne is menjünk bele hát a szokásos vonalon lefutható, parttalan szó-dzsiudzsicuba, hanem…..