Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dX

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanában nagyon divatos lett a telefon- és alkatrészgyártók körében (így Kínában is) összevonni a hálózati töltőt az adatkábelekkel. Ha valaki nem tudná, miről beszélek: USB csatlakozós hálózati töltők kihúzható micro-USB kábelekkel. Pontosan nem tudom, hogy amit én vettem, az minek a másolata, de…..
dX 2015.11.01 00:03:25
@pacagánycsök: én nagyjából ugyanígy jártam Samsung tablet gyári töltőjével.
Sziasztok! A mai cikket mate3553 fórumtársnak köszönhetitek. Hőn áhított Google Chromecast utánzata nemrégiben érkezett meg, és annyira erőltette a dolgot, hogy cikket írhasson ide, hogy kést szorított a torkomhoz, és követelőzött. Egy sört akart, és saját cikket a blogon. Muszáj volt engednem,…..
dX 2015.10.31 23:23:36
@ff48bp: van egy hasonló cuccom (Measy No.:A2W) és az úgy működik, hogy ha nem talál wifit akkor rá lehet csatlakozni és után vagy egy AP-re (routerre) csatlakozik vagy közvetlenül egy eszközhöz.

tehát igen, direktbe is tud kommunikálni telefonnal, laptoppal.

sajnos a fenti csoda nekem olyan durván lagol, hogy egy-két próba után feladtam a próbálkozást.

itt van win, android, ios, stb. app:
www.iezvu.com/
Subba Pussy! 2012.10.11 16:27:59
..
Az utóbbi hónapok egyik legszórakoztatóbb peres eljárása zajlik a két cég között. Kezdődött ugye azzal, hogy az Apple piacra dobott néhány újszerű terméket, például az iPhone-t és az iPadet, amik valamilyen módon megújították a kategóriájukat, hatottak azokra. Ezután a…..
Appleblog Szevasz Microsoft Office! 2011.08.04 15:20:00
Tavaly került fel a gépre, tesztelésre kaptam, de egyszerűen képtelen voltam egyetlen értelmes mondatot is kiizzadni magamból. Az Office 2011 ugyanis olyan valószerűtlenül szarul működött a gépemen, hogy azt hittem, a: ez valami vicc, b: én értek félre valamit.Lassú volt, még egy…..
dX 2011.08.06 15:08:04
"esetleg nem raktad fel ra a javitasokat (van vagy 5 sp mar hozza)"
@A'rpi: az egyik gépen (akkor vadiúj mac pro) volt egy olyan gond, hogy minden átmenet nélkül kilépett az outlookból. nagyon sok nyomozás, net túrás után végül az M$ support kibökte (kb. két hét intenzív levelezés, telefonálás és log küldözgetés után): a legutolsó frissítés okozza . teljesen el kell távolítani az office-t és újra felrakni úgy, hogy az utolsó frissítés ne kerüljön föl. :/
Gondolj valami jó nagy marhaságra. Nem, még nagyobbra. Olyasmire, amiben karakterek egyáltalán nincsenek, sztori szintén, és a címe az IDDQD-törzsközénségen kívüli populáció max. 1 százalékának mond bármit is. Oké, segítek:  Bizony, az Atari 1979-es ősklasszikus…..
Ugye ha Szájer József blogja kommentelhető lenne, már legalább ezer olyan hozzászólást kapott volna, hogy "az Apple zsebében ücsörög", de ő bölcs módon nem élt ezzel a lehetőséggel, így a posztra tudunk koncentrálni: a fideszes politikus maga számolt be arról, hogy az…..
Steve Wozniak mesél egy percben arról, hogyan jött elő Jobs az Apple névvel: Úgy tűnik, az oregoni gyümölcsösöknek is közük van ahhoz, hogy Apple-nek hívják a vállalatot, képzeljétek el, mekkora szopóágon lennénk a pc-s ismerőseink előtt, ha Jobs egy karalábéfarmon…..
dX 2010.11.22 15:19:24
Ennyi a nagy hír, amire tegnap óta várunk: az iTunesban elérhető a Beatles életműve, az Apple.com weboldalon pedig a zenészek képével találkozhatunk.Hogy ezt annak ellenére csalódásnak érezzük, hogy Magyarországon egyáltalán nincs iTunes Store, vagyis számunkra továbbra is…..
Appleblog Netbook-e a MacBook Air? 2010.10.23 11:27:00
Azért gondoltam, hogy érdemes körbejárni ezt a kérdést, mert sokan gondolják úgy, hogy az Apple most egy netbookot dobott piacra, olyan teljesítménnyel, mint amit az Asus Eee, MSI Wind meg hasonló gépektől megszokhattunk. Hogy tisztázzuk a kérdést, előbb válaszoljunk arra, hogy mi…..
Drága olvasók!Véreim! Magyarok!Megkérdezném tőletek, hogy ez a mondat:vége lehet a nyugdíjpénztáraknak kinek hogyan smakkol.1. Teljesen természetes.2. Jó az úgy is.3. Van benne valami furcsa.4. Hát, nem az igazi.5. Tök szar.6. Egyértelműen hibás, csak elírás lehet.És…..
dX 2010.10.14 17:19:47
1
3
Design Pumpa Piros-sárga-zöld 2010.10.13 22:24:00
Van a közlekedésnek egy fontos eleme, amit eddig igen keveset fejlesztettek. Ez nem más, mint a közlekedési lámpa. Pedig néhány viszonylag egyszerű és nem túl drága megoldással nagyban javulhatna a közlekedők biztonsága. Erre tett kísérletet Roberto Vackflores, enegiatakaréko s…..
Talán hallottatok már arról, hogy a Google a Sony-val, az Intellel meg a Logitech-kel közösen készíti a jövő tévéjét, ami valami olyasmi, mint az Apple TV, csak kicsit még több annál: a filmek letöltése mellett még nagyobb szabadságot kapnak a felhasználók a neten,…..
Akinek fiúgyermeke van, és nem eleve transzvesztitának neveli, az előbb-utóbb kénytelen olyan intézményeket keresni, ahol nehéz vasak láthatók. A kisfiúkat ugyanis az autók, a vonatok és a tankok érdeklik, és bár szívesen megnézik őket számítógépen, videjón, ők még…..
Közel három éven át kellett a bringásoknak és a gyalogosoknak kerülgetni a munkagödröket a budai Duna-parton, mert az EuroVelo kerékpárútvonal részét képező szakaszról a főváros nem tudott dönteni, hogyan állítsák helyre. Júniusban végre megcsinálták a burkolatot, majd…..
Tekintsük át a tegnap esti bejelentés óta történteket. Steve Jobs ugye közölte, hogy a hiba valóban létezik, de ez iparági sajátosság, a legtöbb okostelefon képes elveszteni a jelet érintésre, ha gyenge a térerő, ráadásul az iPhone 4 sem produkál lényegesen több hibát, mint…..
Olvasom a Techcrunchon MG Siegler írását a HTC EVO 4-ről. És teljes mértékben egyet tudok érteni azzal, hogy egyszerűen gáz, hogy mindössze 4 óráig bírja a készülék normál felhasználás mellett. Csúcskategória ide vagy oda.Mint korábban jeleztem, a rendelkezésre-állási idő…..
Kerekezés közben is tölthetik az akkumulátort a nokiások, a cég az év végén dobja piacra legújabb szettjét. Az áramot egy dinamó termeli a legújabb Nokia E72-es és X6-os telefonoknak, amiket a kormányra erősített tartóban lehet menetközben kis jack-, vagy USB dugóval tölteni,…..
Olvasom a nagy elsőkről szóló összefoglalót a Tech Readersen. Az első emailt 1971-ben küldték, az első domaint (symbolics.com) '85-ben jegyezték be, az első mobil, amin netezni lehetett, a Nokia 9000 Communicator volt.Minden idők első webszájtja persze a CERN-é (info.cern.ch). Az…..
dX 2010.03.09 21:09:27
Valljuk be, hogy a földrajzot – mint tantárgyat – nem mindenki szerette az iskolában. Az a rengeteg elnevezés ugye: minden rohadt legelőnek, szemétdombnak és pocsolyának külön neve van (a gombamód burjánzó országokról és ezek városairól nem is beszélve), ráadásul…..
Előtte meg egy kis bemelegítés. Ahogy ígértem, három blog, az Appleblog, Handrás és a Plastik közös közvetítését olvashatjátok itt, egyesített erővel toljuk a legjobb kontentot. A legjobb közvetítés a kontinensen! iTablet! Ádám pedig itt nyomatja a legfontosabb…..
dX 2010.01.27 22:12:26