Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabbesz

0 bejegyzést írt és 502 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kétszázszor jártam eddig a budapesti repülőtéren. Ennyi idő alatt kitapasztaltam, hogyan spórolhatok pénzt, hogyan nyerhetek időt vagy épp kerülhetem ki a tömeget az utazásaim során. Felderítettem a „lisztferihegy” kevésbé ismert zugait, miközben a saját káromon tanultam. Íme, ezek egy hivatásos…..
A BKK-t 2010-ben nagy lelkesedéssel hozta létre Budapest új vezetése. Akkor úgy tűnt, hogy a több éves előkészítés végeredményeként, külföldi példák alapján létrehozott cég végre egy olyan szervezet lehet, amelyben a szakemberek és a politikusok is egyaránt hisznek. Az első évek igazolták is a…..
A pezsgős tesztünk egyik kommentjén felbuzdulva, ahol megemlítették a camembert sajt egy különleges felhasználását, eldöntöttük, hogy megcsináljuk a Nagy Camembert tesztet és a győztest pedig úgy fogyasztjuk el, ahogy még soha.  ..
Utolsó előtti részéhez érkezett az HBO-n a Westworld. Tovább mögött spoileresen tárgyaljuk az epizód, illetve az évad legfontosabb kérdéseit...
Reflektor Gyurcsány és a Class FM 2016.11.17 14:37:23
  Gyurcsány Ferenc megszólalt a CLass FM ügyében. Az alábbiakat tette közzé fb oldalán: Nem az a kérdés, hogy szeretjük-e a Morning Show-t. Én egyébként igen. Az se, hogy mit gondolunk a Class FM-ről. Az a kérdés, hogy miután a kormány leteperte a közszolgálati médiát, bezáratta a…..
The Chiller Top 10 horrorfilm 2016.10.30 10:44:58
Valamilyen oknál fogva az emberek szeretnek borzongani, ezek a filmek pedig alaposan kiszolgálják az igényeiket. Most a Top 10 legjobb horrorfilm bemutatása következik, szubjektív vélemény alapján. A listát nehéz feladat volt összeválogatni, mivel az idők során a horror számos más műfajjal társult…..
Gabbesz 2016.10.31 19:45:40
A XV. kerületi önkormányzat augusztus 16-án megtartott rendkívüli testületi ülésén (ami véleményem szerint több okból is aggályosan lett összehívva és előkészítve) láthattuk milyen a kutya és a macska szerződéssel szentesített barátsága. Miként farag rá a kerület lakossága a Fideszes bűnbanda…..
A közmédia is kihirdette az olimpiai keretét, melyben nincsenek nagy meglepetések. Az Eb-hez képest annyi a nagyobb változás, hogy Gundel Takács Gábor ezúttal nem csatlakozik a kommentátorokhoz, hanem a műsorvezetők csapatát erősíti. Az augusztus 5-én kezdődő riói olimpiáról az M4 Sport, az újonnan…..
Gabbesz 2016.07.29 14:13:12
Egy lépést előre, kettőt hátra. De hát ilyen az, ha táncba visznek. SPOILERES évadkritika Nem szeretek hétről hétre, epizódról epizódra sorozatot nézni. Nehogy már minden héten csak egyetlen óra jusson bármiből is, aztán meg hét napig baszhat az ideg a cliffhangerek miatt. A Maffiózók volt az…..
Orbán Viktor nem oly régen arról beszélt, hogy vannak elképzelései arról, miként kell Magyarországból egy Európában kiemelkedő életminőségű országot létrehozni, hozzátéve, hogy ettől nem is vagyunk olyan messze, mint azt sokan gondolják. A szomorú valóság azonban egész…..
Gabbesz 2016.05.09 15:01:31
@BircaHang Média szerkesztősége: Nem is tudtam, hogy Mészáros, Garancsi, Lázár, Rogán, Orbán, és a haverjaik liberálisok lennének. Mert ugye amikor arról beszélsz, hogy kik lopják az ország pénzet, akkor rájuk gondoltál, igaz?
A TV2 Facebook-oldala szerint  az ország egyik leghitelesebb televíziósa kizárólag a TV2 hírigazgatója, Kökény-Szalai Vivien felkérésére mondott igent. Május 2-tól tehát Marsi Anikó és Gönczi Gábor várja a nézőket a Tényekben. Azt, hogy Marsi Anikó mennyire a leghitelesebb televíziós vagy sem,…..
Az ember hibázik, merthogy nagyon kevesen vannak, akik bűntelenül, szeplőtelenül élnek le egy életet. Mindenki beleszaladhat egy kisebb csínytevésbe, apróbb szabálytalanságba, amiért gyakran csak a saját lelkiismeretével kell elszámolnia, hiszen ezek a gyarlóságok még nem érik el a törvényi…..
Gabbesz 2016.04.05 23:26:28
@jet set: Tedd fel magadnak úgy a kérdést, hogy mit szólnál, ha a gyereked iskolai tanáráról derülne ki hasonló!
Ha a cukros ételekről beszélünk, a legtöbb embernek az édességek, csokoládé, fagylalt jut eszébe, ám jó, ha tisztában vagyunk vele, hogy számos egyéb termék is tartalmaz hozzáadott cukrot. Ezt egyrészt a fogyókúrázók, másrészt a szénhidrát anyagcsere problémával küzdők számára is fontos észben…..
Gabbesz 2016.02.18 21:52:10
@mildi: nem csak a cukor szénhidrát okoska. Ahelyett, hogy másokat oltanál (aki mellesleg ebből a néhány hozzászólásból is láthatóan többet ért az a témához, mint te) kezd egy művelődni!
FittKismama Futok mégsem fogyok... 2016.02.17 17:30:14
Futni könnyű, belénk van kódolva: futottunk a vad elől vagy éppen a vadért. Mozgásszegény életformánk lekorlátozta a futómennyiséget a tömegközlekedési eszközök utáni rohanásra, a gyerekek utáni kergetőzésre a játszótéren. A test izmai mozgásra van berendezkedve, futásra, guggolásra, húzódkodásra,…..
Gabbesz 2016.02.18 19:28:09
@min: Ha a sípcsontod környéke fájt, akkor javaslom, hogy menj el egy ortopéd orvoshoz. Valószínűleg harántsüllyedésed van, és egy talpbetét segít.
Az olasz konyha menő, mindenki imádja, az olasz cégérrel mindent el lehet adni...de biztosak vagyunk benne, hogy minden olasznak tűnő fogás a Csizmából származik, és nem valami körúti vendéglő szakácsának agyszüleménye? Íme egy lista a leghíresebb nem olasz fogásokról a teljesség igénye…..
Ilyen az, amikor amúgyis gyenge jellemek még inkább hitvánnyá válnak, amikor a gerinc a közepes nyomást sem bírja és megtörik. A futsalos külügyér kitüntette Medgyessy Pétert, aki meghatottan állt a megtiszteltetéstől. Lelki szemei előtt nyilván feljsejlett valamilyen állami…..
Terjed az egyelőre csak „PRK-szindrómaként” emlegetett, súlyos feledékenységgel és nyilvánvaló tények letagadásával járó tünetegyüttes. A szakemberek annyit is megállapítottak, hogy a jelenség összefüggésben áll az Európa felé tartó tömeges migrációs hullámmal. A…..
PoliPraktika 127 2015.11.14 11:24:59
Európa jelenleg egy olyan légy, amely pókhálóba repült, majd belegabalyodott. A pók pedig begubózta, aztán visszahúzódott és várja, amíg teljesen tehetetlen nem lesz. Akkor aztán lecsap és rövid idő alatt ki is végzi az öreg kontinenst, mely szárny és akarat nélküli…..
Gabbesz 2015.11.15 00:45:32
Népszerű hazugság terjed az interneten. Nem, ezúttal nem a chemtrailről vagy a rákot gyógyító barackmagról van szó, de hasonló kaliberű blődli borzolja a gondolkodó emberek kedélyeit. Fidesz-közeli hírportáloktól szélsőbaloldali blogokig sokan megosztották a „hírt”, hogy…..
1891. október 31-én Baross Gábor kereskedelemügyi miniszter törvényjavaslatot nyújtott be a magyar országgyűléshez, melyben indítványozta, hogy 1895-ben Budapesten tartsanak országos nemzeti…..
Gabbesz 2015.08.14 09:44:31
@Nzoltan: Te tényleg ennyire hülye vagy?
Egy álnemzeti, álkeresztény, álszent, hitvány, az emberek gyarlóságára építő gyűlöletszövetség kormányozza ma Szent István országát, akik szerint az alapvető ösztönökkel szemben nem lehet politikát csinálni, ezért a zsigeri ösztönökre, a gyűlöletre építve kell…..
Gabbesz 2015.07.23 07:42:41
@maxval bircaman megbízott szerkesztő: te miért nem húzol vissza anyádba te faszkalap?
A falon Hideg van, és kurva hideg, de hát ugye #winteriscoming, használnák a hashtaget a varjak, már ha nem lennének elfoglalva a birodalom védelmével, és egymás (virtuális) baszogatásával. Havas komolyan gondolta az északi expedíciót, és Tormundot is viszi magával, amivel…..
Eltelt már néhány nap, de még mindig csak hüledezve nézünk, miket is mondott az az ember, akit tavaly harmadszor is megválasztottak a magyarok az ő miniszterelnöküknek. (Illetve nem is a magyarok, hanem azok, akiket ők odaküldtek, de ez most mindegy.) Orbán teljesen elszállt…..
Gabbesz 2015.05.14 10:37:21
@maxval bircaman szerkesztő: Nem birka. Ezt hívják kognitív disszonanciának. Egyáltalán nem igazak, de te annak gondolod őket, mert az nyugtatja meg a lelkedet.