Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fruttipapir

205 bejegyzést írt és 186 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Május 31-én érkezett hozzánk két 1,5 hónapos  tengerimalac fiú.  Azóta szépen fejlődnek és ügyesednek.Bár inkább az a rejtély , hogyan isznak, mert  inni még egyszer sem láttam őket, hiába kentem be az önitatót uborkával, ahogyan a szakértő tanácsolta...Emiatt…..
Aztán futkorásztam vala az nagy állásbörzék forgatagában immáron harmadjára egy esztendőn bévül. S nem kerekedik abból semmisem.Csak az nagy alfelem. Igen nagyon kerekedvén. Hát megkezdtem tornámat.Node komolyan: miért nem lehetséges kitartó és megfelelő intenzitású…..
És megtörtént. Először életemben. Olyan Mikulástól kaptam ajándékot, aki figyelt az igényeimre. Persze így is becsúszott egy kisebb malőr* node ez tulajdonképpen nem számít, mert annyira jó volt beletömködni a karácsonyi Garfield-os kék zoknimba azt a pár meglepit…..
A földön fekvő emberbe. ? Hát ez lenne a teljes cím. Ugyanis a szituáció adott.Már vagy 2 éve nincsen rendes munkahelyem, sőt: egyáltalán nincsen és bár aktívan keresek, nem értem el eddig semmit. Hiába a jó önéletrajz, a jól sikerült interjúk és a szimpátia. Mindennek…..
Nehéz év volt, viszontagságokkal teli, de úgy érzem, az utóbbi 8 hónapban a nehézségek ellenére jól vizsgáztunk. Kapcsolatunk misztikus, kicsit utópisztikus...ÁÁ, dehogy! Jól vagyunk. Először összeköltöztünk,  majd el városból egy kellemesebb helyre. Ez is város, de…..
De Rád gondolok. Sokat. Arra, hogy milyen jó Veled.   Meg arra, hogy milyen jól értesz hozzám. Meg a kedves arcodra és a nyuszis-medvés-mackóságodra. Sütis, persze.kép innen :blogol.hu/pikz/pusicat/Dependent.jpg..
Délután hihetetlenül pontosan értünk oda a templomi szertartásra.Már fél órával a nászmisés esküvő előtt ott toporogtunk a Lehel téri templom előtt. Ottvolt Bálint,Miki,Potter és jómagam, aztán megérkezett Orsi és Tami is. Láttuk az ifjú párt kocsival behajtani a templom…..
  Never let you go Never let you go Never let you go Never let you go Borders are the gallows Of our collective national egos Subjective, lines in sand In the water, separating everything Fear is the cause of separation Backed with illicit conversations Procured by constant condemnations…..
megteszem Jó nekem. Jóság van! Jó és szép is az élet, pedig küldik ám rendesen a rosszat is . Jön az ,hívni sem kell. Mégis, lebegek.Például tegnap mostunk, a szinte új mosógéppel, amit végre gondos kezek megjavítottak!Mindig van min izgulni is, a pénzügyek terén volna kis…..
lottunk  A jégen. Tavaly egyszer sem csúsztam...de idén...:)Ugyanis van Óbudán ám jégpálya ingyen is! Bizony. Méghozzá november végétől, de most jutottunk el a kipróbálásáig. Én már évek óta csak nézem..de pénteken ki is próbáltuk együtt.L tanul korcsolyázni. Én…..
 Szóval itt volna a világvége, a mayák szerint ugyebár.Szerintem meg kezdődik az élet...Boldogság meg ki tudja..Most épp az történt , hogy újra dolgozom és alig érek rá.., de van okom. Lehet, hogy életem legmeghatározóbb időszaka ez. Első közös születésnap L-el, első…..
Tehát az Egyetemi Napok Meg maga a BME, és az ő épületei*...az MM meg a C14 és a kápolna, ami könyvtár..(de attól még kápolna, persze!!! hisz a formája is egyértelműen mutatja, csak funkcióját veszítette ebben az istentelen, hitetlen XX. és XXI. században..tudod?…..
emitt egy igazán frenetikusch előadást láthat a nagyérdemű:    Soharóza: Házirend from fiantok on Vimeo...
egyébként     Nagyon szép. Jó lenne , ha megmutathatnám Maczkónak isch!   foto by fruttipapir-taken in Jelsa, Croatia- 5 June 2011        Maczkóval voltunk egy napot a Balatonon egyelőre. De Boldogabb volt, mint ez az egy hét Jelsán. Nem mondom, a tenger gyönyörű…..
fruttipapir 2011.06.20 23:30:13
@Tom_90_alias.Acrab: csak az enyém...:)
.  .  .   De ez jobb!!! (vigyázat, egészségre károsch hatású !!!) ..
néhány     vidám kép, csakmert csak :     kép innen:http://www.meniszkusz.hu/pict/medve19.gif         kép innen:http://koborkutya.freeblog.hu/files/karate-bears.jpg kép innen:http://www.qsl.net/ve2tkh/Polar_Bears.jpg                       kép…..
annyit   szeretnék mondani, hogy nem tudok lefeküdni az izgatottságtól. Mert a dolgok megtörténnek. Hubay Miklós szombaton elhunyt. Életének 93. évében. Isten magához szólította...stb. Meg mást is, akinek még nem volt neve, de a testvérei és a szülei már…..
ideje volna beszerezni egy pirosch színű czipellőt. Nomeg egy pirosfőkötöt.*      kép innen :http://noi.virtus.hu/user_gfx/20101110/tn_aid13398_20101110014621_595.jpeg     * Ha csak egy olvasóm érti, annak üzenem: igen, igen,…..
a világhír felé szárnyalok. *Feri atya ugyanis a szertartás elején megkért, hogy :  " É. , gyere légyszives előre !" Tehát mostmár azok is tudják a templomban a nevemet az ott jelenlévő uszkve 300 főből, akik valamilyen oknál fogva eddig nem ismertek.A…..
fruttipapir 2011.05.06 19:15:20
@Tom_90_alias.Acrab: Igen, Ő sztem isch az...de nem minden koczka, aminek gömb alakja van. Ugye..:))
"híres"   lesz a blogom. De hogy fedezték fel? Kaptam ehéten 2 db trackback-et és nem tudom elképzelni- hiába is töröm azt a csepp agyamat- hogyan jutott el a két úriember idáig, az én kis birodalmamba, ahol csak és kizárólag a nagyközönség számára érdektelen és…..
fruttipapir 2011.05.06 19:13:37
@Tom_90_alias.Acrab: Azt hiszem, én már ittam rá...Szombaton vagy ehéten szerdán.
:/
Elfeküdt már a nap túl a nádas réten,Nagy vörös palástját künn hagyá az égenArany János: Toldi (5. ének)Mindannyian tapasztaltuk már – még ha nem is tudjuk olyan szépen megfogalmazni, mint Arany János –, hogy a lemenő nap fénye nem a szokott sárgás-fehér, hanem…..
kastélynál Mondhatni jól sikerültkeretszutat jártunk végig.Ám ez eddigi legvidámabbat isch, mivel már eleve M. M. (BME Mechatronika, BscII. félév) pont odaért, mielőtt elindultunk és Feri atya(ld. a képen) olyan jókat kuncogott velem...- de ez persze már csak akkor volt,…..
fruttipapir 2011.04.22 12:36:19
@Tom_90_alias.Acrab: Igen a Miki nagyon rendes tag, Pannonhalmán nevelkedett a bencések keze alatt. :)

A fiatalemberre célzol, aki fotózott a keresztút alatt? (nem tudom, melyik volt, nekem simáncsak balfasznak* tűnt és zavaróan viselkedett).
* szerencsétlen béna
*** Hehhe, ennyi előnye van a budakalászi és a pomázi olvasóimnak, meg a szentendreieknek! :))) Holtig tanul az ember, ugye? :D
a koncert jól sikerült   A közönség tapsolt, pedig P.T.B. ref. lelkész kifejezetten kérni szokta őket, hogy NE tapsoljanak lehetőleg- mert valamilyen okból ez a hepje, hogy a templomban nem illik tapsolni. Ezzel a véleményével igen egyedül van a zenekarral és a kórussal…..
fruttipapir 2011.04.22 12:27:33
@Tom_90_alias.Acrab: Világhíró? WÁááá! Jeeeeeeeeeeee! :D
álldogállvabeszélgettünk még a srácokkal, amíg várták a HÉV-et. A végén odajött egy hajléktalan, idősebb férfi (szemre hatvan éves kb) és hosszas bevezető után sem sikerült elmondania, hogy adjunk Neki egy kis pénzt, vagy cigarettát, mert a HÉV az kegyetlenül jött és a…..
fruttipapir 2011.04.22 12:26:32
@Tom_90_alias.Acrab: :))) Vagy a nem megfelelő emberrel.