Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ostobaság_ellenes

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elérkeztünk kommunikációs tréningünk harmadik fejezetéhez, amely talán a legnehezebb. Arról szeretnék számot vetni, hogy mi az, amivel a férfiakat lehet halálosan felidegesíteni, vagy kibillenteni a béketűrésből. Egyébként egy, egy poszttal is, amit nő írt, azt már látom,…..
Ostobaság_ellenes 2015.04.05 21:50:36
@Gour: Úristen!!! Szóval neked az a "furcsa világ", amikor már a "nagy és erős férfi nagyfater" hiába morran egyet, mert a nagymuter már nem kussol el rémületében, és nem csúszik hason a böfögő-zabáló, hasznavehetetlen, értéktelen nagyfater előtt, nehogy az véresre verje ha mégis visszapofázik neki??? Mert ugye, a nagyfaterek "tudása, haszna" jobbára kimerült az asszonyverésben... Számodra a női alárendeltség, alávetettség a természetes, a férfi akarata mindenekfelett, mindenki felett? Nem az egyenjogúság, ahol mindkét fél egyenrangú emberként vesz részt a kapcsolatban? Hol élsz te? A sötét középkorban?

Na, nekem kellene a négyelemit végzett nagyfaterod! Úgy rúgnám tökön (és még amit kell), hogy egy hétig felegyenesedni sem tudna, nemhogy morranni! És neked is kellene valaki aki végre "rád morran" úgy istenigazából, helyretesz és megmutatja neked, hogy hol a helyed a mai világban!
Vendégszerzőnk, Pető Andrea, a CEU professzorának írása. *** A II. világháborús nemi erőszak történetének írása Magyarországon1 A háborús nemi erőszak kutatása rendkívül nehéz, mert a jelenséget a hallgatás összeesküvése veszi körül.2 A történelmet források…..
Ostobaság_ellenes 2015.04.01 22:07:15
@pitcairn: Ez még nem ok arra, hogy ezek az "ágyútöltelék-rabszolgák" ártatlan emberekkel kegyetlenkedjenek!!! Milyen intelligenciával és értékrenddel rendelkezik az olyan ember, aki azon az alapon, hogy "ha már nekem pusztulnom kell, akkor pusztuljon mindenki velem együtt!" végigerőszakol minden útjába kerülőt (gyerekeket is), majd utána még kegyetlenül le is mészárolja??? Erről szólna a háború? Mióta számítanak ellenségnek az öregasszonyok vagy 14-16 éves lányok, vagy a civil lakosság úgy általában?

És miért tartja mindenki normálisnak, természetesnek, hogy ha a férfiak a háború "áldozatai", akkor a nőknek szükségszerűen ezen férfiak áldozatainak KELL lenniük???? Hogy ők se maradjanak ki a "jóból"?

Az eritreai hadseregbe nőket is besoroznak katonának akaratuk ellenére, és ott a hadseregben ugyanúgy a férfiak áldozatai (szex rabszolgái) lesznek akaratuk ellenére, amellett, hogy még harcolniuk is kell!!! EZT MIVEL MAGYARÁZOD???? MIT hozol fel ebben az esetben a férfiak mentségére????

Nem beszélve arról, hogy ezek az "ágyútöltelék-rabszolgák" voltak a legjobban felháborodva amikor az ő anyjukat/feleségüket/nővérüket/lányaikat is kegyetlenül megerőszakolták és/vagy lemészárolták odahaza, és nem győztek csodálkozni, hogy "miért"?
Ostobaság_ellenes 2015.04.01 22:24:12
@Disznóvári: És a magukat "felsőbbrendűnek tekintő, de valójában szart sem érő férfiak" hím sovinizmusa melyik áltudományos területhez tartozik???

Az itt kommentáló összes értéktelen hím soviniszta buckalakó miért nem csatlakozik az ISIS-hez?
A többi ilyen már ott van, és boldogok, mert ott a világ urai lehetnek csak azért mert farkuk van, akármilyen ostobák és értéktelenek, semmitérők...

Te NEM tilthatnál be semmit, mert NEM vagy a világ ura, főleg nem a nőnemű embereké, NEM te vagy a főnök, NEM te irányítod a világot, NEM te mondod, határozod meg, hogy ki mit csináljon vagy nem, NINCS jogod beleszólni a nők életébe, de senkiébe sem!!!!!! Csak a magad életét irányíthatod!!!
Tavaly még mindenki az évek óta menetrendszerűen feltűnő blöffnek hitte, először Varga Miska is csak röhögött rajta, aztán holnap mégis csak bevezetik a vasárnapi zárva tartás nevezetű orbitális baromságot. Ahogy ettől a kormánytól megszokhattuk, folyamatos bénázások,…..
Ostobaság_ellenes 2015.03.22 16:52:21
@egy igazi barom vagy mária:
Egyetértek. És az az igazán furcsa, hogy mindenki aki 25 éves már elmúlt, emlékezhetne arra, hogy azelőtt sem voltak nyitva az üzletek szombat-vasárnap, csak néhány nagyobb üzlet, azok is csak délig (ha még jól emlékszem óvodás koromból).
Az emberek az elmúlt 20 évben csak elkényelmesedtek, ellustultak a tudattól, hogy bármelyik nap vásárolhatnak, "szabadságként" fogták fel a komcsi rendszer diktatúrája után ezt az újdonságot, és most nagyon szánalmas, hogy ezt az egészet a "szabadságuktól való megfosztásként" értékelik, és még szánalmasabb ha valakinek a "plázázás" jelenti a hétvégi programot, meg az ostoba vásárolgatás, amit szintén ránk erőltettek, mégpedig a "fogyasztói társadalomból" hasznot húzó kereskedők, akik a magyaroknak is beadagolták a nyugati maszlagot, hogy "vásárolj minden nap, reggeltől-estig és akkor értékes ember leszel"! Szánalmas, hogy emberek ezt az egy programot tudják csak kitalálni értelmes vasárnapi időtöltésként és """szabadságként""". Más és fontosabb területeken miért nem hiányolják a "szabadságot"????

Aki hétvégén és egész héten napi 20 órában dolgozik, annak nem mindegy mikor nem tud vásárolni? Nem a vasárnapi zárva-tartás a hibás azért, mert valakinek olyan a munkahelye (és tűri), hogy """"nem ér rá"""" hét közben élelmiszert vagy ruházati-műszaki cikkeket venni!!!!!! Ott más a gond, és azt kellene előbb megoldani.
Arra senki nem gondol, hogy a vasárnapi nyitva-tartást is azért találták ki, hogy ellensúlyozzák az emberek jócskán megnövelt hét közbeni munkaidejét, ami meg azért kellett, hogy a látszatra megnövelt-bruttósított munkabérért dupla munkát akaszthassanak le a munkavállalókról( akik ez ellen persze egy szóval sem tiltakoznak, eszükbe sem jut ezért tüntetni!!), pedig a munkabérek reálértéke a 30 évvel ezelőtti fizetésekhez képest semmit sem változott. Először itt kellene kezdeni a tiltakozást, meg az európainál többszörösen alacsonyabb átlagfizetéseknél! Ha ez mind rendben lesz, akkor majd unalomból lehet tiltakozgatni a vasárnapi zárva-tartás ellen.
Én inkább az ellen tiltakozom, hogy a kezdő diplomások havi fizetése 8-10-szer alacsonyabb Magyarországon, mint pl. Angliában, Amerikában!!!!

Nekünk soha nem jutna eszünkbe a vasárnapot azzal tölteni, hogy egy hülye Tesco-ban válogatunk tejet-kenyeret a tömegben. Pedig nálunk is van három műszakban, 12 órában, 12/24 órában dolgozó/túlórázó családtag, de mindig megoldottuk és soha nem vásároltunk vasárnap semmit (még a közelébe sem megyünk az üzleteknek ilyenkor). A szombat délelőtt volt az utolsó időpont, amikor ezt megtettük.
Olvasónk 3 gyermek édesapja, az ő fizetéséből próbálja a lehető legkevesebb megalkuvással eltartani a családját. Komoly kompromisszumokat kell kötnie, hogy sikerüljön, de arra törekszik, hogy a gyerekek ebből semmit se érezzenek. Elmesélné történetét? Segítségre szorul? Van…..
Ostobaság_ellenes 2015.03.11 21:38:28
Miért csinál valaki 3 (vagy több) gyereket az, aki alapesetben még magát sem tudja eltartani?
Miért nem bünteti az állam az olyanokat, akik a nagy semmire vállalnak egy rakás gyereket és semmilyen jövőt nem tudnak nekik biztosítani, csak a nélkülözést, meg a segélyből lézengést?

Ha csak egy gyereked lenne, nem nélkülöznél...Mindenki vágyik valamire, de realitásokban kellene gondolkodni, nem vágyálmokban!!! Hiába vágyok 20 gyerekre, ha egyet sem tudok eltartani! Akkor kompromisszumot kell kötni. Aki tudja magáról, hogy a végzettsége, képességei miatt örök életében csak minimálbérből-átlagbérből fog élni és sosem lesz milliomos, az mondjon le a nagycsaládról...a GYEREKE érdekében!! Hogy legalább annak az egy gyereknek meg tudjon adni mindent, erőfeszítések nélkül.

A feleséged nem dolgozik, hogy el kell őt is tartani??? Talán őt is el kellene zavarni dolgozni, hogy hasznos tagja legyen végre a társadalomnak...(ha meg véletlenül mégis dolgozik, akkor miért kell őt is "eltartani", és akkor miért "csak te" tartod el a családodat??????)
És az nem kifogás, hogy "3 gyerek miatt nem tud dolgozni"!! Tudna, ha akarna. Régen 5 gyerek mellett is dolgoztak a nők, akár három műszakban, gyárban, és teljesen természetes volt, hogy aki nem született úrilánynak és a férje sem volt úriember, annak dolgoznia kellett!!!! Pláne a szocializmusban, amikor munkakényszer volt.

UI: Nem bocsátkozom párbeszédbe senkivel. Csak egyszer írom meg a véleményemet.
Arra szó szerint emlékszem, hogy kis k***-nak nevezett, és arról beszélt, hogy biztos már rengetegszer kellett ilyen tabletta nekem Tisztelt blog! Egy ideje olvaslak titeket, de most sajnos saját magam is kénytelen vagyok írni egy történetet. Nőgyógyászati problémáim akadtak,…..
Ostobaság_ellenes 2015.03.08 20:47:41
@Tempus.Anh: Azért elég nagy primitívségre vall egy nőnemű emberi lényt egy konzervhez hasonlítani, amibe mások már "belemosták" a szájukat! Csak mert olyan az anatómiája, hogy az ő nemi szervébe kell valamit beletenni, az miért rosszabb mintha ő tenné be másnak? A zár-kulcs hasonlat esetében a "zár" számít kurvának szerinted, ha sok kulccsal próbálták már kinyitni, de a kulcs az "szent és sérthetetlen" ha már sok zárba belepróbálták???? Na ne viccelj!!! Miért is JOBB egy férfi, aki a farkát dugdosta bele már több száz nő "konzervdobozába"? Az miért is különb? Miért számít "tisztességesnek"? Az ilyen pasi farka nem fertőz talán??? Képzeld el, hogy sok nőnek sem kell olyan férfi, aki minden éjszaka mással megy el...
A sötét középkornak közel négyszáz éve vége van már. Nem vetted észre? Az ANATÓMIÁJÁÉRT akarsz büntetni valakit???
A héten egészen nosztalgikus hangulatba kerültem, és persze, ilyenkor mi más jönne elő az elme mélyéről, ha nem a nőkkel való kapcsolatom és kalandjaim. Nézzék el nekem, maholnap ugyanis ismét a gyengébbik nem kerül a középpontba: nőnap lesz. A bátor, önmagukért kiálló, de legfőképpen a minden…..
Ostobaság_ellenes 2015.03.08 17:14:59
Kedves Posztoló!

Nem is lehetne nálad nagyobb hím soviniszta disznót találni, még keresve sem.
Csak te "nőimádattal" álcázod az ostobaságodat!!!
Mert persze SOSEM lennél NŐ (ugyan ki akarna alsóbbrendű házicseléd lenni, aki azért született a világra, hogy szolgáljon, és amúgy semmi köze az emberi fajhoz, amit csak a férfiak képviselnek ugyebár?), jó vagy te így, ahogy vagy, a "teremtés koronájaként"!
És persze hogy nem tudnál élni a nők nélkül, hiszen akkor ki szolgálna ki téged éjjel-nappal, orrba-szájba, elölről-hátulról, ki végezné el helyetted a piszkos munkákat?????
És természetesen, az erős nők LEGFŐBB erénye, hogy NŐIESEK tudnak maradni minden körülmények között, hiszen ezért születtek a világra: esztétikai élményt adni a pasiknak a szilikon melleikkel, festett hajukkal, miniszoknyájukkal, parfüm bűzfelhővel, stb. Nehogy már olyan nők is legyenek a világon akik csak farmert-pólót viselnek és magasról tesznek arra, hogy tetszenek-e a pasiknak vagy sem!
Ja, és "imádatod" jeleként nőnapon "különösen szereted" őket, virágot is viszel nekik délután meg odadobod az asszonynak a koszos gatyádat, hogy mossa ki...Vagy megvárod a másnapot amikor már nincs "nőnap" és minden visszatér a "rendes kerékvágásba"???
Ráadásul, szerinted minden nő egy klón, egymás klónjai, nem az emberi faj képviselői ők is, ezért mindegyiket csak azzal lehet boldoggá tenni, ha nyálas-bugyuta-verses-érzelgős-giccses programokra viszed őket, hiszen mi más is tenné őket boldoggá? Semmi másból nem állnak a nők, csak picsogós-ömlengős lélekből, eszük-gondolataik már nincsenek is!!!

Idézet egy másik blogból: "egyenlőséget nem lehet kapni a virágboltban, sem a múzeumi jegypénztárakban...".

Aki igazából EMBERKÉNT szeret egy nőnemű emberi lényt, az nem ostoba sztereotípiákkal akar nekik kedveskedni, hanem tisztában van azzal, hogy a párja (mint individuum és nem klón) mit szeret, minek örül, és azzal lepi meg! És NEM CSAK ezen a napon!!!

Ja, és ha igazi egyenjogúság lenne, és a férfiak nem csak a nélkülözhetetlen házicselédet "szeretnék" a nőkben, akkor nem is lenne szükség erre a nőnapi baromságra!!!!!

Kedves posztoló! Inkább NE írj semmit a nőkről, legközelebb....
Ki az a nő, akinek hatalmas vagyona mellett még a jónyelvek szerint is vagy ezer szeretője volt (férfiak, nők vegyesen), és példa nélküli szerepet játszott a XX. század művészeti életében? Igen, Peggy Guggenheim. (taps) Peggy, a milliárdos család lánya, élete folyamán épp…..
Nincs itt nagy truváj. Mi több, végtelenül egyszerű, amivel A szürke ötven árnyalata hódít. És az nem pusztán szexuális tartalma. Jó, jó, enélkül a mellékes apróság nélkül alighanem a filmverzió ötlete se merült volna fel, annyira szimpla a többi. És mégis: a…..
Ostobaság_ellenes 2015.02.11 20:07:36
@Huffnágel Pista: Jéé, te ismered személyesn mind a 3 és fél milliárd nőt és ezért tudod, hogy mire vágynak??? Vagy anyukád tanította ezt neked? Otthon ezt láttad a szüleidtől ezért érzed normálisnak, természetesnek?
És mi az hogy "feminizmussal" fertőzött agyú? Úgy érted, hogy aki egyenrangúságra vágyik és nem alávetettségre, annak "fertőzött" az agya? Ki kell, hogy ábrándítsalak: amelyik nőnek tetszik ez a film/könyv, annak éppen hogy nem feminizmussal fertőzött az agya, hanem szolgalelkűséggel, alárendeltség érzésével és ezért "nedvesedik be a bugyija" ettől az óriási baromságtól. Ez inkább szegénységi bizonyítvány a nők részéről. És fogalmam sincs honnan veszed, hogy a "női behódolás" az egy "ősi női ösztön"??? Egyáltalán nem az. Ezt a nemi diszkrimináció hozta magával, egyáltalán nem ősi, nem öröktől fogva való és minden csak nem természetes. Ez már a nemi diszkriminációs agymosás szánalmas, röhejes eredménye.
Röhögnöm kell azon is, hogy "így lehet a Férfi lelkéhez jutni"! Az ilyen embert nevezed te "férfinak"? És az ilyen "férfinak" van "lelke" szerinted? Aki a bántalmazást, tárgyiasítást élvezi? Ez komoly? Szerinted ez lenne a "férfi" lényege? Ez ijesztő! És te is nagyon ijesztő vagy, ráadásul undorítóan hím-soviniszta...