Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KitCat

148 bejegyzést írt és 96 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha jól emlékszem, még tavaly ősz elején kaptam meg magyarul az új Harry Potteres számítógépjátékot. Meg kell mondanom, hogy ezerszer jobb, mint az előző. Profibb a grafika, jobb a hangulat, izgalmasabb és nem az a lényeg, hogy az X gombot nyomogatva kinyírd az apró, harapós…..
Gengszterkorzó néven január 10-től adja a magyar HBO a húszas évek szesztilalma alatt játszódó sorozatot, amit a Maffiózók Emmy-díjas forgatókönyvírója, Terence Winter és Timothy Van Patten jegyez. A 12 részes, saját gyártású sorozat Atlantic Cityben játszódik, a pilotot…..
A Cheers-spinof Frasierrel világhírűvé lett Grammer főleg komikus szerepeiről híres, Gus Van Sant pedig nem arról, hogy kommersz filmeket készítene bárkinek is, így érdemes megjegyeznünk a Starz nevű amerikai kábeladó (a Spartacust is ők csinálták és náluk mutatkozott be a…..
A Hősök egyik legidegesítőbb szereplője, a hol feltápolt, hol minden képességétől megfosztott Peter Petrellit alakító Milo Ventimiglia újabb sorozat főszerepet vállalna. ráadásul olyat, amit ő maga írt saját magának. A sorozat egy képregényadaptáció lenne, a címe Rest…..
KitCat 2010.11.16 18:54:55
charmed.hu/kepek/displayimage.php?album=1812&pos=3
Szerintetek ez Milo? Létezik, hogy ennyire megöregedett vagy csak egy filmszerep miatt ősz és nyúzott?
Mármint a Fox műsorára, nem hozzánk, de nyugi, a trailer alapján tuti, hogy lesz itt is. Az eredetileg Ride Along címre hallgató sorozatot a Kemény zsaruk készítője, Shawn Ryan jegyzi, kíváncsi vagyok, meddig mehet el network tévén a keménykedésben. A főbb szerepekben Jennifer…..
Nálunk nincsenek hagyományai a töklámpásos-beöltözős-cukorkakéregetős ünnepnek, így a magyar tévéműsorokból nem nagyon tudunk példákat hozni a legjobb Halloween-témájú epizódokra. Maradnak tehát az amerikai sorozatok, amik minden évben produkálnak egy tonnányi ilyen…..
Tűzijáték. Mostanában elég komoly gondot jelentett az augusztus 20-ai ünnep leszervezése, sok csatorna foglalkozik a témával, kivéve persze a kábeleseket. Az HBO is lődözi majd a rakétákat, rögtön ott van az Adventureland, 20:00-kor, ami annak idején kellemes meglepetés volt…..
Az RTL interjúzott egy rövidet Jenson Buttonnal a hétvégi Formula-1-es magyar nagydíj örvén, és kérem szépen, szenzációs hírünk van: a Nagytétényi úton egy titkos laborban megalkották az első hús-vér Google fordítót. Az interjút készítő robot valami olyasféle lehet, mint…..
A Gyilkos elmék stábját és a rajongótábort is alaposan felkavarta a CBS bejelentése, miszerint kreatív és nem anyagi okokból megszabadulnak AJ Cook karakterétől és visszaveszik Paget Brewster jelenlétét a sorozat epizódjaiban - állandó szereplőből visszatérővé minősítik le.…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.04.28 09:30:00
Tegnap nem volt Lost, basszameg. Jó, tudtam előre, de akkor is. Vasárnap veszti érvényét Conan O'Brien szerződésben foglalt "szádat befogod" klauzája, a műsorvezető pedig azon nyomban, a CBS 60 Minutes című műsorában pakol ki a botrányról. Nem minden tudós…..
A szitkomokra könnyen rámondja az ember, hogy szerethetőek vagy sem, hiszen a tévézés egyik legszubjektívebb elemét alkotja a műfaj. Egyszerű ez, mint kirakni a Rubik-kockát, ugyanis a csekély játékidővel rendelkező sorozatokon vagy nevet az ember, vagy nem. Az ABC szüntelen…..
Mivel utazó kiállításról van szó, nem csoda, hogy az izlandi vulkánkitörés a holnapi Lost-kiállítást is befolyásolta, hiszen nem értek ide a tárgyak onnan, ahonnan jönniük kell, és úgy meg nem lehet megnyitni az eseményt, hogy Mézga Géza rajzolt szemüvegét mutogatjuk a…..
Délben már tettem egy ki egy teaser-posztot, amiben csak egy képeslap szerepelt, amin az AXN meghívja az érdeklődőket egy Losttal kapcsolatos rendezvényre, és más semmi - ezért volt teaser, azaz figyelemfelkeltő poszt, és nem tartalmazott több infót, nem azárt, mert hülye fasz…..
Újabb vígjáték érkezik a Viasat3 műsorára, és a csatorna ismét az olvasók segítségét várja a címadást illetően. Az alany a Rules of Engagement című CBS-sitcom, ami eddig három évadot és 35 epizódot ért meg, de jön belőle a negyedik is, valamikor tél végén-tavasz elején.…..
KitCat 2009.12.01 18:08:24
KitCat 2009.12.01 18:09:03
KitCat 2009.12.01 20:20:14
Mégis van abban valami jó, hogy az MSZP fojtogatja a Magyar Televíziót, már persze azon kívül, hogy a Napkelte eltűnt a képernyőről. Úgy néz ki, hogy mégis folytatódik a Tűzvonalban, amit a harmadik évad után pénzhiány miatt fejezett be idén májusban az MTV. Bordás ezredes…..
A pénteken kihirdetett Lie to Me-játékunk helyes megfejtése: A buszos merényletet megelőzően melyik mondat utal a merénylő kilétére? - "Kölcsönveheted a jegyzeteimet, nekem már nem kellenek!" A nyerte Horváth Kitti nevű olvasónk lett, gratulálunk neki. Nyereményét az…..
Az AXN jóvoltából átmeneti látogatásra hazánkba érkezett Matthew Fox, a Lost egyik főszereplője, Dr. Jack Shephard megszemélyesítője, és ha már itt van a 14 bőröndjével (az AXN dél óta twittelte a napját), nemcsak sajtótájékoztat holnap, hanem ma koktélpartizik a…..
Ezt a videót a készítő állítólag 16 órán át készítette, a témája természetesen a sors, ez eleve elredeltetés, és bizony spoileres, így csak az ugrás után mutatjuk meg. Addig is egy kép az egyik random szereplőről. ..
Jótékonykodott a Beugró. A Beugró művészei diákoknak ajánlották fel támogatásukat. Pokorny Lia, Rudolf Péter, Szabó Győző, Kálloy Molnár Péter és Novák Péter az őket szponzoráló Akadémiai Kiadót kérték meg, hogy három iskolának segítsenek a műsornak szánt összeggel.…..
Kérem szépen, az AXN-ről nem lehet elmondani, hogy nem tesznek meg mindent a Lost hazai népszerűsítéséért, a budapesti irodájukat valahogy úgy képzelem el, mint egy crossovert a parti tábor és a bunker belseje között, Dharma-logós cuccok mindenütt, meg Lost-akciófigurák a…..