Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alexhauzer Diána Zsuzsanna

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két szabály, melyre tavasztól érdemes figyelni.   1. Februártól új zajvédelmi rendelkezés lépett érvénybe   A lakóterületi övezetben lévő ingatlanon a magánszemélyek háztartási igényeit kielégítő,- zajjal, zajkibocsátással járó felújítási, karbantartási jellegű tevékenység, - kertépítéssel,…..
Gondolatok a városfejlesztési stratégiához ( … mert CSAK a város a fontos, és nem óvodás szinten….) Zirc, a Bakony fővárosa, az ország legmagasabban fekvő városa, amely 30 éve rendelkezik városi ranggal. Az itt élőknek és az ide látogatóknak azonban komoly kétségei merülhetnek fel a település…..
Újabb háromhegyi kutyatámadásról szóló beszámoló jelent meg a Facebook-on múlt szombaton, számos együtt érző és indulatos hozzászólást kiváltva*. E sorok írója - néhány hozzászólóhoz hasonlóan - maga is élt át itt kutyatámadást. Ezen túlmenően dolgozott olyan…..
Alexhauzer Diána Zsuzsanna 2015.02.13 23:07:02
Kedves Gábor! A kutyás történetet egy zárt csoportban osztottam meg, ha valaki ezt onnan kiviszi, akkor az a minimum, hogy megkérdezi, megteheti-e? Abban az esetben ha ezt nem teszi meg, akkor takarja ki a posztoló nevét! Nem ok nélkül írtam a zárt csoportba!
A logikám taglalása egy kicsit bántó, mert aki ismer, tudja hogy megfontolt vagyok! Minden tettemnek megvan az előzménye és az oka, jelen esetben, nem szándékoztam órákat azzal tölteni, hogy W.P. könyörgését hallgassam., ezért ígértem neki azt, amit! DE.!!! Közben W.P. megnyugodva, arcán cinikus vigyorral nyilatkozott az ügy kapcsán.
www.youtube.com/watch?v=LRs5pjhLk7o&feature=youtu.be
Nos, ekkor gondoltam meg magam: elkezdtem azokat keresni, akik már pórul jártak ugyanott, ugyanúgy. (szavaimat nem jól értette, nem a jövőbeli esetleges áldozatokat kerestem!) A Jegyző Úrhoz írtam egy beadványt, amihez 9 fő adta a nevét, heten pedig le is írták a "kutyás történetüket". Az ügy folytatódik, a maga hivatalos útján. A végkifejletről szívesen tájékoztatom majd!
Nem gondoltam volna Önről, sok témában megszólaló, alapos, komoly zirci közíróról,hogy ebben a történetben, csak egy idióta, groteszk, színjátékot lát!

A.D.Zs.