Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ildiki

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rengeteg poszt megszületett a fejemben az elmúlt két hétben, vitriolos megjegyzések a piszkálódókra, kreatív visszaszurkálások, és hálakifejezés a támogatásokért. Intenzív két hét volt. Tegnap aztán megint tanítottam, és ez persze mindent felülírt, és most nem fogok…..
Webisztán Élet, mobil nélkül 2015.01.16 19:40:01
Tudom, már régen a 2015-ös webtrendekről szóló posztomat kellene élesítenem, de az élet mindig produkálja a témákat. És az újabb téma mindig érdekesebb. Történt, hogy tegnapelőtt elromlott a telefonom. Nem kapcsol be többé. Megadta magát. Vége.  Az első nap még magamnál…..
Ildiki 2015.01.20 10:53:49
@Satyala: Fb „Küldetés: Never go offline" ;)
 Egycsilliárd érv van, ami miatt a kávét inni, ízlelgetni, kortyolgatni, szürcsölni, lefetyelni, kóstolgatni, fölötte elmerengni és attól függővé válni, kötelező. Szerintem külön kutató csapatok verbuválódnak kizárólag azért, hogy kitalált, már már légből kapott…..
Bár még nincs vége az évnek, az biztos, hogy nálam tévés produkciók tekintetében a Top5-ben benne lesz a Spektrum TV saját gyártású természetfilm sorozata, A Láthatatlan Madárfotós, amit karácsonykor mutat be a csatorna. Hogy ez így lesz, már júniusban sejtettem, amikor egy…..
Ildiki 2011.12.27 13:15:01
@RCH: Egyszer nálunk ebédelt egy híres természetfotós. Így dicsérte a főztömet: „Nagyon finom! Biztos drága edényben főzted!" ;)
Gárdi Balázst kijevi tartózkodása alatt értük utol ahol egy rövid interjúban beszélt a Facing Water Crisisról, Basetrackről és az iPhone-os haditudósításról. Mondanom sem kell hatalmas megtiszteltetés érte az IndepVisual csapatát, hogy pár nappal blogunk indulását követően…..
Amióta félig legálisan lehet spam-elni (vagyis a céges címekre lehet szabályosan kéretlen leveleket küldeni), azóta jönnek is szép számmal az ilyen-olyan hazai ajánlatok.Imádom ezeket. Mivel szűrés nélkül küldik ki, így én is kapok egy csomó olyat (a céges címünkre), ami…..
Több posztunk is volt az első Starbucks végtelen hosszan lebegtetett megnyitásáról, ezért nem hagyhattam ki a fenti internetes műalkotást, utólag is megünnepelve, hogy végre lehet drága nemzetközi porkávét kapni Budapesten is. A Starbucks-nyitásról írt a Szívlapát és a…..
Ildiki 2010.06.17 11:49:40
@joetaylor: „a jó kávé az amit a fogyasztója élvezettel iszik. Lehet az bármilyen a lényeg az, hogy amikor az ember a kezébe fogja a kávét, akkor mosoly legyen az arcán, innen lehet megismerni a 'jó' kávét."
Nagyon jól megfogalmaztad: én is éppen így gondolom :)
Valamiért a legtöbb sikeres negyvenes 1963-64-ben született.Sokuk még nagyon jól is néz ki, de főként a karrierjük dübörög, és egyesek nagy hatással vannak a világ folyására is.1. Michelle Obama. Éppen ma 46 éves a First Lady. Amellett, hogy ott virít férje mellett a…..
Pihi Kávé 2008.07.01 14:50:00
Szeretem is a kávékat, meg nem is. Nem szeretem, mert nem iszom eszpresszót, mindenképpen tejesen szeretem, minél több tejjel. Szeretem, mert imádom a kávé kellemes kesernyés ízét keveredni a tejjel. Élvezetből iszom tejeskávét, cappuccinot, latte macchiatot, jegeskávékat. Ebből…..
Szép, harmonikus színekkel összeállított weboldal. Ami nagyon nem szép, az az a bizonyos "popup" reklám: Nem tudom, hogy szándékos, vagy egyszerű programozói hiba, de nagyon lassan jelenik meg. Először csak a zavaró szöveg, aztán végre megjelenik a háttér is. Ez az…..
Az üzleti életben mindig is divat volt apró ajándékokat adni a partnereknek, tollat, naptárat, mappát, kulcstartót, ilyesmiket. Sokan azt gondolhatnák, hogy ez már idejétmúlt marketingtechnika, túllépett rajta az idő. Megfigyeléses kísérletek igazolták, hogy ez az ősrégi…..
Na most aztán vigyázni! Revizor a láthatáron! Egy oldal hitelességét nagyban befolyásolja, hogy milyen a helyesírás. Amúgy tudat alatt. Mert ugye az idegen szem észrevesz mindent. És mijen ciki, ha valaki meglátja, hogy pontos j-vel írom, amit ly-nal kellene. Egyből "megvan a…..
Instant kávé   Instant energia, vagy instant hülyítés?   Ha nem hat egész nap, akkor meg mi értelme? Gondolom neked is ismerősek azok a TV reklámok, amik azzal kezdődnek, hogy a "főszereplő" fáradtságtól…..
Kritikus honlapkritika linkcsik 2008.04.25 09:15:00
Két alapvető típushiba van az oldalon...Az egyik, hogy ingyenes tárhelyen van. De van egy tippem, hogy hogyan tovább... Csak kattints ide, és megtudod! A másik a nehezen olvasható szöveg: Győződj meg magad arról, hogy miért olvasható nehezen a középre igazított szöveg. (kattints…..
Megint egy tipikus példát találtam arra, hogy hogyan nem szabad egy honlapot csinálni. Van egy honlapod, aminek - első ránézésre - kb 40 %-a foglalkozik azzal, amit mondani akarsz. A lapon hemzsegnek a figyelem elterelő csiri-biri flash-ek. Kattints ide, mert erről korábban már írtam.…..