Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Arpiel

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Istent soha senki sem látta” Jelentette ki János apostol. Ez természetesen mindenki számára könnyen elfogadható tény. Isten a mennyekben él, mi pedig a földön. Ráadásul egyből bevillan egy vers az ószövetségből: „nem láthat engem ember úgy, hogy életben maradjon.”…..
Arpiel 2019.05.28 16:50:04
@sefatias: jó kérdés. Szerintem elég biztosan. Első sorban az újjászületés által és a keresztény élet szellemi és egyéb bizonyságai által. Ebbe bele tartozik a Szent Szellem magyarázata is. Másrészt pedig pont az által, hogy lelepleződnek és kiderülnek az esetleges turpisságok, emberi dolgok azokról ami a nem tökéletes és nem tévedhetetlen részhez tartoznak.
Arpiel 2019.05.28 20:21:24
@sefatias: Nem mondanám könnyűnek, kell hozzá érettség, tapasztalat és kegyelem is, de messze nem lehetetlen. De az is hozzá tartozik, hogy Istennel való személyes kapcsolat és ilyen módon való ige értés nélkül biztosan lehetetlen.
Felkiáltójelekkel és indulatokkal teli körlevelet kapott több ismerősöm is az utóbbi időben. Bár néhány motívum (háttérbe szorított magyar feltaláló, gonosz gyógyszerlobbi stb.) már ismerős lehet a hazai összeesküvés-elméleteket követőknek, Horváth István története és…..
Arpiel 2018.06.04 14:08:27
Magyar gyalázat !

"Nobel díj helyett csak meghurcolás jutott neki, pedig csak Magyarországon évente tíz-tizenötezer 45-65 éves ember életét menthette volna meg.
Elhunyt Dr. Horváth István biológus, az antikoleszterin, a művér és számos más gyógyászati, biológiai felfedezés valamint találmány letéteményese.

Nobel díj helyett meghurcolták, elítélték. Nem tudta elviselni a mérhetetlen megalázást, amely szeretett hazájában érte. Az életét kioltó gyilkos kór az ellene éveken keresztül folyó bűnvádi eljárás eredményként hatalmasodott el fölötte.

Dr. Horváth István munkássága legjelentősebb eredményének az antikoleszterin antitest felfedezését tartotta, amely oltással gyógyítja az érelmeszesedést (atherosclerosis). Több mint egy évtizeden keresztül fáradozott azon, hogy Magyarország segítse a csodálatos gyógyító eszköz nemzetközi bevizsgálását – eredménytelenül. Széruma egyedül Magyarországon évente tíz-tizenötezer 45-65 éves ember életét menthette volna meg. Bár idegen országok készek lettek volna bármennyit fizetni érte, Dr. Horváth István nem adta, ragaszkodott ahhoz, hogy felfedezése Magyarországot gyarapítsa.

Nagy reményeket fűzött a nemzeti kormány hatalomra kerüléséhez, de keserűen csalódnia kellett. Kommandósok rajtaütésszerűen lefoglalták kutatásainak eredményeit, ő ellene pedig büntető per indult. Az első fokon meghozott, felfüggesztett börtön büntetést a Fővárosi Ítélőtábla ugyan pénzbírságra enyhítette, de a tudós kutató élete ráment az évekig tartó meghurcoltatásra.

A Magyarok VIII. Világkongresszusa 2012-ben határozatban állt ki Dr. Horváth István mellett, és kérte világraszóló felfedezésének állami elismerését, támogatását.

A Magyarok Világszövetsége a magyar nemzet óriási, fájdalmas és körülményeinél fogva megengedhetetlen veszteségének tekinti Dr. Horváth István tudásának, hazaszeretetének, életének ilyetén való eltékozlását.

A Magyarok Világszövetsége Dr. Horváth Istvánt saját halottjának tekinti.

A Magyarok Világszövetsége"
Arpiel 2018.06.06 08:50:42
@fordulo_bogyo: Persze hogy jobb így ! Jobb hogy emberek tíz-százezre halnak meg 20-30 évvel korábban, mint lehetne. Jobb ez az államnak, a nyugdíjasokat nem kell eltartani még x évig, lehet össze is omlana pár év alatt a jelenlegi TB rendszer ha ez a találmány zöld utat kap. Persze hogy jobb a gyógyszeriparnak, hiszen ezen az oltáson elbukták volna a legfőbb arany tojást tojó tyúkjukat, a magas vérnyomás csökkentő és egyéb keringési betegségek tüneti kezelését jelentő milliárdos bevételt és profitot. Persze hogy jobb minden mainstream és regnáló hatalmi rendnek, akik a kialakult haláliparban érdekeltek. Nézz tükörbe és nézz szembe a halállal ! "Még csak ellenőrizni sem lehet már, hogy igaza volt e"? Cinizmusból jeles ! Csak pár ezer ember esete bizonyítja a hatásosságát, de ti akkor sem hinnétek el, ha saját magatokon kipróbálva változott volna meg a véretek összetétele pozitív irányba.
Arpiel 2018.06.06 15:18:25
@fordulo_bogyo: Igen van ! "Épp elég világos van, hogy aki akar az lásson, és épp elég sötét, hogy aki nem akar, az ne lásson semmit. " Halálkufár szimpatizánsokkal nem tárgyalok !
Ahogy ígértem, a mai bejegyzésben már konkrétan egy önvédelmi eszköz ismertetése kerül terítékre. Szeretném hangsúlyozni azonban, hogy nem alapozom teljes mértékben az önvédelmi technikákat különböző eszközök használatára, sőt nagyrészt kiegészítő technikákról lesz…..
Arpiel 2017.09.21 15:22:18
@redpepper: "Elmebetegen, támadó rotin és részegen volt eddig tesztelve és megbízható jó hatásfokkal működött." Azt akarod mondani, hogy ti próbáltátok a fent említett alanyokon, az anyag hatását ? Ez önmagában aljasabb és elítélendőbb dolog, mint egy direkt szándékosan elkövetett támadás ! Egy elmebetegen emberen kipróbálni a hatását a szernek, simán kimeríti a kegyetlen szadista abnormalitás fogalmát ! Ez már szociopata viselkedés !
Görbicz Tamás Jelmebaj 2017.08.23 15:48:56
Napfogyatkozás, veres Hold, Szűz csillagkép és a Jupiter tartja lázban a keresztény hívők babonás részét. Se szeri, se száma az őrültebbnél őrültebb magyarázatoknak, ahogyan évszámokból, a zsidó naptárból, gemátriából (héber betűk számértékének ezoterikus magyarázata), történelmi eseményekből, sőt…..
Arpiel 2017.09.07 15:07:56
Egyetértek a cikk első felével és én sem hagytam szó nélkül ezen asztrológiai-keresztény kombó agymenését (amatőr csillagászként még hozzá is tudok szagolni a szakmai részletekhez), de a vége felé mintha kidobná a szerző a gyereket is a fürdővízzel együtt. Nehéz és nagyon összetett kérdések ezek, ráadásul az aktualitásuk is egyre nő. Viszont a dolgok leplezetlen valósága, illetve a világ igazi működése, és hogy kik és mik állnak az erővonalak mentén és mögött, nem intézhető el pár legyintéssel és összeesküvés elméletezéssel. Amennyire veszélyes lehet a babonás tömeg, épp úgy veszélyes lesz (ráadásul ők vannak többen) az a tömeg, akiket a mainstream média a korszellem égisze alatt altatott és hitetett el, akik azt gondolják és hiszik amit a szájukba adtak és agyukba mostak, akiket bábként mozgatják. Mennyivel könnyebb lesz a hitetőnek magával ragadni őket, ha eljön az ideje, ha már szépen elő vannak programozva. Az egész világ (beleértve az oktatást, tudományt, gazdaságot, politikát de még részben a vallást is) egy irányba és egy elv mentén menetel a humanizmus-liberalizmus-polkorrektség zászlaja alatt, valójában a luciferizmus eszméje és világa felé. Az e mögött rejtve munkáló erőket és akár konspirációkat (melyek megtévesztési, hitestései a keresztényekre is hatnak) elbagatelizálni, kicsúfolni vagy agyonhallgatni (struccpolitika) főleg ezen események és tervek szándékait a Bibliai próféciákkal összhangban látva, ostoba önsorsrontó hozzáállás, vagy tudatos bűn. Jó hír, hogy egyre több keresztény szellemi embert látok ebből a mély alvásból ébredezni, mert ahogy az események egyre gyorsulva menetelnek a végső beteljesedések irányába, túl nagy hiba és felelőtlenség lesz ezekkel a dolgokkal nem szembe nézni és a leplet rajtuk hagyni. Szükség van a szellemi ébredés (újjászületés) után és mellet tudatos (értelmi) ébredésre, mert az idők nem csak gonoszak, hanem megtévesztőek is !
“Ítéljétek meg tehát, mi kedves az Úrnak, és ne vegyetek részt a sötétség haszontalan cselekedeteiben, hanem inkább leplezzétek le ezeket. Mert amiket titokban tesznek, azokról még beszélni is szégyen, de mindaz, amit a világosság leleplez, nyilvánvalóvá lesz.” (Efézus 5,10-13)
>>>>>>Saját összeállításom<<<<<< Egységesített cím - főtétel: Alfa (Budapest) (1978) Cím és szerzőségi közlés: Alfa : a Nemzetközi Újságíró Szervezet gyermekmagazinja / főszerk. Ivanics István ; szerk. Hosszú Ferenc Számozás/gyakoriság: 1978.…..
Az atomhajtású szovjet tervek további bemutatása folytatódik a Tupoljev és az Antonov terveivel. Ahogy az lenni szokott, a legjobb forrásanyagok a megjelenés után kerülnek elő, így van ez a következő két képpel is, melyek még a Mjasziscsev-féle elgondolásokról szólnak. Az első rész ITT. A…..
A nyár közepére egy két részes posztot olvashattok egy különleges légi járműről, aztán (majd valamikor... :) ) folytatódik az Iowák története is. Az 1960-as évek a repülésben egy nagyszerű időszaknak bizonyult. A polgári szférában beköszöntött a nagy, sugárhajtású gépek kora, amire az évtized…..
A második részben az AH-56 fegyverzetéről és a fejlesztési program végéről, valamint annak hagyatékáról lesz szó. Ha csak most kattintottatok ide, az első részt itt olvashatjátok! :) A Cheyenne névre keresztelt típust a korszak csúcstechnológiájával szerelték fel az általános avionika és a…..
Arpiel 2017.03.15 00:19:16
@Larry Silverstein: milyen kutyáról beszélsz te féleszű egy hadrendbe, sorozatgyártásba nem került gép kapcsán ? Látszik, hogy a név kötelez.....
Arpiel 2017.03.15 00:29:47
@Void Bunkoid: tévedés. Te is féleszű vagy. A kompaund szót használják pl. a gőzmozdonyok és más belső égésű hajtóművek összetett (kevert) típusainál is. Ez egy angol kifejezés, ami ezen technika esetén természetesen lefordítható és alkalmazható. A giroplán meg teljesen más jelleg repülő eszközt jelent. Ha nem szóltál volna, okosabb maradtál volna.
Arpiel 2017.03.15 00:38:30
@mehemed: azt elfelejtetted, hogy mekkora és milyen állásszögben elhelyezett szárnyai vannak a Cheyenne-nek, talán azért, hogy ne legyen gond mikor áramlásleválás történik a rotorlapátokon.
Ezúttal egy, a korát és a lehetőségeket messze megelőző szovjet programról lesz szó, melynek célja egy rugalmasan és (viszonylag) gazdaságosan használható, alacsony Föld körüli pályát elérni képes, repülőgép-szerű űrhajó és a hozzá tartozó kiegészítők megalkotása volt. Mindez a blogon már…..