Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Roommate

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 2 az 1-ben eszközök virágkorukat élik, a gyártók egyre újabb fejlesztésű modelleket mutatnak be. Mindig örömünkre szolgál, ha kedvező árú, ám sokféle funkcióval rendelkező modellel találkozunk. A Toshiba Click Mini igazából egy tablet, melyhez egy plusz USB-porttal és…..
+ o    Fantasztikus 4K Ultra HD kijelző. o    Technicolor által tanúsított segédletek kalibráláshoz o    Harman/Kardon hangszórók, DTS hangzásjavítás o    Az Intel Core i7 processzornak és az Nvidia grafikus egységnek köszönhetően stabil teljesítmény.…..
+ o   Kedvező ár o   Jó képminőség - o   Nehéz és drága szemüveg o   Csak alapszintű okostévé funkciók   Azért látunk térben, mert a két szemünk által közvetített, egymástól némileg eltérő képet az agyunk egyetlen térhatású (3 dimenziós)…..
A Microsoft „Chromebookja”– A Toshiba kedvező árú laptopja kis kapacitású belső meghajtóval és 100 GB felhőalapú tárhellyel +Kedvező árA működéshez nem elengedhetetlen az internetkapcsolat -Korlátozott képességekNincs benne beépített mobilnetes modem Tulajdonképpen a…..
A Toshiba a koreai konkurenciának köszönhetően az elmúlt időszakban nem volt a tévé ipar csúcsán. Ráadásul a legutóbbi hírek szerint eladta a márkát a Compalnak, így a jövőben a Toshiba márkájú tévéket a tajvani cég tervezi, gyártja és értékesíti. Ennek ellenére a…..
Asus Transformer Book T200TA + könnyű 2 az 1-ben hibrid IPS kijelzőa felhasználó által is cserélhető HDD a dokkolóban Ethernet port -mindössze 40 GB szabad SSD tárhelygyenge hangszórókMicro HDMI és micro USB portközepes akku üzemidő   Az Asus Transformer Book T200TA (kb.…..
A Toshiba a Satellite Click Mini, 8,9”-os tabletjét a CES-en, Las Vegasban mutatta be idén januárban. Az európai piacokra a tájékoztatás alapján a második negyedévben érkezik, információnk alapján a magyarországi forgalmazás áprilisban kezdődik. Ez a 2 az 1-ben eszköz fehér…..
A piackutató cégek véleménye szerint a közeljövőben (és már manapság is) az átalakítható (2 az 1-ben, hibrid) eszközök előretörése várható. A számok is ezt a tendenciát mutatják. A sokféle gáyrtó többféle módon oldja meg a billentyűzet-táblagép kapcsolatot. Egyesek…..
+ Kedvező ár Érdekes 2 az 1-ben dizájn erős zsanér, ventilátor nélküli kialakítás Alacsony felbontású kijelző - Korlátozott betekintési szög Rövid akku üzemidő A Toshiba Satellite Radius 11 könnyen átalakítható laptopból táblagéppé, ez talán…..
Áttekintés + Kedvező ár Megfelelő teljesítmény - Alacsony felbontású kijelző Kicsi belső tárhely   Gyors összefoglaló A kedvező árú Toshiba Encore Mini nem rossz választás azoknak, akik egy kicsi és könnyű Windows-os tabletre vágynak. Az olcsó tabletek…..
Bemutatás A vállalat sokféle üzleti notebookot gyárt a kedvező árú eszközöktől egészen a csúcskategóriás modellekig. A 4. generációs Intel Core i3 illetve i5 processzorokkal ellátott Dell Vostro 5470 ultrabook a csúcskategóriát képviseli. Az ár a kialakítástól függ, a…..
A Toshiba nem új szereplő a Windows 8-as tabletek piacán – 2013-ban jelentették be első 8 hüvelykes táblagépüket, az Encore-t -, ugyanakkor ez az Encore 2 az első 10”-os modell. Ebben a vágódeszkában a Windows 8.1 operációs rendszert egy négymagos Intel Atom processzor hajtja.…..