Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Valami

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hazánkban kultusza van a szinkronnak, ami egyfelől áldás, hiszen olyan pluszt kapunk a filmektől, amit sokszor nagyságrendekkel emeli egy film színvonalát, másrészről már ismert tény, hogy a nyugati országokban sok esetben szándékosan nem készítenek szinkront, ezzel segítve a nyelvtanulást – nem is…..
Rádiós műsorvezetők összejöttek SpongyaBob mozifilmet szinkronizálni. Magyar hangok: SpongyaBob - Baráth István Rák úr - Uri István Patrik - Bognár Tamás Tunyacsáp - Imre István Szandi - Kisfalvi Krisztina Plankton - Németh Gábor Karen - Hámori Eszter Kyle - Garami Gábor…..
Baptista vagyok, nem iszom - hűtötte le szegény Wilbur Walsht a harsány hangú McBride. Ez a jelenet ugyancsak ott van a legtöbb rajongó kedvencei között, ahogy a többi fejmosás is, melyet a Bűnvadászok című filmben osztott ki Bud Spencernek a cowboykalapos rendőrfőnök. De ki is volt ez a…..
Kíváncsi vagyok, hogy Mark Hamill vajon az itteni hangját kapja-e majd a Star Wars: Az ébredő Erő c. filmben is. Remélem, hogy nem, bármennyire is tisztelem a Művész Urat.  Magyar hangok: Colin Firth - Csankó Zoltán Taron Egerton - Fehér Tibor Samuel L. Jackson - Vass Gábor…..
Bár a második rész csaknem megduplázta az első nézettségét, a forgalmazó úgy érezte, szükséges még nagyobb közönség felé nyitni. Így hát Az éhezők viadala: A kiválasztott 1. részét a korábbi epizódokkal ellentétben szinkronizáltan küldik a moziba – de jó…..
Ma este már látható premier előtt Seth MacFarlane filmje, amelynek magyar címe új dimenziót kapott a szinkron-szereposztás nyilvánosságra kerülésével. Az amúgy feliratos változatban is megtekinthető vígjátékban ugyanis egyetlen színésznek sem az a magyar hangja, akit…..
Hosszú út vezetett odáig, hogy a mozivásznakon láthattuk az ifjú Bruce Willist szakadt, véres trikóban, cigivel a szája szélén, jó nagyokat káromkodva. Minden azzal kezdődött, hogy egy Roderick Thorp nevű író megnézte a Pokoli torony című klasszikust. Nem gondoltad volna, mi?..
Valami 2013.01.16 15:43:32
@scal: Dörner mikor igazgató lett megigérte Csörögi István szinkronrendezőnek, hogy Bruce Willist Eddie Murpyt, Michael Douglast és Andy Garciát (ahogy direktori munkája ezt engedi) amikor új filmjük jön Magyarországra, továbbra is ő fogja szinkronizálni őket!
Valami 2013.03.11 15:48:00
@scal: Dörner mikor igazgató lett megigérte Csörögi István szinkronrendezőnek, hogy Bruce Willist Eddie Murpyt, Michael Douglast és Andy Garciát (amennyiben direktori munkája nem jön közbe) , továbbra is ő fogja szinkronizálni!
A Django elszabadullal először forgalmaz az InterCom Tarantino-filmet, s ezzel egy időben először kerül a mozikba szinkronizáltan egy Tarantino-film. A siker enélkül is garantált volna, így viszont még nagyobbra lehet számítani: QT művészetét nagyon csípik a Kárpát-medencében…..
Valami 2013.01.16 15:27:07
@Cseh Dániel: Én az első részt az első szinkronnal javaslom akik kedvelik Helyei László hangját, mer abban kegyetlenül jól hozza a főgonosz Hans Grubert, Vass Gábor viszont komoly kritikákat kapott mint Willis, akik viszont Dörner György hangját szeretik azoknak a második szinkron ajánlott, abban viszont Hans Gruber hangját nagyon nem találták el Széles Lászlóval!
Mikrofon séró, nyikorgó bőrcucc, rasszizmus és karate, ez a hetvenes évek! Hősünk pedig a Sárkány közbelép című filmből ismert feka csávó, aki szétcsap a rendőrök között. Persze a jelenet kapcsán rengeteg kérdés kerül elő, de mi ezzel nem foglalkozunk, mert ez a jedi…..
Valami 2012.12.01 18:20:31
Ez az 1974-es "Hárman a kemény úton' www.imdb.com/title/tt0072284/ cimű Blaxploitation (Fekete Film) filmből van
Tessék szépen ízlelgetni ezt a nevet: Jordana Brewster - ő lesz ugyanis a TNT-nél készülő Dallas-remake egyik főszereplője, és egyben ő az első, aki hivatalosan is aláírt a sorozathoz. A készítők első körben a nagy öregekkel tárgyaltak és szépen lassan mindenkivel…..
Nem függ össze szorosan a filmekkel, de mégis a werkfilmek és főleg a színészinterjúk annyira sablonosak, hogy megér egy posztot. Mostanában volt időm megnézni néhányat, mivel kanapé Jabbaként a legaktívabb tevékenységem a távkapcsoló folyamatos nyomogatása volt.  A filmek…..
Valami 2010.12.31 14:53:51
Az Alien forgatókönyvén Damon Lindelof ügyködött, aki el is készült a művével és bemutatta Ridley Scottnak, illetve a stúdió fejeseinek és mindenki elégedett a szkripttel. A stúdió két fő szempontja az volt, hogy a költségvetés ne legyen az egekben, illetve ne R kategóriás,…..
Valami 2010.10.14 16:32:33
@lamb79:
1981-ben az éleseszű MOKÉP forgalmazta így nálunk, hogy politikailag korrekt címe legyen, mert akkor ugyebár nem lehetett egy olyaqn című filmet hogy Alien(Idegen) bemutatni a magyar mozikban az akkori kemény filmcenzúra miatt és sajnos a többi rész címét is ehez igazították!!!!!!!!!!!!!!
      Korábbi megnyilvánulásomban már kifejtettem, hogy a magyar honfiúi kebel egyik legnagyobb fájdalma, hogy a szlovák államnak egynehány röpke év alatt sikerült ótvarabb, ergyább, redvásabb politikai elitet kigennyedzenie magából, mint nekünk ezer év alatt. A…..
Jó volt újra látni Sigourney Weavert egy igazi mozgalmas SF filmben, az Avatarban. Kár, hogy megölték. (Bocs, de ezt már mindenki látta, úgyhogy nem tekinthető spoilernek, ugye?) Nos, úgy tűnik, nemcsak Ripley támad fel, hanem Dr. Grace is. Dr. Grace Augustine golyót kapott emberi…..
Valami 2010.09.05 17:07:38
@Andie:
http://api.ning.com/files/lBKYwV1pdGRF-thzzsabhgZtANON74NjbFCvMkX1tVbIyAF5jBn8e58FkwkPqmOD6ROUthdA7dXCVxm6*fnGlr5UUcVaqWcD/sigourney_weaver.jpg
Fogyasszátok egészséggel.:) Nézegessétek és nevessetek jókat. (mert lehet rajta)..
         Lehet használni, ha tetszik. :)..
Az Avatar producere, Jon Landau az MTV News-nak beszélt arról, hogy James Cameron írja a film előzményeit. Ebből (egyelőre) nem terveznek filmet forgatni, Cameron műve regény formájában fog napvilágot látni, ha minden jól megy a rajongók már decemberben kezükbe vehetik a könyvet.…..
Robert Downey Jr. kénytelen volt kilépni a Cowboys vs Aliens képregényfilmből, mivel a forgatás egybeesett volna a Sherlock Holmes folytatásával. A stúdió gyorsan meglelte az utódját, Daniel Craig éppen ráér mostanában, vele kezdtek tárgyalni, ma pedig a színész a szerződés alá…..
Az Avatar a két milliárd dolláros bevétel árnyékában pihenget éppen, a folytatásra James Cameron szerint várni kell picit, mivel előtte a Battle Angelt fogja elkészíteni. De ez vajon egyezik-e a stúdió érdekeivel? Nem kaptak-e a fejesek vérszemet a hatalmas bevétel láttán?…..
Baaad Movies Befizettünk! 2009.12.22 18:10:00
Nem is olyan régen felraktunk egy cikket a blogra, melyben a szerintünk legvárósabb filmekről írtunk pár sort. Azóta  majdnem mindet sikerült megnéznünk, és most pár rövid kritikával beszámolunk róluk.9:Hatalmas csalódás! Csak azért nem az év legnagyobb csalódása, mert…..
A Tv2 blogján olvastuk a hírt, hogy a Született feleségek május 19-én elmegy nyári szünetre, és az ötödik évad második felét csak ősszel láthatják a sorozat rajongói - de sebaj, a női sorozatokat kedvelők kapnak a helyére egy másik szériát, Debra Messing The Starter Wife…..
comment:com Disney lesz a Jetixből 2009.05.26 15:45:00
A Jetix többségi tulajdonosa a Walt Disney Company kedden bejelentette, hogy öt európai országban, így Magyarországon is átalakítja a Jetixet Disney csatornává. Az arculatváltásra még az idén sor kerül, de konkrét időpontot nem sikerült megtudnunk. Egy biztos, hogy nyár végéig…..
A Központi Bizottság legutóbbi ülésén - a fiatalok nemzedékéről szólva - joggal fogalmazhatott úgy, hogy a magyar ifjúság széles tömegei egyetértenek a párt és a kormány politikájával, annak valóra váltását támogatják. Helytállnak a termelő munkában, a tanulásban,…..
Azt kértük pár napja az olvasóktól, hogy adjanak címet az októberben induló Comedy Central három amerikai vígjátékának, és úgy látszik, az ilyen webkettes interaktív mizéria nagyo bejön mindenkinek, hiszen 402 kommentben, mintegy 600 címváltozatot kapott a csatorna vezetősége.…..