Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Athon Idrakys

36 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
De azért jót mókáztunk együtt, ugye? Inkább olvasgassátok a társasjátékos oldalamat, mint az ilyen baromságokat: http://ludens.blog.hu <end>..
Sokan nem tudják, hogy miért vannak ott az igazi nyári fesztiválok. Ezek amellett, hogy a fiatalok erkölcsi fetőjét próbálják lealacsonítani, még komoly enegialeszívó helyek is. az a Lényege, hogy…..
Fehér Fény Frissítő nyári ital 2015.08.10 13:22:26
Amikor az emberek isszák a ckors üdítőkewt, amikben bizonyítottan MÉREGANYAGOK Találhatóak, pl cocacola meg fanta ilyesmik, akkor mindig elszomorít, hogy ennél emnnyivel jobb és egészségesebb italok is vannak,…..
Fehér Fény A kórházak 2015.08.03 14:29:36
Soah nem értem azokat akik KÓRHÁZban akarják megszülni az újszülött gyereküket. A kótrház tele van gógyszerekkel és az oltások kipárlásával, amik a bőrön és tödőn át beszívódnek a vérbe. Ha belegondolotok, olyan helyen akartok szülni, ahol a levegő méreg!! az…..
de valyon akkor miért visznek fel a levegőbe több hordónyi vegyszert? hogy ájtszanak vele a magasban? SZerintem inkább kiszórják mmondjuk a mi fejünkre?  ..
Fehér Fény Az eltitkolt vitamin 2015.07.31 12:30:08
Azt már izonyára mindenki tudja (vagy ha nem akkor miért is? :), hogy aparlagfű az egyik legjobban irtott, pedig gyúgyhatású növény. teafőzésre és a chemtrail, oltások okozta fepresszió ellen is kiváló a főzete. most azonban egy másik csodálatos anyagról szeretnék írni nektek,…..
Fehér Fény Chemtrail VÉDEKEZÉS! 2015.07.30 15:35:51
Sokane kérdezétek tőlem, hogy mit kell cxsináli, ha chemtrailt léátunka fejünk felet, hogy kell pl védekezni ellene. Sajnos ez nagyon nehéz, mert a háttérhkormány mindent megtezs, hogy nagyon mehéz legyen ellene vdekezni!!! Ezért töltik bele a stroncium, és nano részecskéket, ami…..
Kicsit el voltam távolodbva az oldaltüól, mert a sorozatos támadások miatt úgy éreztem, muszáj adggódnom a családom biztonságáért. Amikor egyes emberek már HALÁLLAL! fenyegetnek, hogy leszúrnak, amit írok, akkor hiába minden óvintézkedés, óvatosnak kell lenni. Ám ami az…..
Fehér Fény Ez már nem játék? 2015.03.17 15:07:14
Mindig is aggódom, maikor az unokatestvéreim stb. pl meglátok náluk egy vidójátékot vagy valami új számítógépes csodát. Ezek a készülékek, programok igazából másra sem jók, minthogy pszichológusokkal egyeztetve KÓROS függőséget alakítsanak ki valakiben és erre a gyerekek…..
sokan kérdeztétek, hogy hogyna mküdöik a talizmán, hogy akkor most mi adja a varázdlatot meg miért kell bele ékkő. Az egész olyan, mint amikor az autóba rkasz benzint. Az ékkő a benzin, ha az nincsen benne, akkor ne mfog máködni az elvarázsolt tárgy. De az, hogy hogyan működik, az…..
Úgy röhögök, amikor látom, hogy megveszik ezeket a bóvlikat a kínai árusoktól mondjuk abaltonon, amit ők közben szerencsehozó talizmánnak, meg amulettnek neveznek el! Ezeknek a szerencsehozó meg áldást segítő értéke annyi, mint egy szelet kenyér! A témában nagyon soka …..
Köszönöm Napfény, hogy visszatértél közénk és ismét felstöltsz minket ÉLETTEL és energiával! MEgígérem, hogy továbbra is minden reggel üdvözöllek majd és imádkozom hozzád és az arkahngyalokhoz. Köszönöm arkangyalok, hogy segítettetek visszahozni a napfényt és az…..
Fehér Fény Ne nézzétek! 2015.03.20 10:06:52
Bármi is történik ma semmiképen nem ééztek a napfogyatkozásT!!! A Nap eltűnése, a fény erejének elhalványulása gyorsan kiszívja az ember energiáját és védtelenné tehet egy spritiuális támadásra! Ez a sötétgség órája, nem a tudományé, hanem a démonoké! Ilyenkor minden…..
ORVlövész ORVhalász ORVadász ORVgyilkos ORVos ...és akkor nem azt mondju,ami az iskolapadban volt a tanárnénitől.....
Csak azért, mert mindenki ezt hiszi és közben mutogat a dobozra meg az összetevőkre, hogy azok nem jók semmire. Előszir is szeretném leszgezni, hogy attól még, hogy TE NEm ismered az összetevők pontos és BIZONYÍTOTT hatását, ak még nem jelenti az, hogy annak semmi ilyen hatása…..
Pontos összetevőket én sem tudok (még az sem, aki szórja!!!), de azért a hatásokból és különböző jelekből ki lehet találni. Azt tudjuk, hogy van benne alimínium és egyéb mérgező vegyületek, amimeggátolják például a temrékenységet és az elmét is ködösítik, hogy…..
Fehér Fény A "fényevés" 2015.03.04 09:16:42
Elítélem és mélységesen megvetem azokat akik szerint a fény semmilyen tápláló tartalommal nem bír. Vegyünk egy ÁLTALÁNOS ISKOLÁS példát először. Mivel tápálákoznak a növények? Fénnyel. Tessék, ezek után ne modja nekem senki, hogy a fényben nincsen táplálék, mert ott a…..
Biztos mindenki hallott már erről a könyvről .Ez nem annyira káros, mint a szürke 50 árnyalata, mert ebben nincsenek démoni energiák, csak egvezető hatású. NEm véletlen, hogy az írója, JR Rovling a leggazdagabb amerikai nő a világon. A könyv megrendelésre készült és azért,…..
Fehér Fény Támadható pontok 2015.03.02 09:08:00
Minden lakásban, az ember életében vannak olyan pontok, amikor támadható, sebezhetőbb. Ezek azért vannak, mert olyan helyekről támadnak a negatív spirituálsi erők, ahol nehezebb védekezni ellenük. Ez nem csak heyl lehet, hanem cselekvés vagy mondjuk étel is, mert minden nyithat a…..
Fehér Fény Lények 2015.03.01 02:10:00
Yeti, a Loch-nessi szörny meg ilyenek. Mind azt hisszük róluk, hogy egy-egy helyen ottmarad, dinókori élőlényekről van szó, amik valahogy túlélték a korszakokat és köztünk élnek, hogy néha fényképet lehessen készíteni róluk. Ez így nagyon szép és meseszerű, de sajnos nem…..
Mikor köszönt be az Armageddon? Már beköszöntött! Pontosan akkor, amikor a maják megírták, 2012-ben december 21-én. Csak akkor nem az anyagi, hanem a spirituális világ ért véget. Ekkor volt az a dátum, hogy több ember lett inkább lelkileg szegény, vefelé forduló (ténymániás),…..
Volt egy cikk, amiben azt írják, hogy egy házaspár talál egy atombombát a tenger fenekén Gerorgia államnál AMerikában. http://bigblue.postr.hu/egy-nagyon-hulye-vicc Persze a háttérhatalom rögtön beleszólt, és akkor jött a kiegészítés, hogy jajj-jajj vicc volt az egész, meg…..
Fehér Fény Energianap 2015.02.22 02:22:00
Ma különleges nap van 2.22. Ezen a napon, ami úgynevezett Erősebb Nap, minden energiaművelet sokkal könnyebben fog menni. MEditáljatok a természetben, sétáljatok egyet és addig töltődjetek föl pozitív hatásokkal, ímg még lehet és engedik..
Már nagyon régóta tudom,m hogy az én látásom fejlettebb, mint az átlagembereké. De ami egyik napon történt az nem engedi, hogy ezt továbbra is csak magamnak és a Kiválaszottaknak taertsam meg. Két barátommal (nem fölébredettek!) sétáltunk a Tisza paprtján, amikor a megláttunk…..