Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dráva

17 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1848. James K. Polk az Egyesült Államok 11. elnöke és felesége Sarah (a kép központjában állnak). Polk nagyon sikeres elnök volt (tegye fel a kezét aki tud mondani elnökségéről egy mondatot puskázás nélkül :)), ideje alatt mintegy 1,7 millió négyzetkilométerrel nőtt az ország területe..
Csak jó hírek Június kilencedike 2017.06.09 08:00:00
Más lesz bármiben az új IKEA, mint a másik kettő? (...) Magunk részéről drukkolunk az új IKEA sikerének. Persze sokaknak nem esik útba Soroksár, de az Örs vezér téri áruházban azért a legtöbben időnkét megfordulunk: és mindenki tegye a kezére a szívét, nem lenne…..
Csak jó hírek Június nyolcadika 2017.06.08 09:54:00
EGY GEMKAPOCS MENTETTE MEG A 750 MILLIÓ DOLLÁROS BOMBÁZÓT 1966. április 30-án megszületett MacGyver elődje, legalábbis így is fel lehet fogni azt, amit Joe Cotton ezredes, az Egyesült Államok Légierejének pilótája művelt azért, hogy megmentsen a biztos pusztulástól egy drága kísérleti…..
Tessék óvatosan kezelni a hírt, aminek minden magyar sitcomrajongó egyformán örül: testvársorozatot terveznek az Egy rém rendes család mellé. A 11 évadot megélő, 1997-ben elkaszált, mára kultklasszikussá lett vígjáték egyik szereplője, a hülyegyerek Bud Bundyt alakító David…..
dráva 2015.07.29 21:30:57
@sanche: Na, nem is arról van szó: mindig lábrázást kaptam a Jóbarátoktól is (kivéve Chandler karaktere). De a minőségét és az érdemeit elismerem. Ahhoz képest viszont a Joey... Gyönge kettes. Ellenpélda: Cleveland Show.
A héten érkezik Az éhezők viadala: A kiválasztott – 1. rész, így lelkileg már készülhetünk arra, hogy sok baráti beszélgetésben előkerül majd témaként. Összegyűjtöttünk néhány infót, amiket bedobálva minden Katniss-hívőt levehetünk a lábáról. 1. A The Hunger…..
dráva 2014.11.19 01:20:36
@Darw:

Azért a "mélyen szántó" kicsit erős kifejezés. Gyakorlatilag egy tinilány agóniája, aki soha nem akart ott lenni ahol van és azt csinálni amit éppen kell neki. Mondjuk ez a történetből fakadóan érthető.
De az, hogy leír egy gondolatmenetet és mégsem világos, hogyan jutott (logikailag) az elejétől a végéig, na az nálam picit leverte a lécet.
– Előre elnézést a keresetlen őszinteségért. Az RTL Klub vezetői abból indulnak ki, hogy az intellektuális képességek sorrendje a világban nagyjából a következőképpen néz ki: Teremtő, Jézus Krisztus, RTL Klub-vezetők, majd utána jön a mindenki más, a világ összes…..
dráva 2014.09.18 18:39:11
@Mr. Közbiztonság Szilárd: Uram, én szeptember 16. óta félek Öntől.
Amúgy: az újságíró szakma - csak úgy, mint a többi - folyamatosan változik. Például ma már az újságíró egyfajta egyszemélyes brand. "A stílus maga az ember." Ugye.
Továbbá korrektúrára legtöbbször se ember, se idő. Az F7 az kevés, még mielőtt... Gondoljon bele kérem, ha az Ön munkahelyén kb. 1 óránként megkérné valamely kollégáját, hogy átnézze, amit Ön alkotott - már ha -, mi történne? Mindig lenne kolléga? Van erre idő? Neki? Önnek?

Egyébként felmerült bennem, hogy az Ön eredeti neve nem is Szilárd. Meg az is, hogy ha mégis az, akkor talán T-vel kezdődik. Vagy nem.
Legalábbis így tűnik a BKK tájékoztatásából. Valóban kaptunk egy új metrót, amit nem használhatunk? Április 1-jén este békésen üldögéltem a konyhában a vacsorámon és a közügyeken rágódva, amikor kezembe akadt az aznap megvásárolt és frissen ledobott havi…..
Amikor én megtudtam, hogy lisztérzékeny vagyok 2006. június 30-át írtunk. Meleg nyári nap volt. Jó pár vizsgálaton voltam túl, és amikor az orvos elkezdte a kezét tördelni, mindenre gondoltam... Aztán kibökte, hogy lisztérzékenység, és én egyszerre voltam boldog és elveszett.…..
Fotó: biggeorges.hu A Margit körút - mint minden valamire való belvárosi körút - sűrűn be van építve, de azért akadnak benne foghíjak. Például a Rómer Flóris utca sarkán. A foghíjak általában rondák és az utcáknak csak javára válik, ha helyre áll a zárt utcasor, de ez a…..
Subba Ember, mi van veled? 2012.05.20 16:02:00
Ezért nem szabadna motyóznia a sok idióta hipszternek. Még jó, hogy nem volt a keze ügyében öngyújtó!..
Navracsics Tibor igazságügy-miniszter és miniszterelnök-helyettes találva érezte magát legutóbbi blogposztunk miatt, melyben három munkatársunk véleményén keresztül a szemére vetettük a Cozma-ügy kapcsán tett lépését. Alább közöljük a levelet, amit a miniszter sajtófőnöke írt nekünk, valamint azt a…..
dráva 2012.05.17 20:40:49
@-JzK-: Még nem kaptam kritikát a történelem-szemléletemre, de nem gondolom, hogy az túlzottan fekete-fehér lenne.
Kérlek, olvasd el újra, amit írtam (külön felhívnám a figyelmedet a "velünk" és az "igenis" szavak jelentőségére), illetve amennyiben nem ismered a morális pánik elméletét, annak is nézz utána.
Amennyiben továbbra sem változik a véleményemről a véleményed, állok a polémia elébe.
dráva 2012.05.17 21:30:12
@-JzK-: Nem történt semmi. Igazság szerint reméltem, hogy erről van szó.
Akadozva beszélt, furcsán hangsúlyozott, újrakezdte a szöveget, ráadásul amit egy rádióstúdióban tilos: kommentálta a hibáját, nyugtatgatta a technikusokat, megbicsaklott a hangja, nem tudott artikuláltan beszélni. Sokaknak úgy tűnhetett, részeg volt, ivott. El is terjedt gyorsan…..
dráva 2012.04.11 02:30:26
@ökörpöröly: A bármivel kapcsolatos véleményemtől függetlenül nem szimpatizálok veled. Ilyen visszataszító nyelvezetet használni írásban végképp, de még szóban sem tartok elfogadhatónak (ezért külön kacagtam, amikor a pöcegödör szót használtad).
Egyedül azt nem értem, ha ennyire rosszul vagy itt - majdnem - mindentől és mindenkitől, Orbán Viktortól elkezdve Gyurcsány Ferencen át egészen Auth Magdáig, akkor miért vagy még itt? Vagy miért szitkozódsz névtelenül az interneten? Ettől jobb lesz? Mármint nekünk, vagy az országnak, vagy a társadalomnak. Mert gondolom, neked jobb, különben nem csinálnád. Az a baj, hogy kb. félévente belefutok egy-egy, a te mentalitásoddal élő szájkaratehősbe -bár igaz, általában nem kerül elő mindenkinek a cigányzsidófidesznyikballibmaszoposkurvaanyja a második kommentjükben: gratulálok, kuriózum vagy! Szóval ilyenkor én mindig felhúzom magam és elcsodálkozom, mert ezek a természetes reakcióim az ostobaságra és a fejletlenségre.
De arra kérlek, a saját érdekedben, tanulj az édesapám hibájából: ő is magadfajta ember volt (igaz intelligens és kulturált), szeretett másokat beskatulyázni, szidni és pocskondiázni (de tette ezt Arany János nyelvén, nem a tiéden). Végül egyedül halt meg.
Volt szerencsénk felvételről (!) megnézni Fábry Sándor legújabb showműsorát, és hát mindenképp kikívánkozik néhány gondolat. szkr-rel ültünk le megnézni, direkt felvettük, nehogy lemaradjunk róla (persze az MTV videotárában is ott van, de mi lelkesek voltunk). Fábryt…..
Ezt a sztorit muszáj megosztanom. Ha volt már gondotok hosszabb úton a kocsival, vagy rendőrrel, akkor SEM lesz ismerős.Szóval az úgy volt, hogy még a boldog békeidőkben, amikor mindenkinek volt munkája, de senki nem dolgozott (vagy kicsit később, a módszerváltás után) a…..
A közelmúltban kénytelen voltam Csepel festői szigetének polgármesteri hivatalában időzni egy keveset, hivatalos okból (mondjuk, ki az a hülye, aki hobbiból jár a tanácsházára). Amikor beléptem a szigorúan csak a biztonsági troll jól védhető, üvegfalú fülkéjéből nyitható ajtón, egyből két csinos…..
hangulat A villanyóra 2011.12.14 19:12:56
Elég meredek dolog olyan helyen dolgozni, ahol az előző tulaj nem szeretett fizetni.Történt méghozzá, hogy itt ülök egyedül az irodában, dolgozom a dolgomat (értsd: feladat híján épp az élet nagy kérdésein töprengtem), amikor csengetnek. De nem ám a kaputelefonon, ahogy az…..
Frappáns választ kaptunk két, X-Faktorral foglalkozó írásunkra. Az RTL tehetségkutatójának előző döntőjében volt ugyanis egy jelenet, amiről egy éles szemű olvasónk azt feltételezte, nem is annyira élő, mint azt a kiírás és a tévé sugallja. Az érzéki csalódást (?), vagy…..
Meghatódottságtól, könnyes szemeim árnyékában megbúvó szeretettel kívánok minden olvasónak, nyugodt, békés és áldott Őszöd napot! Ezen a napon 5 éve este 5 óra árnyékában érkezet meg a futárok által, az öszödi beszéd hangaanyagai minden szerkesztőségbe, innentől…..
hangulat Egy kis fantasy 2011.06.24 14:08:01
Genthal, a varázsló morcosan ébredt. Erre meg is volt minden oka, lévén a kemény, hideg kőpadlón hajtotta álomra a fejét. Bár nem jószántából, hanem sokkal inkább a legutóbbi varázslata folyományaként. Este ugyanis eszébe jutott, hogy egyetlen, kehes lovára szárnyakat bűvöl,…..
hangulat Nuskin 2011.06.02 00:48:57
 kapott egy új kinézetet a blog, itt volt már az ideje...
hangulat Tanács 2011.04.07 02:40:00
 Kicsit zilált most a külső, de azért a betűket nem szabad szikkadni hagyni. Itt egy régebbi szösszenet. A szó kifut...A szó kifut, ha nem vigyázol,s takarja bár tetteid fátyolmegérdemled a bitót. Nem tehetsz...Nem tehetsz semmit ellene,mert legnagyobb a szavak…..
Nem ritka látvány a ValóVilág összefoglalóiban, hogy a villa lakói a teraszon egyik cigiről gyújtanak a másikra. Ezek a jelenetek már a műsor indulása óta aggasztják a Füstirtók Egyesület elszánt aktivistáit, akik mindent megtesznek, hogy ne kerüljön képernyőre Éváék…..
hangulat Emberek 2011.03.13 20:22:02
Ó, mit nem adnék érte, ha csak egyetlen napig olyanok lennének az emberek, amilyennek én szeretném őket! Mindenki úgy reagálna, ahogyan én elvárom tőle, ott, akkor és azt csinálja, ahol, amikor és amit elvárok. Gyönyörű nap lenne... Mostanában meggyűlt a bajom az…..
hangulat Nem igazat mondás 2010.11.17 03:42:00
Hazugság. Micsoda csúnya egy szó ez, nem? Fogadjunk, kedves Olvasó, hogy Te nem szoktál hazudni! Vagy, ha szoktál is, csak az általad szükségesnek gondolt embereknek, akikkel nem lehet máshogy bírni, mert piszkálnak valamivel, vagy nem figyelnek oda, vagy nem akarnak végre arrébb…..
Subba Időutazó! 2010.10.28 12:23:00
Chaplin 1928-as Cirkusz című filmjében tűnik fel ez a mobilozó(!) asszonyság, 00:25-től érdemes figyelni! ..