Regisztráció Blogot indítok
Adatok
huniorgti

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Égéstér mai adásának kommentposztja. Letöltené az egészet? Erre találja a Direktlinket. Gróf Miklós első cikke a Totalbike-on. ..
Mostanában egyre jobban kezdem megérteni, hogy az élvezetes örömautózáshoz nem kell 200 lóerő. Mindenkinek kellene egy 127-es Fiat, hogy helyre zökkenjen a világnézete. Nem, nem találtam fel a meleg vizet, volt már erről írás a Totalcaron. Csikós is nagyon szerette  és egy…..
huniorgti 2013.02.06 23:02:17
www.youtube.com/watch?v=IvsXAFEciwo
ezt a motordokinak kuldom:D:D:D
Többféleképpen lehet az ember hülye. Beszélgetettem a járdán valakivel, egyszer csak üvöltő kisköbcentis kétütemű hang, amolyan kipufogó nélküli zaj, amiből aztán kétféle audiovizuális ocsmányság bontakozott ki. Az egyik egy sportmotor alakú minimotor. Ez a kisebb…..
TComment Totalcar Podcast 3. rész 2012.02.16 09:51:00
  Becsületensepper volt a sztárvendégünk és komoly nyomozómunkával megtudtuk, miért is hívják Formannak a Favorit kombit. És ez még csak a jéghegy csúcsa Műsorunk harmadik részének kommentposztja...
Akkor most jöjjön a coming out, come-oljon a jöjjing out, egyáltalán: megtudják, miért lesz érdemes Totalcart olvasni jövő héten. Végig. Minden nap. Szigorúan el nem mozdulva a gép mellől. Nem véletlen, hogy a múlt héten megjelent egy poszt valami érméről, amin egy öreg Opel…..
huniorgti 2011.06.17 18:08:22
Múlt hétvégén a Hankook szervezésében részt vettem egy hétvégi amszterdami kiruccanáson, ahol sok más egyéb érdekes dolog mellett egy DTM és egy SEAT kupa futamot is sikerült megtekintenem – televízión. A Hankook a DTM sorozat gumibeszállítója, ami eléggé jól cseng a legnagyobb európai, a német…..
A sok tingli-tangli, könnyed kis téma és jópofizás után - úgy érezzük - itt az ideje valami igazán ütősnek és keménynek. Az autózás és a zene kapcsolata ugyan már akkor megszületett, amikor Bertha Benz fütyörészve pöfögött ki első útjára a Patentwagennel, mintegy 113…..
Belsőség Ordítottam, hát persze 2010.12.12 07:49:00
Vannak már erősebb, gyorsabb, hangosabb, meg mindenféle egyéb Ladák. De ezek a homológ versenygépek a legromantikusabb lapjai a nagy Zsiguli-könyvnek. Pláne, ha olyanok ülnek a volánjaik mögött, mint Balatonyi Árpád és Németh Gyula. Vélemények az azonos című írásunkról...
Meglehetősen régen volt hír a lengyel patkányról (hányadik név már?), ennek oka több, mint egyszerű: nem történt vele semmi. Erről persze több tényező is tehet, ráadásul ezek kombinációja olyan együttállást eredményezett, melyet már jegyeznek a csillagászok is. Márpedig…..
huniorgti 2010.10.17 10:04:26
Ma délelőtt betoppant egy fiatal srác a szerkesztőségbe. Senki nem tudta, honnan jött, nem tudtuk, ki ő. Aztán kiderült, hogy Winkli hívta meg, mert ő egyszerűen kíváncsi volt egy napunkra, mi pedig - minden feltételezés ellenére - nem vagyunk olyan elfogadhatatlan gyökerek, hogy…..
Épp most rendszereztem a tartalmat a gépemen, és kicsit több mint ötven gigabájt képet és videót kell feldolgoznunk, hogy elkészíthessük a videót és egy olvasmányos, kronologikus beszámolót. Ott, bent a sztoriban, kétezer kilométerre a szerkesztőségtől, teljesen másképp nézett ki, mint innen, vagy…..
huniorgti 2010.03.09 14:12:50
Gibbons, ez a zseniális marha őrült ismét nagyot alkotott. Naná, hogy LEGO-figurákból. Azt hiszem, megérdemli, hogy megosszuk önökkel a Kati for president-sorozatot. Le a kalappal! Ez itt egy kis ízelítő, ha még nem tette volna meg, akkor most: katt ide! A következő poszt jön, készül, de előtte…..
huniorgti 2010.03.06 19:07:50
A Mohó Hiéna visszatért, tarsolyában masszív, Valvoline téli szettel. Van benne minden, ami ebben a latyakban-fagyban jól jöhet. Termofólia, többször használható melegítő-tasak, csomagtér-rendező, egész menő sapka és egy rakat egyéb apróság. Három csomagunk van, három…..
Belsőség Utolsó vezető masina 2010.02.08 07:53:33
  Evolúciókutatói szemmel a Bayerische Fünfer agresszív közegben élő ragadozó, amire a természetes szelekció egyre több izmot, vaskosabb páncélt és a nőstényeket vonzó látványos bőrredőket pakolt. Vélemények azonos című írásunkról...
Belsőség Jó ebédhez szól a T1 2009.12.12 12:00:00
Hogy ne maradjon a család a tipikus ajándékok (póló, zokni, nyakkendő) nélkül, így a Porsche Hungaria által felajánlott T1-pólót megnyerheti a leggyorsabb válaszoló.    A kérdés pedig kombinált: mikor kezdték gyártani a Transportert (T1) és a jelenlegiből (T5…..
huniorgti 2009.12.12 12:01:19
Belsőség 300 paci fillérekért 2009.11.10 08:27:28
  Régi a vas, de távolról sem ócska. Egy gonosz kis turbófeltöltőnek hála, az egyszeri Civic motorja körülbelül 300 lóerős, van is meglepetés, mikor zöldre vált a lámpa. Vélemények az azonos című írásunkról...
huniorgti 2009.11.10 10:51:20
www.youtube.com/watch?v=1WkR6nHOHz0
itt a negyedmerfold eredmeny: 13.6sec
Penya lőtte Pesten – akár ez is lehetne az alcíme eme rövid kis képes posztnak. Olvasónk nem volt rest és mikor a pirosnál várakozva begurult járgányuk mellé a holtteret átértelmező Fiesta, gépe után nyúlt azonnal. Gondolkodtam rajta, de nem tudom, mi vihet rá egy…..
huniorgti 2008.11.13 16:40:49
Ismét fenyegetően közelít a szombat délelőtt, és vele együtt érkezik a kicsit TC-nagyon EastBlock következő része. Indiánékkal most egy 2003. évjáratú, full-extrás Nissan Micrát építünk át, elsősorban a külsejét. De azt nagyon. A csapat ebben az adásban bebizonyítja, hogy…..
Reggelente, ahogy beesek a fővárosba az M1-esen, végiggurulok a Budaörsin, át a BAH csomóponton, majd itt, ha közepesen sűrű a forgalom, lecsapok jobbra a MOM Park mögé a Győri útra, a végén ki jobbra, majd egyből balra, kiosonok az Attila útra, és innen kúszok fel a…..
huniorgti 2008.02.07 21:55:36