Regisztráció Blogot indítok
Adatok
borjuboci

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy új szervre van szükséged? Hamarosan nyomtathatsz magadnak mindössze 3 millió forintért. A Biobots 3D nyomtatóval emberi szövetek nyomtathatók. Tintaként sejteket használ. Úgy hangzik, mint egy sci-fi? Pedig nem az, a philadelphiai Bibots nevű cég által fejlesztett technológia…..
A prototípusok készítése a forradalmian új 3D nyomtatásnak köszönhetően minden eddiginél gyorsabb lehet a jövőben. Néhány órás nyomtatás helyett a mintadarab néhány percen belül elkészülhet.   Az Észak-Karolinai Egyetem kutatói a Chapel Hill-i központban a Science-ben…..
A Toshiba február elején az Egyesült Államokban egy különleges USB memóriakulcsot mutatott be. A meghajtón egy tízgombos billentyűzet található, amin a kódot írhatjuk be. A Toshiba új, titkosított USB memóriáján a Corsair Flash Padlock eszközéhez hasonló gombokat találunk.…..
Ugyan a Star Wars VII: Az ébredő erő c. filmet csak decemberben mutatják be, és az interneten folyamatosan a háromágú fénykardról beszél mindenki, a Hasbro gondoskodik róla, hogy mire megérkezik, minden gyereknek olyan fénykardja legyen, amilyet csak akar. Már ősszel megjelennek azok…..
A Google japán leányvállalatának munkatársai 300 androidos telefont és tabletet kapcsoltak össze, hogy Beethoven 9. szimfóniájának egy részletét lejátsszák. A projektet egy tokiói bevásárlóközpontban valósították meg. A telefonokra és tabletekre az Android Androidify…..
A számítógépeket, az okostelefonokat, és az MP3-lejátszókat szinte mindenki használ. Gyakorlatilag minden feladatra van már alkalmazás, így a régi technológiák használata sosem volt ennyire felesleges és kevésbé praktikus. Ennek ellenére sokan – főleg a dizájn és az analóg…..