Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CosmoBacsika

0 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden kerttulajdonos titokban ezeket a szavakat szeretné hallani a szomszédtól. Mivel minden kert alapja a fű, most összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat, mielőtt az őszi füvesítés ideje eljönne. Arassa le a babérokat a kertjével Ön is! Íme, a füvesítés 3 legfontosabb szakasza: A…..
CosmoBacsika 2016.07.06 09:53:38
@Kacsura: Már miért lenne nehéz ügy?
Ismerni kell a szabályokat, betartani őket, és kiváló pázsit varázsolható majd minden kertbe.
CosmoBacsika 2016.07.06 12:18:57
@Kacsura: Az, hogy megéri-e mindenkinek magának kell eldöntenie. Kétségtelen, hogy a hibátlan pázsit az egyik legdrágább (ha az öntözés, tápanyagok. karbantartás, plusz az időráfordítás összes ktgét belevesszük) kerti "dísz" ha az ember tényleg a tökéletesre törekszik. Én magam részéről azt gondolom, hogy megéri a pénzt és a fáradtságot, arról nem is beszélve, hogy páratlanul szép látvány, mindemellett "használni" is remek.
A női felsővezetők aránya 30% alatt van a világban, van ahol ennél jobb és van, ahol rosszabb. Jelenleg csaknem 20 nő tölt be miniszterelnöki, államfői pozíciót a Föld országaiban. Bár az ő karrierjük nehezen másolható, karriert építeni nőként, igen is megvalósítható, ha…..
CosmoBacsika 2013.08.27 14:31:43
@blacklord: Csatlakozom...
GFG Blog Minden kiderült 2012.10.29 05:28:13
„váratlanul kiderült mi a feladata” (L. Simon László: Váratlanul kiderült)   Van az úgy, hogy egy hét alatt minden kiderül. A múlt héten kiderült, hogy milyen is az erős ember karikatúrája, vagyis milyen, mikor egy gyenge erős embert próbál meg játszani. Kiderült,…..
A magyar kormány vezető tisztségviselői sorra mondják le részvételüket komoly szakmai fórumokon. Lassan egyáltalán nem mennek emberek közé, illetve (mit nem mondok...), csak olyan közegben nyilvánulnak meg, ahol hajbókolók hada veszi őket körül, s bizonyosan nem szembesítik…..
CosmoBacsika 2012.09.28 11:19:50
@873ujr3rk: Bár teljesen egyetértek veled, és osztozom a felháborodásodban, és minden földesistát barátomnak tekintek, de annyival egészíteném ki, hogy nem miskolc egyetlen valamire valója. A Herman az utóbbi 10 évben többször is a Földes előtt végzett, és most idén is a rangsorban. Egy ex-hermanos :)
hogyvolt Fátylat rá! -1x01 2012.09.04 10:00:00
Új Viasat-reality-t hogyvoltozunk a címe Fátylat rá! és perszehogy a csatorna külön bejáratú Pinokkinája, Hováth Éva az egyik műsorvezetője, aki, az Éden hoteltől eltérően nem egyedül vezeti a házasulós valóságshow-t, hanem Müller Attilával, akiről én egy Fókusz- vagy…..
CosmoBacsika 2012.09.04 16:07:21
@bagoly mondja verébnek!: mega facepalm...
ad 1. Először is, hadd gratuláljak a Zuwachshoz (mi, svábok csak így mondjuk). Szaporodjon, sokasodjon a Magyar ezekben a nehéz órákban. Felőlem akár keverék is lehet, csak neveld jó magyarnak. Persze az europid-keresztyén vérvonal mindig örömtelibb IMHO, de most nem ez a lényeg. A…..
CosmoBacsika 2012.03.08 14:50:06
@Nyiri: igazad van elvtárs, hajrá, sok kib@szott léhűtő csak dögleni tud, bezzeg a segíjkéért (gyed, gyes) meg tartják a markukat, meg minden sz@r ingyen kéne az én adómból mi? az én anyám velem 1 órát volt otthon, és még friss gátsebbel rohant vissza a gyárba, hogy letudja a műszakot, nem is vajúdott 10-20 órát mint a mostani ellustult hercegnőcskék, csillivilli szülőszobán választott orvossal meg szülésznővel mif@szom, hanem kitolt 10 perc alatt mint a friss sz@rt, én meg már 10 napos koromban magam porszívóztam hogy tudjak segíteni, látszik, ember is lett belőlem...
A gyepmániás (vagy nyersebb nevén a gyepbuzi) a családi házas ember egyik nagyon durva és elfajzott kategóriája. Nem mindenki születik gyepmániásnak, de nagyon sokuk válik észrevétlenül azzá. Ez sokszor teljes hátraarcot is jelenthet. Vigyázat! A teljes tagadásból a…..
Az elmúlt év minden eddiginél szélesebb nyilvánosságot biztosított Országunk, Népünk, Kormányunk, Miniszterelnökünk és Alaptörvényünk számára a nyugati sajtóban. Ön szerint is kár lenne nem élni ezzel a fantasztikus lehetőséggel? Hiba lenne beleolvadni a szlovák, szlovén,…..
CosmoBacsika 2012.02.14 14:53:18
@Kurtz ezredes: köszi a "törődést", csak én is úgyvagyok vele, hogy szeretem ezt a blogot, viszont a belem - mostanra már - kifordul a politikától, nevetni már rég nem tudok rajta, inkabb probalom maximalisan elkerülni...
Jimmy Kimmel arra kérte a szülőket, hogy hazudják azt a gyerekeknek Halloween másnapján, hogy megették az összes édességet amit előző este gyűjtöttek. A kisgyerek aki a falba öklözik, és a piros pizsamás úr for president. ..
Újabb négy menyasszonnyal támad a műsor, és négy, elméletileg merőben más esküvővel: lesz köztük angol-magyar vegyesválogatott, fétismennyegző, királylányos, meg még egy, arra már nem is tudom, milyen jelzőt használt az egyébként néhol elég idegesítő narrátorhang. Kiss…..
Modorosblog A bőröndös pesti 2011.09.30 13:14:00
Manapság pedig leginkább gurulós bőröndös. Sok-sok évtizeddel ezelőtt még igazi bőröndöket cipelt - ezt váltották fel utána a praktikusabb, jugoszláv sporttáskák, majd a rutinos repülőtérre járóktól átszivárgó, lágyan guruló, nagykerekű bőröndök.Szeptember elejétől…..
 Fizessenek a gazdagok? Társadalmi szolidaritás? Megbukott a matolcsyzmus? Majd mi elmondjuk, valójában hogy van ez.A 16%-os, egykulcsos adóval már idén is havi 52 ezer forintom maradt a borítékban; a szuperbruttó kivezetésével pedig további 25 ezernyi többletbevételem fog…..
CosmoBacsika 2011.09.20 15:14:47
Belegondoltatok, hogy a Behind Blue Eyes óta ez az első hivatalos és rendes (nem összeollózott, vagy élőben felvett) zeneklip?  ..
CosmoBacsika 2011.06.23 10:51:32
@freddyD: Sajat velemenyem az h sajnos ez borzalmasan szar. Latszik h sajna semmi love nincs a dolog mögött. Lehet h a break stuff klippjében is hasonlo dolgok voltak, viszont abban volt ötlet, profi vágás, humor, ki volt találva, és jól kivitelezett volna.

Ez borzalmasan gagyi, rossz a vágás, rosszak a beállítások, konkretan egy garázsbanda szokott ilyen klippet csinálni, egyszeruen latszik h a produkcio mogott mar nincs ott az a csapat a 2000-es evek elejen ott volt.

Ennek ellenere egeszen jora sikerült az album
Modorosblog A Kenderbarát II 2011.04.21 06:00:00
Csááá öreg rigó, csumidázom a hebrákodat, picspacs, adj egy csókot, te. Jaszkarikám. Te, nincs semmi komoly, hallod. Baszom a rezet, dolgozgatok itt-ott, elvagyok. Okom panaszra semmi. Beszállhatok? Hű, bocs a múltkoriért, hogy nem tudtam hirtelen elmenni - tudom-tudom, hogy lefixáltuk…..
CosmoBacsika 2011.04.21 11:35:33
@Modor Tibi: ne érts félre, ezért írtam h jól el lehetne dugva. A modoros posztokat pont azért szeretem, mert adott jelenségnek nagyon jól kiemeli a sajátos hülyeségeit, ennél a posztnál viszont pont az a bajom, hogy amely dolgok ki vannak emelve, azok szerintem egyáltalán nem jellemzőek. Egy füves arc szerintem egyáltalán nem ilyen. Ebből inkább egy ilyen túlpörgött hülyegyerek jön le, de a ganjásoknál (akik napi szinten tolják) pont az ellenkezője az igaz.
Subba Balaton Sound: Snoop Dogg 2011.03.24 11:04:00
Új név a Balaton Sound fellépők listájában! Zamárdi2011. Július 7-10.   ..
Többek között A maximalista család és A budai anyuka után ismét balage_81.  A multis klikkek Nők gyakrabban alkotják, mint férfiak, bár mindkét klikk-típus elég hasonló elvek szerint működik. Jellemző rájuk, hogy ritka az azonnali teljes jogú tagság, főleg a női…..
CosmoBacsika 2010.12.10 11:17:58
@vészmadár (pica pica): azért kell beilleszkedni, mert soha a büdös életben nem fogsz előrébb jutni, sőt a munkád is sokkal nehezebb lesz, ha állandóan csak gátolni fogják, vagy csak simán szarni fognak a fejedre és mindent két nappal később fogsz megkapni 10 perc helyett. A beilleszkedés nem azt jelenti, hogy egymás f@szát szopkodjátok egész nap, hanem azt, hogy próbálsz jó kapcsolatot kialakítani a munkatársaiddal, mivel megkönnyíthetitek egymás életét.
CosmoBacsika 2010.12.10 11:46:16
@Ernoke: na igen, ez is gyakori sajnos. Itt mutakozik meg marha jól, hogy ez már rég túllépi a "beilleszkedést". Itt már magánélet nélküli kollégák hadával kell megharcolni, akik kurvára nem bírják felfogni, hogy miafaszért te akarod inkább a családoddal, az igazi barátaiddal tölteni a hétvégéidet, mintsem, hogy velük lógj...
-Apu, Apu, mikor lehet már kutyánk? Annyira szeretnék egy nápolyi masztiffot meg egy magyar vizslát... meg macskát meg mindent! -Majd ha kertes házunk lesz, akkor. Akkor mindent lehet. De ide, a lakásba nem hozunk állatot, annak nem itt van a helye.     // // Ismerős…..
CosmoBacsika 2010.10.05 10:47:50
@El Topo (Sgt. Elias): Egyelőre sehogy, még nagyon élvezzük, pedig kibasok a meló vele.
Modorosblog Aki hülye, haljon meg 2010.09.01 07:30:00
-Már megint azok a kurva törlesztők, meddig szopathat még minket a bankárkaszt? -Ezt ugattam a múltkor is. Tartott valaki stukkert a fejetekhez, hogy írjátok alá azt a  rohadt papiruszt? Az erős forintra játszottatok-spekuláltatok, elbasztátok, ígyjárás tipikus esete. Nem tudom…..
Ismét a család rovat bővül egy elemmel: Mamaottmarad tett hozzá a családi modorosságokhoz, amelyek a szülői értekezlettől a netezésig szépen ki lettek már forgatva. Ezúttal a Telkeshez közel álló szereplők a szereplői a vendégségnek.   Évenkénti családi ünnep. Még…..
CosmoBacsika 2010.08.04 10:28:03
@vészmadár (pica pica): Uhh bocs, de ezen most elszomorodtam.

A poszt priceless
Modorosblog A Telefonember 2010.07.28 07:00:00
-Ne szórakozz már azzal a szar autlukkal már megint! Egy deletét nyomni mennyiből tart neki szerinted? Egy telefont letenni azért már komolyabb pofát igényel. -De hát így nyoma marad, meg nem akarom pont most megzavarni, meg a múltkor is válaszolt egy órán belül... -Nem érdekel,…..