Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bender rodriguez

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bevallom őszintén, nálam a zsömle egyfajta back-up termék, sütök egy adaggal, bedobom a mélyhűtőbe és időről időre előveszek belőle annyit, amennyi szükséges. Szépen ropogósra sütöm és máris friss péksüti van a reggelihez. Egy ilyen egyszerű zsömle elkészítését találjátok ebben a…..
Franciaországban 1981-ben indult meg a TGV közlekedés, mellyel a vasút bebizonyította, hogy nem egy elavult, lassú közlekedési mód, hanem akár a repüléssel is képes felvenni a versenyt. Azóta Franciaországban többezer km-nyi új nagysebességű pálya épült, és a szomszédos országok is felismerték a…..
bender rodriguez 2018.07.05 11:01:38
@Benbe: müncheni magyar banda megtölti a vonatot MUC-BUD között legolcsobb jegy cirka €30. Carsharing oldalakkal is versenykepes es nincs dugo. Ausztriaban meg helyiek is hasznaljak. Mondjuk valo igaz Salzburg München között lassu a gep. Rosenheim München olyan 65 perc valami erthetetlen modon.
Nos újabb családi projektbe fogtunk - ez pedig a sörfőzés. A dolognak van ám előzménye is. Tamás fiam és az unokatesója, Gábor már egyszer főzött a óbudai albérletben sört - ami a maga nemében még iható lett, ízlett is. Az, hogy pozitív lett a végeredmény, az szerintem egy kisebb csoda - mert utólag…..
A Nepperűzőt gyakran keresik meg az olvasók azzal, hogy ilyen vagy olyan használatra milyen motor passzol a legjobban. Sanyi következő posztja saját Suzuki GN250-eséről szól, amit a hetekben készítettek fel műszaki vizsgára. Az írás nem csak a technikai részleteket ismerteti (az egyhengeres 250-es…..
bender rodriguez 2016.04.11 16:09:18
@S1980: nekem egy NC750 SA sikerült szereznem kategoriajaban olcson, es legnagyobb meglepetesemre made in Japan volt motorszam alapjan (meg is lepett mert ez nem presztizs tipus).
Ne legyenek illuzioid BMW-t sem nemetek szerelik össze....
bender rodriguez 2016.04.12 09:21:52
@S1980: hat ez enyem manualis valtoval letezik. es azt sem allitom hogy mind japanban keszül. barazilia, india, kina mindehol van gyartas. Lampat en pont forditva latom ezert nem cbf600 ast vettem. de itt egy link: onebit.us/x/u/Cortess/akAgwIVayN.jpg letezik kerek lampas söt en Nemtorszagban is lattam is le is volt vizsgaztatva. Es mondjuk nem egy extra motor meg nem egyedi annyit tud hogy elforditod a kulcsot aztan megy, azt mondjuk üzembiztosan.
bender rodriguez 2016.04.13 09:37:21
@S1980: a technikai reszletekhez nem ertek. 270 fok az miatt van hogy alacsonyan maradjon a sulypont igy döntve van a motorblokk meg ez miatt csak "jo" vibracio jön at. Ami igaz is szerintem legalabb is KTM egy hengershez kepest. Nem tudom van e kipufogós trükk. Szerintem nincs. Mint itt is minden szabalyazashoz van igazaitva a gyartas 700-as 48LE volt ami EU-ban A2 kategoria hatara arra lett belőve de idö közben a CB500F modellt is idepozicionalta a gyarto es hogy ne legyen belsö konkurencia jött az update 750-es amivel ugymond átlöktek az "A" kategoriaba a gepet. Identöl 2016 kötelezö a ABS a motorokon is es az EURO4 es kibocsajtas is. +kapott ledes fenyszorot. (ha ket ev mulva is meg erdekel keres meg lehet eladom, ha asszony jönne velem többször hosszabb utra)
Közeleg a karácsony és az év vége, azonban vannak, akik már most elkezdenek gondolkodni azon, hogy hol töltsék majd a nyári szabadságukat. A hely kiválasztásánál érdemes tisztában lennünk a látogatásunk idejére eső helyi szokásokkal és ünnepekkel, így kellemetlen élménytől menthetjük meg…..
bender rodriguez 2015.12.15 10:39:09
@Rettenet Tábornok11: agreed.

kedves cikkiro a forrasmegjelöles vagy valami?
Kitöröltem a komment öbbi reszet "rolam" elolvasasa utan. nem etetem a trollt....
Utálok magyarázkodással kezdeni egy bejegyzést, de szeretném leszögezni, hogy az alábbiaknak semmi köze sincs a mostanában különböző fórumokon zajló "milyen járművek közlekedjenek majd a hármas metrón, és miért hülye az, aki mást mond" című bohózathoz. Egyszerűen nem…..
bender rodriguez 2015.06.16 13:04:46
@Hamster: felreertes ne essek gondolom az automata nem uj dolog csak meglep nem teljesen automata. Engen speciel nem zavarna azt Hiszem miamiban lattam ugy 10 eve magasvasut felet (valamelyik bad boys-ban is benne van) ami 2-3 kocsi es senki nem vezeti