Regisztráció Blogot indítok
Adatok
(gergényi)pétergábor

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köremailben, illetve saját blogján jelentette be Para-Kovács Imre, hogy már nem a Hírlap publicistája. “Kibékíthetetlen koncepcionális ellentét mutatkozott mai főszerkesztő csevegésünk alkalmából Gazsó L. Ferenccel, ezért december elsejétől lelépek a közepet jobbról…..
Tudták, hogy Baló György elhatárolódik a feleségétől? Nem arról van szó, hogy a dolgozószobában duzzog, miközben a felesége a konyhában dohog magában, nem. Baló György nyilvánosan elhatárolódik, ráadásul egy sajtóközleményben. Hogy miért? Mert a felesége részt vesz a…..
A Cool most aztán nagyot dobott: előkaparta valahonnan (ja, biztos egy londoni klub kokainban úszó VIP-páholyából, és semmiképp sem a mátészalkai diszkóból) Császár Elődöt, aki már egy jó ideje Shane 54-ként nyomul, talán mert zavarja, hogy minden szélsőjobbos tüntetésen az…..
Miközben újra dübörög a banda/csőcselék/megbántott magyarság/játéktehénhez imádkozó pogánysereg a budapesti utcákon, tankokat köt el, és sorozatvetővel lövik őket a rendőrök, a három közszolgálati adó kizárólag az állami ünnepséget közvetíti. Zúgnak a…..
A Pokolbéli víg napjaimból azért elég sok minden kiderült. Például, hogy mit is csinált Faludy a marokkói fiúkkal az afrikai homokban. Az utóbbi években ráadásul több irodalmi elemzés, esszé jelent meg, amiben konkrétan leírják, hogy mit is gondolt a költő a férfiakról. És persze a külföldi lapokban…..
comment:com A Tv2 ráfaragott 2006.11.04 20:54:00
A rettegés arénája megy a Tv2-n. Nem a Vörösmarty térről mentek át a tüntetők randalírozni a BS-be (bruhaha), csak elindult az amerikai akciófilm. Tom Clancy poszthidegháborús kémsztorija a budapesti zavargások, és még inkább a Megatánc helyett. A csatorna utcai harcokra…..
A South Park alkotóiról sok mindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy tisztelnének bármit is. Hirtelen nem jut eszembe senki és semmi, aki nem kapta volna meg a magáét tőlük, Jézustól Hitlerig, a zsidóktól az arabokig ütnek-vágnak mindenkit, joggal persze, mert a baromság az…..
Nyers Rezső baromi lényeglátó ember volt 1972-ben, egyébként akkoriban minden politikus roppantul meg tudta mondani a frankót, most nem is hivatkoznék Kádár krumplileveses dumájára, mindenki ismeri. Időnként média-témában is ki kellett nyilatkoztatniuk a tutit, mert miért…..
Tegnap este Fábry Sándor a HírTv-ben járt, és kinyilatkoztatott. Megmondta a frankót, hogy Ókovács Szilveszter, a nemzeti oldal legjobb Bundesliga-feje meg sem tudott szólalni áhítatában. Egyrészt jó hír, hogy Fábry, például Hajós Andrással ellentétben jól látja a saját…..