Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nerdhoodcj

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előző cikkemben a Heroes of Might&Magic sorozatot kezdtem el „elemezni”, és terjedelmét tekintve több részre szedtem, a könnyebb olvashatóság érdekében. (1.rész) Korábban a 3DO és a New World Computing által fejlesztett Heroes részeknél sátoroztam le, és igazi…..
Mivel hamarosan megjelenik a Might&Magic Heroes VII, ezért úgy gondoltam, hogy egy több részből álló cikksorozat keretein belül nosztalgiáznék, és átölelném a Heroes szerencsétlenül járt szériáját, amiben átmegyek a játék legfontosabb szakaszain a kezdeti állapotoktól…..
Nerdhood Új Harry Potter film? 2015.08.19 08:39:18
Régóta várunk már valamilyen formában egy új Harry Potter mozit, és az eddig csak pletykák formájában hallható új film 'talánja' most már biztos. A Legendás állatok és megfigyelésük címre hallgató (korábban kis kézikönyvként is lehetett kapni a boltokban) film forgatásai…..
Nerdhood Mr. Nobody - FILMAJÁNLÓ 2015.08.08 18:52:47
Egyik barátomtól kaptam egy filmet, „ezt nézd meg” címszóval, aminek a címe ismerősen csengett, azonban nem tudtam párosítani hozzá emléket. Valószínűleg régebben megakartam nézni,…..
Nerdhood Star Wars sorozatok? 2015.08.01 10:28:16
A Star Wars univerzuma tovább bővül: Tűkön ülve várjuk a decemberi megjelenését a Csillagok Háborúja hetedik részének, de úgy tűnik a Disney szeretné a rajongók álmait valóra váltani. Ha nem lett volna elég a legújabb epizód, mellette bejelentették a spin-off filmet, ami a…..
Nerdhood Destiny - JÁTÉKAJÁNLÓ 2015.07.30 15:18:42
Kik vagyunk mi? Őrzők Mit akarunk? Legendává válni! Mikor akarjuk? Most, de el fog tartani egy ideig...  A 2014-es év szerintem legmegosztóbb játéka nem más volt, mint a Bungie (Halo) és az Activision (Call of Duty) szerelemgyereke, a Destiny. Hogy miért is lett annyira megosztó?…..
Sokan sokáig várták/vártuk már a nagy megjelenést, a Microsoft legújabb operációsrendszerét, a Windows 10-et. Hosszas huzavona lengte körül a megjelenést, hiszen nem lehetett tudni, hogy ki kapja meg ingyen, ki tud rá upgrade-elni, vagy egyáltalán mi, hogy lesz az egésszel. Ha jól…..
Nerdhood Környezetváltás 2015.07.30 11:13:29
Egy év elteltével, és több, mint 160 poszt megosztása után rájöttem, milyen csodás ötlet lenne, ha az egyébként főleg depressziós, amerikai tiniknek "szóló" Tumblr oldal után valami magyarnyelvű blogon osztanám meg az egyébként is magyarul íródott cikkeimet, beszámolóimat.…..