Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tonton

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Retró képrejtvény 2008.04.30 11:12:00
Mai retró képrejtvényünk főhőse nem a médiában dolgozik ugyan, de mind a mai napig gyakran föltűnik a képernyőkön, olyannyira, hogy még parodisták is felvették repertoárjukba. A fényképen álló középső figura a feladvány, aki sokat változott 20 év alatt, de a…..
Ha még mindig létezhet a kéretlenül házhozszállítós módszer, akkor biztosan megéri próbálkozni vele. Levélírónk szerint ugyanis erőszakosan, megrendelés nélkül kiszállították és kiszámlázták a tisztítószeres termékcsomagot, majd perrel fenyegették meg a céget, ha nem…..
tonton 2008.04.30 01:35:31
Láttunk mi már lopásgátlót vécékefén és bevásárlókosáron, de cigi ilyen szintű bebiztosítását még nem. Fremen szerencséje, hogy az Auchan biztonsági őre nem rajongott a belső motozásért, így párperces elzárással megúszta, hogy a hipermarketben vásárol cigarettát:…..
Néhány éve nagy siker volt a nigériai csaláshullám, amikor egyenemailekkel próbálták behülyíteni az embereket. Azóta sokat fejlődött a világ, és most már akár expresszes apróhirdetésre is lehet kapni, ahogy azt Ákos tapasztalta: A történet úgy kezdődött, hogy feladtam…..
tonton 2008.04.24 22:59:38
...nekem is van afrikai sztorim - több is...és mind Ghánából..
Engem rendszerint a szkájpon keresztül szednek fel...az első kettő rövid beszélgetés után máris előadta, hogy meghalt az egész család, ők egyedül vannak, semmi pénzük, meg különben is menekült táborbn laknak, de legyek má olyan jó küldjek nekik 2 kilót dollárban...érted! juró nem kell...jól élhetnek mindenesetre a menekülttáborukban, ha marad léjük egy kis netezésre a cofféban...
a másik fajta még érdekeseb volt: felhívott a mobilon egy fekete kiejtésű csávó..nyilván a szkájpról szedte a számot...percekig gajdolt érthetetlen angollal...aztán küldött egy SMS-t hogy adjam meg a mél címemet...nem adtam...aztán még 3X felhívott....legutoljára meg ezt a levelet illesztette be, amire elküldtem anyjába, hogy ezt a hoax-spamot itt már mindenki ismeri, jó lenne, ha máshol próbálkozna):
I need a foreign beneficiary/investor partner to a fund whose documents are in my possession, the fund belongs to late Mr. Allen Wong. He bought a gold farm from my family, and I help him for the mining of the gold farm, and agreed to be partner in business while he was alive, we agreed that he deposit 12 million USD in my bank, where I am the Manager,Credit; under his name but I keep all documents of the fund under my control/possession to transfer the funds to him when he returns to his country for investment of the funds.
All I want is that you be the foreign beneficiary to Mr. Allen Wong fund so that I can transfer the funds from the bank to you, I will offer you 50% of the total fund and invest the rest 50% there in your country, but before then we have to enter into a contract agreement which a lawyer will draft and prepare on the percentage of the funds.
There is no problem over this because, with my position as the Manager, Credit; I will make everything works out successfully and this money will be transfer to your account, my plan is to have a trust worthy and honest person whom I will trust on this business, and we will finance it together, because I know it will involve little amount of money, but we can do this together.
I will send by attachment all the documents covering the fund and a copy of my passport for trust and honest, but then let me know if you will help.

Awaiting your reply,

István egy igen szerencsétlen külföldi mobilos spammert fogott, aki a fent látható szöveggel próbálja vélhetőleg plafonig emelt díjas számát visszahívatni: Kaptam egy sms-t, amelyben egy malajziai telefonszámról nagyon szépen kérnek, hogy hívjak fel egy 0690-es számot. Eddig…..
Homár Miriam (4 1/2) és Homár Borisz (5 3/4) szívós szalámitaktikája végre célt ért, és vettünk egy kutyát. Nem is akármilyet, egy Uma Thurman, Audrey Hepburn és Cindy Lauper tulajdonságait ötvöző szálkásszőrű tacskólányt. Most nem untatnék senkit a csöpögős, illetve…..
tonton 2008.03.19 12:31:02
tonton 2008.03.19 12:32:35
tonton 2008.03.19 13:05:14
A nőstény homárok odavannak az ingyenes termékmintákért és szeretik ha mindenfélét bedobálnak a postaládájukba (aki rendszeresen kilopja belőle a leveleket, biztos szintén örül neki), de az összefogdosott intim higiéniás termékeket ők sem szeretik. De hátha steril…..
Nincs is annál édesebb, mint a keményen, véres verítékkel dolgozó emberek nyomorán kacagni. Alábbiakban két brókernetes sztorit olvashatnak, különösebb összefüggés vagy tanulság nélkül. Az elsőben Alex papáját keresték meg telefonon, majd osztották ki smsben, amiért nem…..
A Sony Bravia példája jól mutatta, milyen rohadt nehéz megcsinálni egy nagyon nagyot durranó reklámfilm folytatását. Mindenki össze-vissza fintorgott, pedig, ha nem láttuk volna a túl jól sikerült Nyomasztó Apafigurát, a nyulas meg a festékbombás spot talán nagy karriert fut be.…..
comment:com Gianni megint vezet 2008.02.02 20:00:00
Megint Gianni. Végül is minden csatornának megvan a jolly jokere, a Viasat3-nak Gianni lett. Volt már kvízmester a Tutifuvarban, röhögött az idétleneken a Sofőrökben, úgyhogy egyértelmű, hogy ezután a két műsor után csakis egy autósmagazin következhet. Persze ehhez az kellett,…..
tonton 2008.02.03 11:34:36
...szerintem az illetőnek remek orgánuma van...ettől még a műsoruk egy nagy sz@r...szerintem a totalcaron kícül nincs jó autós műsor...vagy izzadságszagú az állandó mű-jópofi, vagy annyira elmennek szakmaiba, hogy csak egy közlrkrdésmérnök élvezhetné...
Schengenné felháborodásának ad hangot, amiért Frankfurtból hazafele több ízben atomjaira szedték a reptéren, mezitlábra vetkőztették, illetve alaposan le is tapizták. Hát vmire mégiscsak jó ez a fenenagy terrorelhárítás.Frankfurtból jönnék haza az éves sales meetingröl…..
Az óriásplakátkampány tulajdonképpen bejött: nem tudom, egyébként nekiállok-e valaha is megkeresni a televízión a Story Tv nevű csatornát, amiről eddig azt sem tudtam, hogy van nálunk. De ide tért vissza Havas Henrik a róla elnevezett műsorral, szóval hangoltam, azon gondolkodva:…..
tonton 2008.01.29 19:40:00
Harcostársunk, BKV Figyelő ismét egy remek darabbal lökött egy nagyot a közkedvelt városi legendán, miszerint a kínai büfékben kutyát/macskát árulnak. Elmélete szerint a falon pihenő csúzli nem önvédelemre szolgál... Mostanában egyre sűrűbben eszek a kínaiban, ez a sült…..
Tegnap olvastuk a Havas tanár úr "saját" "blogján", hogy micsoda összegekkel csábítják őt mindenféle tévékhez, úgy röpködtek a százmilliók, majd' kiugrottak a monitor képernyőjéből. Ez így a szórakoztató (vagy bulvár) kategóriába tartozik, így nem is…..
Azoknak szól az alábbi történet, akik az elmúlt három évben sem figyeltek eléggé. A Homár-klub első szabálya... nem az, hogy nem beszélünk róla, hanemhogy mindig elolvasunk mindent, mielőtt fizetünk. TaZnak ez nem sikerült, úgyhogy 5000 forintjából csak 3388-at sikerült…..
Most, hogy a Golden Globe egyszerű sajtótájékoztatóvá süllyedt, mi is felbátorodtunk: nem olyan nehéz összeütni egy színvonalas, meghatározó, sőt megkerülhetetlen díjátadót, csak egy lista, néhány szavazó, és persze a végén egy pult mögött neveket soroló csaj kell…..
Kedves Kommentezők, most Zugügyvédnek lenne szüksége segítségre. A múlt héten vásárolt Honda Accord Tourer (frsz: IVP 410, szín: ezüstmetál) típusú autóját tegnap, 2007. december 20.-án 18-21 óra között a Bp. III. Kunigunda u. 35. alatt található Márton Áron szakkollégium…..
Annyira szar érzés megint egy olyan műsort rugdosni, amit az ember amúgy kurva szívesen nézne, de mit tehetünk, ha egyszer Ákosnak megint sikerült úgy mellényúlnia Swungban, hogy ihaj? Van ez a műsor, ami egy talkshow-betelefonálós megmondós izé zabigyereke, amiben tulajdonképpen…..
Kevesebb a beállítási lehetőség a magyar nyelvű levelezőben, sőt még ki is szűrik a szexfotókat a képkeresésből, panaszolta Diszkriminálja a Google a magyarokat? című posztunk. A Valamiért Mégis Töretlenül Népszerű Óriás nagy örömünkre postafordultával reagált a…..
Nem szívesen tájékozódunk a Bors című izé, napilapból, mert olvastunk ott már egészen vadakat is, ma például azt bírták leközölni, hogy Kiefer Sutherland éppen halálra issza magát, és a sittre is csak a 24 téli szünetében vonul be - ami ugye nem igaz, a 24 tag alatt lehet…..
Ilyet még nem pipált a Homár, szerencséjére. Joghurt viszont majdnem, vagyishogy az Allianz Direkt helyette is bepipálgatta a kötelező biztosításos szerződéskötése végén az összes létező menüpontot, amivel beleegyezik, hogy minden test- és számítógépnyílását teletömhetik…..
hogyvolt ER 13x05 - Nehéz ügyek 2007.11.07 07:43:00
Borbélynál nyitunk, Prattet nyírják, ahol az egyik nyírástársának remeg a keze, ennek kapcsán derül ki, hogy senki se jár ott dokihoz, mert minek. Kifelé menet összetalálkozik a félöccsével, akivel közös az apjuk, megdumálják, hogy majd koccannak. Kovacéknál ég a világ...…..
tonton 2007.11.13 23:27:22
Mondjuk az RTL Klub mintha kicsi elkésett volna, a Megasztár, a Megatánc, meg a Társulat után nem nagyon maradt olyan titokban éneklő elektroműszerész, meg musical iskolába járó szemránckrém-ügynök, akit még ne fedeztek volna még fel. Vagy aki legalább ne próbálta volna meg.De…..