Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Herkules_Az első baszó

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gauvin Lapetoule nemzetközi szinten ismert és elismert fotós nagyjából egy hónappal ezelőtt látogatott el a magyar fővárosba, természetesen kameráját is magával hozta. Miközben Budapest vendégszeretetét élvezte, fotózott, képei pedig a BoredPandán jelentek meg...
Herkules_Az első baszó 2017.08.27 19:52:11
@Fotósképző: Ne spammeld a linked te tetü.
“Valós a fenyegetettség a Földön-kívüli lények részéről” - mondta egykoron Ronald Reagan, az Egyesült Államok elnöke. Sorozatunk következő részében a világ hat, leghitelesebbnek tartott ufó-észlelését gyűjtöttük össze. A poszt végén szavazás!  Sorozatunk korábbi…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Kedves Munkahelyi Terror!   Azért írok nektek, mert a munkahely ahonnan…..
Herkules_Az első baszó 2015.02.28 05:36:09
@Szumátriai Patkánymajom:
A lakásod feltételezem nem a 150es fizetesedből vetted.
Szóval a kérdésem az,hogy hány faszt szoptál le érte?
Az rendben van, hogy tárgyalni kell az oroszokkal, ha már nem tudjuk messzebb költöztetni az országot tőlük. Azzal se lehet mit kezdeni, ha az érvényes meghívójukat akkor használják fel, amikor Európában már senki más nem fogadja őket. A 2010 óta történtek fényében azon se…..
Herkules_Az első baszó 2015.02.17 14:29:30
@♔bаtyu♔:
Te szerencsétlen kulazabáló bugris...annyira sötét vagy,hogy rád már haragudni sem lehet.Csak azt nem értem minek égeted le magad minden nap a hozzászólásaiddal.
Szombaton összeült a brigád. Mármint azok, akiknek van frakciója - a többieket nyilván a szél fútta be a Nagy Büdösbe, nem a zemberek szavazata - és nagyon felelősségteljesen meg korrektül viselkedtek. Mármint szijjártói mérce szerint, de legalább Főnök nertárs örömére…..
Herkules_Az első baszó 2015.02.17 08:56:48
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Te olyan sötét vagy bazdmeg,hogy világít a szádban a negró...
Herkules_Az első baszó 2015.02.17 09:30:44
@Fabius:
jobb ha tahótlanítok...
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Sziasztok!   2008-2011-ig, közgazdász logisztika szakirányos…..
Herkules_Az első baszó 2015.02.17 09:04:18
@Diorella Queen:
Egy nagy kőkemény eres fasz kéne a szádba,addig se beszélnél hülyeségeket.