Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LocomotiveAnchoredman

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves olvasók! A kommentekben többen is kérdeztétek, az elmúlt két hétben miért nem került ki új poszt. Ennek az az oka, hogy a vírushelyzet kirántotta az eddig biztos talajt a lábunk alól, és egyik pillanatról a másikra kétségessé vált a blog jövője. 15 év nagyon sok idő, és sok munkánk van a…..
LocomotiveAnchoredman 2024.03.15 14:42:14
@Mesterséges Geci: te még új vagy?
Tudjuk természetesen, hogy a Modoros olvasói mind bátor punkok, akik az iskolában, a heti állománygyűlésen is folyton vállalták nonkonform viselkedésüket és sose érdekelte őket, hogy ki mit gondol; de hát mi gyáva, megalkuvó, simulékony, idomított férgek vagyunk - ráadásul be is ismerjük ezt.…..
Sajnos a levélből nem derültek ki részletek, így érdekes rejtély, hogy Pórul járt fogyasztónál miért szakadt el a türelem cérnája a Szállás.hu-val való összetűzés után mindössze 14 órával (!)  annyira, hogy egy Homárnak írt panaszlevélben keressen azonnali vigaszt és megnyugvást. Lehet, hogy…..
LocomotiveAnchoredman 2019.06.25 09:35:18
Élni Otthon Miért is e blog? 2017.09.29 09:52:17
Már rég szerettem volna blogot indítani a témában. Részben azért, hogy kiírjam magamból mit gondolok a mai (nagyvárosi) együttélésről, illetve kicsit közelebbről nézve a saját szomszédságomról. Mi az ami megkeseríti az otthoni légkört, illetve elveszi annak a lehetőségét, hogy az ember pihenni,…..
Nincs olyan meleg, aki életében legalább egyszer ne hallotta volna a következő idézetet: Férfival ne hálj úgy, ahogyan asszonnyal hálnak. Utálatosság az. A modern teológiában sokan, sokféleképpen próbálták már ezt értelmezni, elsősorban az eredeti, héber szöveg alapján. Egyesek szerint ez a…..
LocomotiveAnchoredman 2016.09.18 12:30:01
A hétfő esti vihar alaposan széttrollkodta Budapest estéjét is. Azt gondolhatnánk, hogy piszok mázlisták azok, akik épp egy moziban húzták ki a világvégét. Hát nem. Ágiék kiakadását tökre meg lehet érteni, a Cinema City érvelését kevésbé. Rég nincs minden teremre…..
LocomotiveAnchoredman 2015.08.19 19:40:01
@Troppauer_Hümér: ne szívd mejjre, őmellette még a svejcinéger is nyeszlettnek tűnne XD XD!!!
Tibor azt hitte mosógépet vesz, pedig valójában magát az önjáró kiszámíthatatlanságot és kalandot engedte be életébe a Gorenjével. No meg a szerelőt.  Kedves TékozlóHomár! Az alábbi immáron nagyon hosszadalmas és bosszantó történetet szeretném megosztani mindenkivel,…..
LocomotiveAnchoredman 2015.02.24 13:55:36
@batgirl: :D :D
Nehogymá, potyára csomagoltam 2-dikán?!? Na fussunk neki még egyszer.  ..