Regisztráció Blogot indítok
Adatok
takonyhabony

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alig van olyan nap, amikor nem derül fény a nemzeti együttnyúlás rendszerében egy jókora mutyira, haveroknak osztásra, rokonoknak juttatott zsíros állásokra. Lohasztó, hogy közvélemény ingerküszöbe közben egyre magasabb, egyre kevésbé érdekli a népet az, hogy milyen…..
Újabb érdekes részletek derültek ki a botrányos országos diákparlamentről, amelyet tavaly novemberben tartottak Fehérváron. A történetet a 444 plankolta föl, aki a parlament jegyzőkönyveire hivatkozva azt írta, hogy a diákok kifogásolták a túl sok órát, az értelmetlen,…..
Lázár János életvitelszerűen használja a fia, Boldizsár nevére "családi összefogással" :) :) :) vásárolt Svábhegyi luxusingatlant - tudta meg a környéken lakóktól az Egyenlítő blog. Több, cáfolhatatlan bizonyíték alapján kijelenthetjük: Lázár hazudott, amikor a Blikknek…..
A járdán 5 km/h a megengedett, Ön viszont 7-tel ment. A helyszínen tízezer forint a bírság, ha feljelentem, harminc. Elismeri a felelősségét?     ..
takonyhabony 2015.04.03 09:36:17
Hajózási csatornaépítési tenderben írt ki győztest a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium. A nyertes Szuez Kft. a Panama Bt.-vel együttműködésében végzi a beruházást, amit a Nemzeti Bank a „Mínusz 5% Csatorna Hitel Program” keretében finanszíroz. A hitelkonstrukció…..
takonyhabony 2015.03.10 15:38:33
Az alábbi tények mindenkinek segíthetnek a valóság felismerésében:1.Pozsgay Imre és Horváth István III/III-at felügyelő belügyminiszter az 1956 utáni együtt töltött kecskeméti időszak óta szoros barátságban voltak egymással.2.Stumpf István 1983 augusztusában feleségül…..
Csemer Boglárka, a 2015-ös Dal nyertese nem mindennapi titkokat rejteget - íme, a 9 leghihetetlenebb infó, aminek láttán még mi is csak fogjuk a fejünket.   1. A Dal 2015-ös győztese több szemtanú szerint ott volt a Titanicon. Hát NORMÁLIS? Az több mint 100 éve volt, Boggie…..
takonyhabony 2015.03.02 13:32:16
A párbaj pont olyan volt, amilyennek vártuk, Fanni sikoltozott és ostobaságokat beszélt, saját bevallása szerint három felest tolt, attól lett a szokásosnál is extrovertáltabb. A hárpinátornak is becézett csajt Laci komoly poénokkal oltotta, a stúdió közönsége néhol sírt a…..
takonyhabony 2015.02.22 23:15:24
Kész Zoltán, a független neoliberális baloldali független jelölt a Liberálisok egyik aktivistája segítségével, a kitakart arcok alapján megállapította, hogy Schiffer András együtt ebédelt Kubatov Gáborral és Porga Gyulával a Séfkrajcárban, és a Fidesz aktivisták…..
30 millió forintos álomfizetést vehet fel Berki Krisztián az Éden Hotelért – értesült a Blikk. A bulvárlap úgy tudja, a vasalt heréjű egykori Fradi-vezér november elején utazott a Tv2 stábjával Costa Ricába, ahol három hónapot töltött el a Viasattól átvett…..
"Felháborító, hogy külföldről pénzelt áléhezők próbálják lejáratni a kormányt!" Az úgynevezett éhségmenet elleni tiltakozásul a jóllakottaknak szervez vidám felvonulást a CÖF, mert felháborítónak tartják, hogy a magukat éhezőkként beállító álcivilek megpróbálják…..
takonyhabony 2015.02.11 11:06:59