Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B.Bocy

11 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azaz, hulljon a hó! Ezzel a kedves kis idézettel kívánok mindenkinek, nagyon boldog karácsonyt!!!Igen, aki még nem értesült volna róla, itt volt drága Teca barátnőm, csodás 8 napot töltöttünk együtt. Voltunk Abu Dhabiban (majdnem sivatagi túrán), Al Ain-ben (hűha, azott már…..
B.Bocy 2008.12.24 21:35:51
Laza lelki tartással Szeretetroham 2008.12.17 02:31:53
Akivel kapcsolatban már volt ilyenem, az pontosan tudja, hogy ez mit jelent. :$ TZ például ilyenkor mindig megkérdezte tőlem, hogy "Swez, te mennyit ittál?" :D. De most ez van. Ugye első karácsony Otthon nélkül, Nélkületek... (egyébként most jöttem a suli karácsonyi…..
Remélhetőleg lezárhatjuk a parkolóhelybitorlók problémáját. Ez lehet a csekély számú előny közül az egyik, amelyik a bevezetendő fizetőparkolás következménye lehet.Aki roncsautót szeretne bejelenteni a hatóságoknak, ITT könnyedén megteheti. ..
Köszönet a III. kerületi illetékeseknek! Elszállították a bemutatott roncsokautók nagy részét. Ma már csak az alábbi roncsokat látom az utcán (feltételezhetően érvényes még a műszaki vizsgájuk).   Ágoston utca:     Óbuda Újlak - Bécsi út: Óbuda…..
Vegyes érzelmekkel fogadtam, mikor a fent nevezett ingyenes újságban szembetalálkoztam az itt megjelent fotóimmal.Természetesen örülök, hogy még nagyobb nyilvánosságot kaptak az általam bemutatott "ingatag ingatlanok", de nekem nincsenek politikai szándékaim a bloggal...
Festői és patinás környezetben készült felvételek érthetetlen módon pusztulni hagyott épületekről.Klikk a képre! ..
Festői és patinás környezetben készült felvételek érthetetlen módon pusztulni hagyott épületekről.   Óbuda-Újlak (Bécsi út)    Római part és környéke - luxusingatlanok hajléktalanoknak Keled út - tanyavilág a…..
Sajnos sokak szerint igen, ezért ahelyett, hogy eladnák vagy roncstelepre szállítanák feleslegessé vált gépjárművüket, inkább a városképet csúfítva (és az egyre értékesebb parkolóhelyeket bitorolva) Óbuda utcáin, parkolóiban hagyják az egykor szebb napokat látott…..
Tettem egy kisebb kört hétvégén és ezeket a szépséges roncsokat találtam:Óbuda Újlak - Bécsi út:Óbuda Újlak - Bokor utca:Bécsi út: Ágoston utca:  ..
Az Ágoston utcában óriási problémát okoz a parkolóhelyek hiánya, ezért is tartotta fontosnak Sándor az alábbi fotók publikálását. Elmondása szerint már többször is jelezte az önkormányzat felé ezeket a roncsokat, de elszállításuk hónapok óta nem történt meg. Ágoston…..
Üdv minden Kedves Olvasónak! Ezennel útjára indítom a blogot, amelytől azt remélem, hogy hozzájárul Óbuda megtisztulásához és élhetőbbé válásához. Küldjetek/küldjenek képeket kommentárokkal olyan autókról, épületekről vagy bármiről, ami csúfítja Óbuda utcáit és…..