Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mega Tóth Ottó

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ott tartunk, hogy abban az országban, ahol a Fidesz kedvenc udvari kobzosának HELYTELENÜL titulált előadóművész és az Országgyűlés elnöke egyaránt azt vallja, hogy az asszony az otthon, gyerekszülve jó, és ne építgessen magának karriert, szóval abban az országban, ahol a partnerbántalmazás az…..
Tök szuper a magyar csapat, pezseg a gatyám a sztoritól, de mégis állítsák már le magukat a magyar focit amúgy totál kisajátító, stadionban balhézó gennyek, akik szurkolóknak nevezik magukat, közben szimpla huligánok, akik az otthoni stresszt a szurkolás indokával vezetik le. Hát kanapédrukkerként…..
Mi kérünk elnézést, de borzasztó depisre sikeredtek idei évértékelőink. Mint minden év végén, most is azt játszottuk, hogy a blog két állandó szerzője egymástól függetlenül leírja gondolatait az adott évről, de rossz olvasni a másikét. Adja isten, hogy rosszul lássuk azt,…..
Mega Tóth Ottó 2015.12.28 11:22:48
Jeremy Clarkson, Richard Hammond és James May aláírt egy szerződést az Amazonnal arról, hogy egy új autós műsort fognak készíteni az online tartalomszolgáltatónak. A Variety brékingelt. A műsor jövőre indul, és a Top Gear volt producere, Andy Wilman fogja gyártani. Három…..
Mega Tóth Ottó 2015.07.30 15:44:54
@igazi hős:
Ó, Istenem, milyen négerezés te szerencsétlen?! Akkor a Tíz kicsi négert mostantól nevezzük Tíz kicsi afroamerikainak? Falklandért meg inkább hálásnak kéne lenniük az argentinoknak. Ha győznek, azóta már ők lennének a latin észak korea...
Az Óriás a fenti feldolgozással úgy odabaszott most az Ossian- és trve heavy metal rajongóknak, hogy csak úgy csattant. Van a magyar metáltörténelemnek egy olyan szűk órája, amit legszívesebben minden igaz hívő elfelejtene, kitörölne a kollektív emlékezetből. 2000-ben történt,…..