Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Traff7

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A MÁV START Klub kártyacsaládja azoknak lett kitalálva, aki rendszeresen vonatoznak, ugyanis ezen törzsutaskártyák segítségével mindenféle kedvezményekre kaptak jogosultságot. Ha jól értjük, eddig a kártyákat simán meg lehetett hosszabbítani, hirtelen viszont csak személyesen lehet elintézni,…..
Három és fél év után változás lesz a TV2 Tények című műsorában, igaz nem a tartalomban, csak hosszúságban, az eddigi közel másfél órás adásidőből ugyanis csak hetven perc lesz. 2014 januárja óta közel másfél órás a Tények, mely azért lett ilyen hosszú, mert rendszerint ez a TV2 legnézettebb esti…..
Traff7 2017.07.11 15:51:44
@csentecsa: Aha, állami hitel vs. ballibsi kereskedelmi televízió........kicsit kevered a dolgokat. Az állami tévé az az MTVA évente kb 80 milliárdból. A TV2 elvileg a piacból kellene,hogy megéljen,nem állami hitelből....
Percek óta azon töprengek, hogy hogyan készülhetett Kiskunmajsán a Jonathermál fürdő árlistája. Marika néni a pénztárban aggódott, hogy kinek adhat családi jegyet, a vezetőség meg azt találta legegyszerűbb megoldásnak, ha az Alkotmánnyal összhangban szórakoznak a fürdőgatyás népek? Vagy eleve…..
Traff7 2016.07.27 15:40:51
@230e: jogos,viszont akkor még szignifikánsabb a különbség.
Traff7 2016.07.27 16:27:28
@WiZZu: ott a pont. én is ránéztem még egyszer a megfogalmazásra:
A családi jegy jogosultja: 2 felnőtt (férfi és nő, akik házastársak, vagy élettársak) + 1 gyermek (aki a házastársak, élettársak kapcsolatából származik).
Bizony az unoka onnan származik,s az nincs benne hogy közvetlenül kell....
Traff7 2016.07.28 15:11:57
@bendeguz75: Jóvanna,matek nem mindig jön ki,de értetted a lényeget
 Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt blog!   A felvétel idején a szabályozók még mások voltak, de a lényeg azóta sem változott. A legszebb, hogy az ügyintéző, teljesen szabályszerűen járt el.     Amennyiben jogi tanácsra, vagy…..
Parancsoljatok, az eredmények! Mindenkinek köszönjük az inputot, és jövőre hasonló jókat kívánunk. Használt lexikon. Élethű Orbán Viktor keritörpe hajszesz Egy dezodor, ami attól különleges, hogy indiai. Ilyen celofánba meg barna kartonba van csomagolva. Janibácsi…..
Tisztelt Mt!   ! Munkahelyemen történt egy "incidens": Odamentem kérdezni valamit a főnökömtől, erre ő meg nekem esett, úgy üvöltött velem, mint egy kutyával, amiért nem tudok valamit, amiről még nem is szólt. Elszakadt a cérna, "lekúrvaanyáztam" hogy velem ne beszéljen így,…..
Traff7 2014.07.30 21:37:48
@Slevin8: erre céloztam : "és olyan helyen történt, ami elvileg be van kamerázva, csak éjjel sötétben nem tudom, látszódhat-e valami a felvételen"
  Tisztelt Munkahelyi terror!   4 és fél évig dolgoztam egy Cégnél.2013-ból áthoztam 27 szabadnapot.Tisztességesen bejártam dolgozni 40 asszonyért voltam felelős az értékelésem 4-es 5-ös volt .A dolgozóimmal kialakítottam egy olyan munka kapcsolatot, hogy mindenben…..
Traff7 2014.07.26 23:12:46
@Mucu67: Írásban jelezted,hogy nem elegendő a napi munkavégzéshez a kapott vegyszer?Mert ha igen,akkor kinyomtatva odadugni elé,plusz ha ténylegesen ez a felvázolt indok a felmondásnál akkor akár egy ügyvéd is kezdhetne valamit az üggyel. Ez kicsit lelkiismereti probléma is: valószínűleg a főnök tömi a zsebét egyre jobban,ti meg oldjátok meg annyiból amennyi jut. Sajnos lesz olyan utódod aki addig fogja hígítani ezeket a fertőtlenítőket amíg majdnem vagy teljesen 0 lesz a hatása,viszont ki fog tartani egész hónapra. Neki lesz munkája,főnök dőzsöl,kórházban meg mindig történnek fertőzések/megbetegedések...
Traff7 2014.07.26 23:40:28
@Mucu67: no offense,csak zárójelben kérdezem,és off is,szóval bocs: ezt a Szebb jövőt! miért kell nyomatni? (Egyébként a jövő kis j, bocs,kijött belőlem a nyelvtannáci). Annyi jó elköszönés van magyarul:üdvözlettel,tisztelettel,további szép napot, köszönettel, szeretettel...stb. Azzal hogy ezt az újat használod kapásból beletolod a másik arcába,hogy te politikailag hova tartozol,mit gondolsz a világról stb.,ami valószínűleg az esetek 90%-ban nem érdekli a másik felet.Ha meg munkahelyen is ezt használod az meg külön dicséretes....Lehet holnaptól kipróbálom a Hajrá Manchester United! elköszönést...S itt meg főleg azért visszás,mert a téma szempontjából teljesen irreleváns a politikai helyzet,mivel ezek a problémák ugyanígy megkeserítenék az életedet egy Bajnai-, Gyurcsány-, Mesterházy-, vagy Vona- kormány alatt is...Na de off vége.
Traff7 2014.07.29 23:39:51
@Mucu67: Te totálisan menthetetlen vagy. Eleinte úgy gondoltam,hogy jószándékod és jóhiszeműséged áldozata vagy,s kicseszett veled a rendszer. De nem. Te azt sem veszed észre,ha valaki segíteni akar egy tanáccsal,egyből támadsz. Következő munkahelyeden is nyomasd ezt a mélymagyar dumát,s próbáld meg jobban hígítani a fertőtlenítőt hátha tovább húzod. Egy biztos:vezetőnek alkalmatlan vagy. Az meg hogy én mennyire vagyok "magyaros" azt ne te döntsd már el. Az a mondatod pedig különös magas intelligencia hányadosra vall,hogy : "mert a hozzászólásokból rögtön tudom, hogy ki melyik oldalon áll". Adok egy találós kérdést: Reménykedjünk egy szebb jövőben,ahol Együtt dolgoznak az erre kijelöltek emberek értünk,a DemoKrácia írott és íratlan szabályait betartva és Erős Magyarországot hagyva utódainkra. Hajrá Magyarország!Okoskodó és öntelt vagy,a konstruktív hozzászólásokat meg ignorálod.
Szia!    Létszíves jelentesd meg a blogodon ezt a leírást. Lehet, hogy egy kicsit hosszú, de ha nem gond, akkor menjen az egész. (Ha úgy gondolod, hogy megjeleníthető)  A cikk egyébként a posta vezetőségének szól, de nem reagáltak semmire, így küldöm a botrányos…..
Az alábbi olvasói levelet az elkeseredettség szülte: írója egy rehabilitációs felülvizsgálaton nemrég átesett bányász, akit egy infarktus után és számos betegséggel terhelten is munkára alkalmasnak ítéltek, s ha nem tud elhelyezkedni, ezután összesen 28 ezer forint havi…..
Traff7 2012.05.25 00:32:21
@pölpapa: Tisztelt Pölpapa! Látom, elkapta a lényeget...Az írás remekül összefoglalja,hogy maga a rendszer és az irányítói, kidolgozói (mindenkori állami vezetők és törvényhozók) a felelősek a kialakult helyzetért. Mégis sikerült két orvost kiemelni, akik a munkájukat végzik aszerint,ahogy elő van írva...Gondolom a postán is az ügyintézőt szidja a pultban amikor a csekket fizeti be...Egyébként gratulálok az íráshoz,tényleg nagyon összeszedett,és tényekkel alátámasztott eszmefuttatás.
Afganisztánban elesett tizedes kutyája, Hawkeye végső tiszteletét teszi a gazdi koporsójánál... ..
Traff7 2011.08.26 04:37:51
@hardenberg: te egy igazi gyökér vagy, hogy sikerült még ebbe is a politikát belekeverned...gondolom téged még egy aranyhörcsög sem vár otthon...
A kiadmányozás dátuma és a határozat tényleges meghozatala dátuma körüli eltéréssel sok hivatal játszik. Ettől még nem lesz semmis a határozat.Tisztelt Zugügyvéd!Tavaly lakott területen belül *gyorshajtottam*. (Ha 2 km/h sebességgel lassabban megyek, a bírság összege 0 Ft.…..
Traff7 2010.11.25 18:18:32
@Hurrá Torpedó:
Te megúsztad ez OK, ezzel nem vitatkozom. Nem kell befizetned, nincs is mit. Viszont a posztban megjött a határozat 60 napon belül csak ELKEVERTE, s utána baszott rá.
"A vonatkozó kormányrendelet alapján a hatóságnak a közigazgatási bírságot a szabályszegés elkövetését követő 60 napos jogvesztő határidőn belül kell kiszabnia. A használóval szembeni közigazgatási bírság kiszabására irányuló eljárás, fellebbezési eljárás, bírósági felülvizsgálat, vagy ezen eljárásokban elrendelt új eljárás során a 60 napos határidő nem alkalmazható."
Tehát nem a csekket kell kiküldenie hanem a határozatot amit a posztoló eltüntetett..
S pont az előbb írtad hogy már nem vagy"köcsög"ghyorshajtó:-P peace
Traff7 2010.11.26 14:16:46
@Mózsi bá:
Mégegyszer: a határozatot megkapta időben és elkeverte - arra van 60 nap. Az hogy utána mikor jön a csekk az már irreleváns, max ha sok a lóvéja utánajár és átutalja, ha meg kevés akkor örül hogy gyűjthet addig...
Traff7 2010.11.26 14:19:38
@Mózsi bá:
"Akkor észre sem vettem, hogy lefényképeztek, de hónapokkal később kaptam egy határozatot 30000 Ft. büntetésről, amit még akkor elkevertem és mivel nem találtam sehol, nem fizettem be."
Ez volt a határozat...
S itt gyanús a sztori hogy a hónapokkal később az max 2 hónap...
Olvasónk az alábbi levelet juttatta el az MKB Bank illetékeseinek:Az élettársammal 2007.11.30-án vettünk fel Önöktől jelzáloghitelt egy családi ház megvásárlásához, pótingatlan bevonásával CHF alapon. Az én hitelemet áthidalóra tették, mivel a lakást el szerettük volna…..
Traff7 2010.11.11 21:58:57
@fidesz friend: Arról is én tehetek, hogy faszságokat beszélnek a barátaid s a hitelem hirtelen 2x vagy 3x annyi....kicsit gondolkodj mielőtt "vádaskodsz"....
Ismerős volt nekem egy peches parkoló sztorija, mintha már láttam volna ilyet, aztán beugrott, hogy hol láttam. Itt, ezen a blogon, még áprilisban.A Pécsett élők nagy része bizonyára tisztában van azzal, hogy vasárnap délelőtt a Vásár és a Plaza környékén hol szabad és hol…..
Traff7 2010.10.28 01:46:46
@hagyma: így van, ha nem vásározni megy az ember,s ráér 10 körül kinézni, akkor már van hely a Plaza parkolóban, ha meg korábban akkor párszáz forintot megér az hogy beállok a vásártéri parkolóba...
Subba Környezettudatos 2010.10.20 12:15:00
Valaki számolja már ki ennek az egyedülélő, dzsip és sok neylonfelhasználó arcnak az ökológiai lábnyomát.   ..
Sajnos életem folyamán rengeteg negatív tapasztalatot szereztem az egészségüggyel kapcsolatban. Az egyik 'kedvencem': 5 éves koromban előjött az epilepszia, és az orvos közölte édesanyámmal, hogy szimulálok, engem felpofozott, és üvöltött velem, hogy "Fejezd be a hazudozást…..
Traff7 2010.10.16 17:43:20
@Macropus Rufus: Szerintem gondold át egy kicsit még egyszer... Édesanyád sajnálatos módon 3 éves(!!!) korában elvesztette a karját. Most 50+ éves. Gondolom teljes életet élt, tanult, dolgozott, felnevelt 1+ gyereket tisztességben. Most van egy olyan problémája amit egy sima műtéttel elvileg orvosolni lehetne (via adamantium), s te a kettőt teljesen egybemosod. Energiáidat inkább arra használd hogy felkutatod a legjobb kézsebészt és ténylegesen segítesz édesanyádnak, mert az minden csak nem segítség hogy kivered a balhét a haverokkal egy hivatalos helyen, az tuti sokat ér......Bocs,hogy beleugatok.
Évi 30 milliárd forintos válságadót vet ki Magyarország a nagy áruházláncokra, így valószínűleg az Auchanra is. Nyilván tiltakozni fognak, az emberek véleménye pedig megoszlik majd aszerint hol vásárolnak, vagy hová szavaznak. Pedig érdemes jobban átgondolni a piaci szerepüket…..
Traff7 2010.10.15 18:35:03
@Dirty Harry: Pécs, Kertváros talán? :-)
Összetalálkozik a világbajnokság eddig meggyőző teljesítményt nyújtó csapata csoportja második helyezettjével, hogy eldöntsék, ki jut tovább csoportelsőként, és mérkőzik meg a következő körben jó eséllyel a spanyol válogatottal.Ebből kiindulva szinte 100%-ra vehetjük a…..
Traff7 2010.06.25 14:03:47
Traff7 2010.06.25 14:12:33
@Traff7: bocs a duplázásért
Nincs ország, hol keményebb a fasz, mint a csodás Honduras, én is onnan érkezem, tele is a két kezem!No hay otro pueblo más macho que el pueblo catracho del cual vengo yo! A műfordítás persze kicsit túloz, de a nóta lényege ez: nincs macsóbb nép a catrachóknál! Az ezer fős…..
Traff7 2010.06.21 20:39:16
@nagyhoho: adható lett volna a 11es....
Subba A három kagylós módszer 2010.05.19 10:30:00
  ..
Traff7 2010.05.19 11:31:12
@holex: inkább a Pusztítóban, de nekem is hiánypótló volt:-D.
f1 Schumacher rámordult Alonsóra 2010.03.27 13:26:00
Megvan a hétszeres bajnok első visszatérés utáni összezördülése. Schumacher szerint a spanyol feltartotta utolsó gyors körén, ezért sem tudott előrébb végezni a hetedik rajthelynél. Az időmérő után Alonso még az autójában ült, amikor a német odaguggolt hozzá, és számon…..
Traff7 2010.03.27 16:39:28
@killbill79: bőven bizonyította hogy alatomosságban világbajnok - Hill, Villeneuve.... Most meg az fáj neki,hogy a Ferrarinál elintézték neki mindig a szabálymódosítást,ami éppen kellett ahhoz,hogy jól jöjjön ki a dolgokból, a Mercinél ez nem megy......:-P
Úgy tűnik nagyot hibáztam, amikor úgy döntöttem, hogy maximum poénból veszek a kezembe Blikket és ahhoz hasonló bulvárlapokat. Ma kiderült ugyanis, hogy bizony érdemes lehet ezeket a lapokat (is) forgatni, hisz megtudhatjuk például belőle, hogyan kerüli meg imádott…..
Traff7 2009.01.26 13:50:49
@Carnivora:
Én is vmi ilyesmire gondoltam. Plusz szerintem az év leghidegebb éjszakáin beleülhetett pár hajléktalan melegedni, ezért van elhasználódva...
Traff7 2009.01.26 14:32:50
@Carnivora:
Szerintem jöhetne Pécsre az új Audival a 20 éve épülő M6-oson, hogy az EKF projektek első kapavágásait elvégezze...