Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Solymosi Lukács

42 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tízezer óra Calgary 2023.01.21 00:04:36
Végre elindultam arra, amerre eddig nézni sem mertem. Azt mondtam, nem kell, vagy megyek inkább, iszok egy sört, vagy hatot, vagy rá is kenek, elnyomom egy viccel azt, ami vagyok, a többiek meg nevetnek, hogy ez hülye, míg én azt hiszem, ugyanazon nevetünk. Kedden és csütörtökön írás van végre, és…..
Az előző részekben történt: Magdiék visszatértek Budapestre, hogy egyszer s mindenkorra megszabaduljanak a démonaiktól, és hogy aztán megleljék a békét külföldön. Magdi volt edzőjénél, Bencénél húzzák meg magukat.   46.   Bozsi és Magdi egy utasszállító hajó orrában foglaltak helyet. A széltől…..
 Az előző részekben történt: Magdi és Bozsi egy családi nyaralóban húzzák meg magukat, mielőtt külföldre szöknének.   A harmadik napon hűvösebb volt az idő, mégis a teraszon ültek. A sörösdobozokat egy műanyag zacskóba szedték, mellette az üres whiskys üveg állt. Az asztalon két kávéscsésze…..
    Az előző részekben történt: Magdi meglátogatta Bozsit új, vidéki lakásában. Azzal ijesztett rá, hogy meg fogja ölni, amit végül nem tett meg. Megkérte, hogy szökjön meg vele, és utazzanak el külföldre. Mivel körözés van kiadva ellene, a biztonság kedvéért a hétvégét egy vidéki nyaralóban…..
Az előző részekben: Bozsi elköltözött Sopronba, és berendezkedett új életébe. Három hónappal később Magdi jött érte, hogy megölje, amiért felnyomta ZT-t.  Kegyetlenek és könyörtelenek, ismételte magában Bozsi a vécé felett görnyedve. Egész arcát ellepték a könnyek, és nagyon nehezen tudott csak…..
Tízezer óra Ideje menni 40. rész 2021.11.05 21:46:40
 Az előző részekben: Bozsi kieszelte, hogy lepatkál ZT-vel, ám amikor odalopódzott a csarnokban, kiderült, hogy ZT tudja, hogy felköpte, ezért most kitűzte rá is a vérdíjat. Bozsi annak a terepjárónak a csomagtartójában bújt meg, akit ZT megbízott a meggyilkolásával. Bozsi próbálta fellökni a…..
Előző részek: Bozsi beköpte ZT-t Samu nyomozónál, majd elmegy Mimihez, hogy megtudja, hol van ZT.    38.   A lenyugvó nap kísérte Bozsit az üres utcákon. Gyalog volt, hogy legyen ideje kigondolni, hogy mit mondjon, amikor végre elér ZT-hez. A külvárosi filmstúdió előtti poros járdán…..
Előző részekben történt: Magdi újabb merényletet tervezett elkövetni, ezúttal az egészségügyi miniszter ellen, de az apja emberei rátaláltak, és leszúrták. Kórházba került, állapota kritikus.   Minden, amit Bozsi valaha az életről gondolt, elevenné vált a fejében, akár egy kavargó madárraj. Rég…..
Az előző részekben történt:  Magdi eltökélte, hogy végez az egészségügyi miniszterrel. Bozsi megpróbálta őt lebeszélni, de hiába. A citadella oldalát összegraffitizve fenyegették meg a minisztert. A fegyverrel a táskájukban elindultak, hogy a miniszter nyilvános beszédjén végezzenek vele. A trolin…..
Tízezer óra Ideje menni 33. rész 2021.08.22 17:16:21
A troliból kiefelé bámulva vette észre a kordonokat. Előzetesen nem olvasott híreket, nem tudta, mi történik, azonban rögtön megértette. Rendőrök és biztonsági őrök álltak a kordonok körül. Az egyik folyamatosan körözött a karjával, sípjával a szájában, amíg egyszercsak megállt a körözés, és…..
Tízezer óra Ideje menni 32. rész 2021.08.09 13:11:04
Magdi és Bozsi a rakparton ültek. A srác kibontott egy doboz cigit, és mindketten rágyújtottak. – Már rég le kellett volna szoknom – mondta. – Jelenleg ez a legkevesebb. Nem igazán számít ez már. – Magdi. Elhallgattak. A dunai szél süvített, és hamar szétverte a szájaikból kifújt füstöt. Egy…..
Vezubszky telefonja állandóan csörgött. A sajtó munkatársai képtelenek voltak leszállni róla, egyszerűen megszállták őt. Mindenki vele akart beszélni, és mindenkit az érdekelt, hogy mit fog most lépni. Frissen kinevezett egészségügyi miniszterként nehéz lett volna mástól várni, hogy reagáljon az…..
Tízezer óra Ideje menni 29. rész 2021.07.13 23:43:56
Bozsi a kanapén feküdt nyújtott ülős pozícióban, Magdi szorosan rádőlve. Mostanában gyakran fordult elő, hogy egymáshoz értek beszéd közben, hogy Magdi Bozsi ölébe rakta a lábát, vagy hogy amikor ledőlt a kanapéra, Magdi egyszerűen odasimult hozzá. Furának találta, de sosem szólt érte. Kezdte…..
Tízezer óra Ideje menni 28. rész 2021.07.07 14:35:48
– Van egy ötletem. – Ki vele. Bozsi épp a kávét töltötte, amikor Magdi türelmetlenül megdöntötte a kávéfőző alját, majd a szinte teli adag kávésbögréért nyúlt. Bozsi felemelte a szemöldökét. – Most mi van? Hobbiból embereket ölök, de nem ihatok meg egy erős feketét reggelire? Inkább ez vigyen el,…..
26.   A nyugati szél szétfújta az utcára dobott újságokat a téglaházak falai között. Az éppen még belvárosi, lapos tetejű ház tűzlétráján egy fiatal lány csúszott le. Az utcákon végigsöpört a dörrenés hangja, ami ott csengett a fülében, és nem tudta volna megmondani, hogy csupán a visszhangot…..
  Magdi arra kelt, hogy csorog a nyál a szájából. Fájt a háta, mert az oldalán feküdve aludt el. Kisebb gerincferdülés kínozta. Káromkodott, majd dünnyögve letörölte a nyálát, és átfordult a másik oldalára. A kezét vízért nyújtotta, de az a semmibe veszett. A mozdulattól a fejében lévő golyó…..
            BÉRGYILKOSOK VÉGEZTEK A XII. KERÜLETI ÜGYÉSSZEL             MESTERLÖVÉSZEK KÖVETTEK EL MERÉNYLETET. AZ ÁLDOZAT A XII. KERÜLETI ÜGYÉSZ             A XII. KERÜLETI ÜGYÉSZT AZ ÉJJEL MEGGYILKOLTÁK   Ilyen, és ehhez hasonló címekkel jelent meg valamennyi sajtóorgánum másnap reggel. Az…..
  Szélcsend volt. A budai fák között hűvösebb volt, mint a városban. A tavaszi esték tudnak kemények lenni, és úgy érezte, ez a kis dzseki, amije volt, nem elég. Madárhuhogást, néha egy-egy gally reccsenését hallotta. Olyankor fülelt, mint egy vad, és addig maradt mozdulatlan, amíg megbizonyosodott…..
Tízezer óra Ideje menni 19. rész 2021.05.19 22:29:31
Amint kilépett Bozsi ajtaján, Magdi két dologra jött rá. Először: ha ezzel a sráccal – legyen bármilyen fura is a párkapcsolat gondolata – nem lesz boldog, akkor mással se lesz az. Másodszor: soha többet nem fogja őt látni. Az eső szemerkélt, de nem aggódott miatta. Vastag pulóver és egy félig…..
17.   Bozsi lerongyolt a helyi közértbe, hogy szerezzen kaját meg egy női tusfürdőt. Fogalma sem volt, milyet használna szívesen Magdi, de úgy vélte, bármelyik ezer forint körüli megteszi. Vett hat tábla csokit, meg két doboz fagylaltot. Azzal nem lőhet mellé.             Az aluljáróba érve egy…..
Tízezer óra Ideje menni 16. rész 2021.05.01 20:51:41
Az előző részekben: Magdit megtalálják az apja emberei, és majdnem megerőszakolják. Alighogy megmenekül, ey hajléktalan férfi üti le a sikátorban. Bozsi akkor érkezik meg, amikor minden tiszta vér és a lányon nincs alsónadrág.              Bozsi nem vette észre, amikor a lány kijött a fürdőből és…..
Tízezer óra Ideje menni 15. rész 2021.04.27 13:50:38
A Fogatlan visszarántotta őt a derekánál fogva, megmentve ezzel az életét. Utána viszont már csak egy csapás volt az egész, és el is engedte Magdit. Felüvöltött, a másik kettő támadásra készen léptek közelebb, amikor meglátták Magdi kezében a kést, és a vérző, tántorgó férfit. Magdi a kést maga elé…..
Tízezer óra Ideje menni 14. rész 2021.04.22 18:28:50
Bozsi cipőben főzött. Most végre, hogy egyedül lakott, senkit nem idegesített halálra azzal, hogy nem veszi le a cipőjét a küszöböt átlépve. Napi szinten felmosott, ami után kitárta az ablakokat, és imádta, ahogy a friss szellő felkavarta a tisztítószer levendulaillatát. Magdi erre azt mondaná, hogy…..
Tízezer óra Ideje menni 13. rész 2021.04.12 16:06:59
Az előző részekben: Bozsi szerelmet vall Magdinak, Magdi elutasítja, hiszen nem is ismeri őt valójában. Az apja emberei rátörnek, ő pedig az ablakon át kimászik a szűk párkányra, és átugrik a szemközti lévő ház tetejére. Az idős cserepek beszakadnak alatta, és nagyot zuhanva beesik az…..
11. A kanapén ült felhúzott lábakkal. Még csak a reklámok mentek, a popcorn a mikróban pukkadozott. A szomszéd lány vécére ment. Magdi egyre csak az ajtót figyelte és fülelt. Nem volt jobb ötlete, mint átjönni, és várni, hogy az apja berontson a lakásába, és lemészároljon mindenkit akit otthon…..