Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cared13

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kellett hozzá sok idő, hogy az MTI átvegye a kormányzati újbeszél szótárának legújabb darabját is. Csütörtökön "megélhetési bevándorlás" címszó alatt jelentette meg minden cikkét, amely a menekültekkel foglalkozik. A szakmai kifejezésnek álcázott kormányzati…..
Cared13 2015.02.14 20:18:08
Zárják is be a határokat amíg nem késő... Mórahalmiként megbotránkoztató látni a sok bevándorlót, erről tényleg csak az tud normálisan nyilatkozni aki tudja is, hogy mi folyik itt. A nagyobb városokban (még Szegedben) se értik, hogy mekkora dolog ez.
Naponta (!!!) ezernyi új bevándorló teljesen idegen ember mászkál a városban, emberek telkeibe törnek be és gyújtanak ott tüzet valahol a akár a lakáson belüli sarokban, hol máshol. Teli buszmegállók idegenekkel akik lehetnek gyilkosok is mert nincseneke papírjaik, szemetelnek, rongálnak, határközeli kutyákat mérgezik meg a csendesebb behatolás érdekében stb.
Arról nem is beszélve, hogy ez mennyi pénzbe kerül, mivel Németország se akarja befogadni őket, mert dolgozni nem tudnak úgy ahogy itt elvárnák, ezért itt elszállásolni, elvinni őket stb. Ezeknek az embereknek a többsége nem fog pozitívan hozzájárulni Europához, csak élősködni fognak. Arról meg nem is beszélve, hogy pl. Németországból oda küldik őket vissza, ahol az EU-ba beléptek - tehát Magyarországra. Orbán meg nagyon helyesen teszi, hogy küldi őket elfele repülővel, de azt is az adófizetők pénzéből sajnos...
Vannak köztük azért sajnálatra méltó egyének is, de nem kéne beengedni mindenkit, aki papír nélkül lép be a határba mert elégeti, mert akkor kaphat menekült státuszt. A TV kb most kezdi ezt felkapni, mert nagyobb városokban megjelent pár száz egyén. Itt? Ez kb fél óra alatt fognak 200-asával tömegeket. Szomorú, de Magyarország nincs akkora hatalom, hogy befogadjon ennyi munkanélkülit pluszba, akiket eltartani személyenként havi 130-150 ezer forint...