Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rhen

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ADrenalin Mini-Kimi. Kell! 2013.01.21 14:09:25
Szal aki jobban benne van az F1 világában, az nyilván tudja már, hogy egy Naoko Honma nevű japán művész miniatűr bábukat készített az F1-es pilótákról. Ezek apró fából faragott babácskák, amelyek kézzel festettek. Igazán pirinyók, a fejük mozgatható, a sisakjuk lecsapható.…..
Szóval az történt, hogy az Acer múlt csütörtökre tervezte bemutatni Kínában az ottani belső piacra szánt legújabb telefonját, a CloudMobile A800-at, melyen a legnagyobb kínai online kereskedelmi csoport, az  Alibaba által kifejlesztett felhőalapú operációs rendszer, az Aliyun…..
rhen 2012.09.17 16:47:17
@Yarner: De az Amazon és a Barnes & Noble nem tagja az OHA-nak, nem említik, hogy android fut a készülékükön, nem használják az Android márkanevet.

Szerintem nagy különbség.

Ez kb olyan mintha kötnél egy megállapodást az adidassal pólók gyártására, majd később elkezdenél adidost is gyártani, mert az is nagy üzlet.
rhen 2012.09.18 14:50:48
@Yarner: Nem kell eltitkolni, hogy androidra épül a rendszerük, de nem is azzal adják el, hogy az van rajta.
Másrészt (és ez fontosabb az előzőnél) nem tagjai az OHA-nak így egyértelműen más elbírálás alá esnek.
Mivel maga az android nyílt palatform azt csinálnak vele amit akarnak.
Mindig megy a szakértés arról, hogy néznek ki a modellek. Hogy enniük kéne egy kis paprikás csirkét nokedlivel, azután varga bélest, fojtásnak. Rossz példát mutatnak az ifjúságnak, még rosszabbat a kifejlett nőknek. A tinilányok alig esznek, és olyasmiket tudnak, hogy hény szem…..
rhen 2012.09.12 09:34:22
@_zulu_: jól látod a dolgokat.
Elsőként a Google+-ban, majd a kereső oldalán debütált - Andy Hertzfeld közreműködésével készült - átgondolt, következetes, funkcionalitásában is szép dizájnja. Majd ma reggel megkaptuk a Gmailbe (sűrűbb és ritkásabb verzióban is) és a Calendarba is az új külalakot.…..
A nyúlon túl Kreatív reklám 2011.02.16 08:00:00
1 óvszer két életet menthet meg..
Van az úgy, hogy nincs pénz, vagy egyszerűen csak szeretnénk valami személyeset adni annak, akit annyira nagyon szeretünk. Akárhogy is, a saját kézzel készített ajándékoknak van létjogosultsága, és szinte minden korosztálynak készíthetünk valami olyasmit, aminek igazán örülni…..
A triálosok ügyessége engem mindig lenyűgözött. Bár testközelből nem láttam még versenyt, de amit itt-ott a tévében, neten elcsíptem, az mindig őszinte csodálatra késztetett. A youtube-on keringő felvételek közül egy skót srác, Danny MacAskill filmje volt a legfelkapottabb, a…..
Egy jó hír és egy rossz hír a Motorola Droid tulajdonosoknak. A jó hír, hogy a héten erre a mobilra is megérkezik a Froyo. Állítólag még a héten. A rossz hír, hogy az egyik legjobban várt funkciót, a wifi megosztást nem tudja majd. A cég szóvivője szerint azért, mert "nincs…..
rhen 2010.08.02 19:38:03
www.appbrain.com/app/net.szym.barnacle
eddig is működött a hot spot dolog, csak külön alkalmazás kellett hozzá.

off:
hardwer: hardware vagy hardver. Így kicsit fura.
Nemrégiben Brian O'Neil Hughes, a Photoshop termékmenedzsere egy videót tett fel a Youtube-ra, amelyben nagy mellénnyel harangozta be a CS5 óriási újdonságát, a "content-aware fill" azaz a tartalomtól függő kitöltést. Ennek segítségével például el lehet tüntetni egy…..
rhen 2010.04.01 20:21:31
nekem elsőre ilyet adott: indafoto.hu/rhen/image/7350579-09656995/user
radius 7-el.
szerintem valamit nagyon nem jól csinálsz, ha ez a legjobb képt amit kapsz.
mondjuk a kémény szélét gondoltam, hogy nem találja ki maga, hogy hol van és valami maszat lesz a széle, de a tetővel, éggel, fallal szépen megbírkózott.
szerintem a CS5 se csinálta volna sokkal jobban, nem hiszem, h odafestette volna a kémény másik felét.
A Sony egy teljesen új walkmant-szériát mutatott be, ezzel próbál az mp3-piacon nagyobb rést kihasítani magának. Az új walkmanok természetesen színesek, vékonyak, mindenféle méretben (8, 16, 32GB) kaphatók. Újdonság, hogy a számok lejátszása alatt a dalszöveget is olvashatjuk,…..
Ma egy egész kis romantikus képet kaptok, de van benne mégis valami érdekes. Szerintetek mi az illúzió, hogy készült a kép?..
rhen 2009.09.04 18:33:35
@kisstomesz: márpedig ez nem felülről lett fotózva.

1.látszik a lány haján és szoknyáján.
de ha nem hiszed oké.
2. az viszont biztos, hogy a fekete kis négyzetek a képen kiszellőzők. ilyeneket raknak a nem ragasztott kőburkolatok aljához, hogy a burkolat mögött szabadon áramolhasson a levegő. (persze fent is hagynak rést)
3. a kép alján nézd meg a burkolatot. ne mondd nekem, h az a burkolat falburkolat, a nagy lapos, meg padló...

nagyobban a kép: www.buk.lt/uploads/1192650158_3.jpg

bonusz: ha a nagyobb képet nézed látszik, h erősen tartja a lányt, nem csak úgy átkarolja...
Talán a leggeekebb Gmail téma a Terminal óta. Az early adopterek máris nyomtak rá egy installt. (Settings/Themes/High Score alatt lehet rátalálni a levelezőtökben.) Ha már itt tartunk: ti milyen Gmail-témát használtok mostanában? Még mindig a Tree a nyerő? ..
rhen 2009.09.04 12:59:16
Bigyóblog Laptoptáska vagy szék? 2009.06.28 13:34:29
Laptoptáska, mely székké alakul, hogy a szabadban dolgozva is kényelmes háttámlával üldögéljünk. Hiszen laptoptáska mindig van nálunk, miért ne használjuk valami másra is. NICK+BEAU dizájnja.   Via The Design Blog..
A nyúlon túl Ez egy fa 2009.06.16 10:22:00
rhen 2009.06.16 11:27:57
Talán emlékszik rá mindenki, mekkora divat volt a ’80-as években az a bizonyos fémtoll, amelynek négy betétjéből tetszés szerint használhattuk a  kék-piros-zöld-fekete színeket. Természetesen ennek is kitalálta valaki – egész konkrétan Jinsun Park - a XXI. századi…..
Amikor felmerül a kérdés, hogy lehet-e eleve vírusfilmet készíteni, vagy pedig csak filmet, ami aztán vagy vírussá válik vagy nem, mindig felkorbácsolódik a vita. Ken Block példája most azoknak ad muníciót, akik szerint egyes esetekben előre meg lehet jósolni, hogy a film vírussá…..
Először szeptember elején hallottuk a pletykát, hogy a Simpaticon.hu "az origo új projektje". Mi ez a szájt? Elég bizarr ötleten alapul. De tekerjük vissza az időgépet 2007 júliusára. Akkor írtam egy postot a Symbaloo-ról. Egy olyan nyitóoldal-alkalmazás, mely…..
rhen 2008.09.29 19:55:00
az a baj a flash-el, hogy a 8650-es phenom processzoromat pl ez a site (www.simpaticon.hu/) ha nem csinálok semmit is átlag 10-12%-al terheli. Ha csinálok is vmit, akkor 25-35%. gmail ajaxos felülete 12-3 %-ot eszik amikor kattingatok, v csinálok is vmit, anélkül pedig 0-át.
linuxos flash-el pedig még rosszabb a helyzet.
 Napi out-of-the-blue sajtóközlemény: A 2007. december és 2008. május közötti időszakban az internet-penetráció nőtt Csehországban, Lengyelországban és Magyarországban is. A legnagyobb mértékű internet-használatot Csehországban mérték 2008. májusban. A Gemius és a…..
Egyszerű, ötletes és egészen biztosan a közös munkahelyi hűtőben marad a szendvicsünk. Kivéve, ha a takarítónő ki nem dobja. Hogy miért, az ugrás után kiderül.   Via skforlee..
rhen 2008.09.16 15:05:34
Mégpedig a Microsofttól. Ez a dizájn is szakít a megszokottakkal, csak két ponton éri az asztalt. Bár törékenynek tűnik - én például félnék a táskámba tenni - összehajtogatva masszívabb érzetet kelt. Vezetéknélküli. Fekete és piros színben kapható majd az Arc egér, darabja…..
Egy nagy törzs, három vastag ág, kilenc vékonyabb ág, huszonhét gally és 54 levél. Ezekből áll össze a töltőfa. Méghozzá a napelemes töltőfa. Úgy néz ki, mint egy bonsai, de bármilyen kütyüt hozzácsatalkoztathatunk, hogy feltöltsük. A Yankoo Desing koncepciója. ..
Csak kedves olvasóink és mi lehetünk annyira lélekben retardáltak, hogy egy sárga golyószemű vacak percekre elszórakoztasson bennünket. Japán találmány természetesen, és mi azonnal akarunk egy ilyet. Meg mindent ami kell ahhoz, hogy hátradőlve órákig őt nézhessük.   ..