Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pahynor

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Adócsaló lettem, meg bujtatottan foglalkoztatott, ezt mondja rólam a propagandagépezet. Ez olyan, mint amikor a díler mondja a fogyasztónak, hogy mocskos drogfüggő, pedig hát ő szoktatta rá. Az utcákon tombol a KATA háború, megint előkerült a tüntetés, a könnygáz, az előállítás, meg persze hogy…..
Ennyi pénzben úszkálunk minden nyáron a tóban, és egy ’45-ös elmélet szerint komoly szereplők lehetnénk a világpiacon is...
forrás: gettyimages.in Bevallom, kicsit szomorú vagyok. Pár napja írtam egy rövid összefoglaló cikket a fekvőtámaszban nyomásról. Ha még nem olvastad, ITT megteheted. Ebben megemlítettem, hogy az én zsenge ifjúságom idején, a szocialista rendszer utolsó pár évében, a testnevelés órák testnevelés…..
pahynor 2020.02.22 21:15:21
forrás:  menshealth.com Kocogni vagy nem kocogni: ez itt a kérdés. Mindenféle előítélet nélkül, de objektíven és őszintén beszéljünk a kocogás és a többi tisztán állóképességi mozgás előnyeiről és hátrányairól. Mert ugye pár hét és itt a tavasz. Előkerül a zizegős dzsogging és a futócipő, aztán…..
Égeti a pénz a zsebed és még szeretnél állati izmosnak is kinézni? Semmi más dolgod nincs mint, hogy megtámogasd a vézna tested egy kis szmötyivel edzés közben, amit tudományos hablattyal körbeírva fognak rád sózni. Gombamód szaporodnak a táplálélékkiegészítő üzletek online is, a való térben is.…..
pahynor 2020.02.18 07:36:06
@Royaliver: Köszönöm a gyors választ!
A témát mindig is nagy érdeklődés övezte és napjainkban számtalan honlap, blog, szaklap szeret foglalkozni az emberiség históriájának nagy hadseregeivel. Kérdés azonban: mi alapján lehet kiválasztani a legjelentősebbeket? Ha végigtekintünk az emberi krónika elmúlt 5 ezer évén (az írásbeliség…..
Az ellenzéki pártok legnagyobb baklövése, hogy a saját pályáján, demagógiában próbálják legyőzni a Fideszt. Ebben viszont Orbánék verhetetlenek, gyakorlatilag csúcsra járatták a műfajt...
Nagy visszhangot váltott ki a Nagy-Magyarország alakú fenyőerdőfoltról szóló poszt, mely lombhullatás után válik láthatóvá a Budai-hegyekben. A legkülönfélébb légi és űrfelvételeken próbáltunk utánajárni a dolognak - hiába. Alighanem azért, mert ezek nem repülőknek és…..