Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PathosVerdesIII

0 bejegyzést írt és 177 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben az évben engem ért a megtiszteltetés, hogy elvihettem az autónkat a szokásos tél eleji kerékcserére. Hiába voltam az elmúlt 4 évben autótulajdonos, és volt a férjemnek is egy autója, valahogy sosem én mentem a szakemberhez velük. Igaz, egyszer jelen voltam, de akkor is egy férfi családtaggal,…..
5 eset is volt mostanában a családunkban, ahová rendőrt kellett hívnunk. Mi voltunk a szenvedő alanyok, de azt előtte nem gondoltuk volna, hogy az igazi szenvedés az maga a rendőri eljárás lesz. Azóta, ha meglátok egy grasszáló rendőrkocsit tele vidám rendőrrel, mindig felvetődik bennem a kérdés:…..
Mit tegyünk, ha az informatika világában hely hiánnyal küzdünk? Legyen szó telefonról, tabletről vagy laptop, illetve asztali gépünkről. Több megoldás létezik, mint gondolnánk. Mondanom sem kell, de a legegyszerűbb megoldás a felhő. Meg persze egy bizonyos szint után szinte a legésszerűbb. Lehet egy…..
Lenyúlta a pénzt, az autótulajdonos amatőr hibáival segített neki, a rendőrség tanácstalan. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Amikor anutám először megkóstoltatta velem a házi sütési kenyerét, nem hittem el, hogy fél óra munka sincs vele,nem kell gyúrni, dagasztani és mindenféle nehéz műveletet. Ha nem a saját szemmel látom, hogy ennyi az egész, tényleg nem hiszem el, de ennyi. Anyagigény 2 bögre…..
Donald Abbey az Egyesült Államok egyik leggazdagabb ingatlanmágnása, a kaliforniai Bradbury-birtok pedig a maga 78,8 millió dolláros árával az egyik legdrágább magáningatlan. Megmutatjuk, milyen is egy ekkora palota kétszintes könyvtárral, teremgarázzsal és hatalmas…..
Ti mindent gondosan elolvastok és értelmeztek, mielőtt aláírtok egy (akármilyen) szerződést? Ez a kérdés jutott eszembe múltkor, mikor új bankszámlát nyitottam az egyik banknál. Maga a bankszámlanyitás látszólag nem egy bonyolult folyamat, de mikor elémraktak 12 oldalt…..
„Ruby Dániel" megajándékozott egy képeslappal, melyet a BMW múzeumban vásárolt tavaly ősszel. A fotón Kozma Endre látható, a legendás saxtorpi futam startvonalánál 1939-ben. Ugye tudják, ki ő? Ha nem, akkor elmesélném, higgyék el, izgalmas. Kozma hazánk legsikeresebb…..
PathosVerdesIII 2012.07.05 14:52:12
TComment Így buknak le a csalók 2012.07.04 10:12:00
Azt mondja, elrántotta a kormányt, mert megijedt valamitől. Megrendezte a karambolt, kihívta a rendőrt és hazudott a bíróságon. Aztán megúszta az egészet. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Érdekes képeket kaptunk barátunktól; nem gondoltuk volna, hogy a termoplaszt, vagyis a hőre lágyuló műanyagból készülő külső héjak ennyire nem bírják a meleget. A lidlis márkaként ismert B-Square bukó hamar feladta: a nyári napon maradt az autóba zárva – nagyjából hetven…..
PathosVerdesIII 2012.07.02 19:07:15
14 éves az Auchan és ebből az alkalomból nyereményjátékot hirdettek: minden 5000 Ft feletti vásárlás után kaparós sorsjegyet kap a kedves vásárló (ahányszor 5000 Ft-ot vásárolt, annyit), aminek hátulját lekaparva vásárlási utalványt vagy loch ness wellness hétvégét is…..
PathosVerdesIII 2012.05.10 12:51:09
Vezessük rá őket arra, hogy autóst csak akkor állítsanak meg, ha annak valódi oka van. A fennmaradó időben eredjenek a tulajdon elleni szabálysértések elkövetői után. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Mi sem mutatja jobban a másodlagos autópiacon vadászók bizalmatlanságát, mint a tény, hogy azért nem vitte el az autót, mert nem volt semmi baja. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Praxis Rossz mandulát vettek ki 2012.04.27 06:00:00
Tisztelt Praxis Csapat!   Sokat tanakodtam, hogy megírjuk vagy publikáljuk e történetünket, de úgy döntöttem, hogy igen, hogy mással ne forduljon elő, ami velünk.A történet nagyon egyszerűen egy mandulaműtéttel kezdődött.   4 éves lányomat beutalták a Szent Imre…..
Publius Tízmillió Schmitt Pál 2012.04.03 12:10:00
Lemondott. De miért húzhatta ilyen sokáig, miért próbálta magyarázni a magyarázhatatlant, menteni a menthetetlent? Amit én látok magam körül, az az, hogy az emberek egy jelentős része csal, lop, hazudik valamilyen szinten. Ez megmutatkozhat abban, hogy bliccelnek a BKV-n, nem kérnek…..
Hajcsatok No bikini, no volley! 2012.03.29 00:50:00
A NOB felajánlotta, hogy a strandröpisek ne bikiniben játsszanak a londoni olimpián. Köszönjük, nem!Hagyományőrző Nagy-Britannia, London, Westminster, a Buckingham-palota közelsége. Nagyjából ezekkel a szavakkal magyarázza a Nemzetközi Olimpiai Bizottság, miért ajánlotta fel a…..
TComment Odafent nem számolnak 2012.03.23 06:15:00
Amerikából vagy Svájcból autót venni sokkal olcsóbb lehet, mint idehaza. Hogy mégis miért nem csinálja ezt mindenki? Mert idehaza olyan ember mondja meg az árát, aki soha nem is látta. Pocsék módszerek, irreális számok. Üdvözöljük a valóságban. Kapcsolódó cikkünk…..
Az 5 csillagos, 400 férőhelyes Songjiang Hotel Sanghajtól nem messze, Songjiang tartományban található. A bristoli Atkins Design Studio nemzetközi pályázaton nyertes terve szerint a komplexum egy 100 méter mély, vízzel telített kőbányában kapna helyet. A fejlesztőcég a kínai Shimao, az építkezéssel…..
Szerettem volna nyitófotónak egy fekvő képet betenni, de úgy látszik erről a lakásról csak állókat lehet készíteni. A linket beküldő Horizont Zoli szerint a hat négyzetméter ráadásul úgy jön ki, hogy négy az alapterület és kettő a galéria. Ebben nem vagyok biztos, de…..
Hogyan dugnak a dánok? Hát, így! A környezet totál kék, a nagy kékségben szürke alakok és tárgyak, hiperrealisztikus miliő, sivár iroda északi módi szerint berendezve, és persze telepakolva hasznos és fontos cuccokkal. Odakint ramaty idő honol, zugivásra csábít a behavazott dán…..
PathosVerdesIII 2012.03.06 16:54:53
Több, mint 40 kiosztott díj, amiből a hajtáslánc is kapott kettőt. Valóban az Insignia 4x4 az elérhető legjobb négykerékhajtás a középkategóriában? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
V8 / 4.727 cm3 / 310 PS / 530 Nm @ 3.500 / 0 - 100 km/h: 7,1 s / Vmax: 250 km/h (klikkelj a nagyobb képekért) ..
-Nem, nem nem hiszem el, ez a féreg Totya is miket küldözget itt nekem. "Lányok, újra a bundás a divat!", sájj, ezt nézd meg, az ánuszát, a combját is teljesen benőtte az esőerdő. A hátáig felburjánzik. Undorító, hallod, izzó piszkavassal se nyúlnék az ilyenhez. Hairydivas, pont, kom. Pföj, ezt nézd…..
PathosVerdesIII 2012.01.26 13:44:20
A robogók a történelem folyamán határozottan a menő járművek közé sorolódtak, amíg a mopedek, főleg a klasszikus pedálosak különösebben sosem voltak azok, inkább megmaradtak praktikus közlekedési eszköznek. Főleg nálunk, ahol nem igazán alakult ki a mopedes kultúra, de ami…..
PathosVerdesIII 2012.01.24 17:34:34