Regisztráció Blogot indítok
Adatok
covert

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SEPH LAWLESS egy Cleveland külvárosából származó fotós srác álneve, aki lencsén keresztül boncolja a haldokló Amerikát. Sebészi pontossággal dokumentálja az ipari/gazdasági/emberi hanyatlást, legyen szó a Rust Belt* régióról, Michigan és Ohio elhagyott bevásárlóközpontjairól vagy az új világ…..
covert 2018.05.10 10:00:05
@zord íjász:

Ami volt - volt-e csakugyan?
S lesz-e mindig, ami van?
(Fjodor Ivanovics Tyutcsev)
Nosztalgikus utazásnál jóval többet kínál az Oscar-díjas Egyszer és a nagy sikerű Szerelemre hangszerelve rendezőjének legújabb zenésfilmje. A műfajválasztás nem túl meglepő John Carney-tól, a kontextus viszont annál inkább. Ezúttal nem a zenei producerek és a nagyvárosok…..
Cover[t] I Wanna be Your Dog 2017.03.09 10:17:38
Végtelenül egyszerű, ám annál súlyosabb mérföldkövet tett le az underground történetében a The Stooges 1969-es bemutatkozó albuma. A lemez második számában Iggy Pop naiv, őszinte vágyakozásának tárgya szabadon behelyettesíthető kábítószerrel, nővel, David Bowieval és szinte bármivel amit csak…..
Cover[t] Strangelove 2015.03.01 21:04:50
Az 1987-es Strangelove a Depeche Mode egyik legismertebb száma, mely még azelőtt született, hogy a zenekar elhagyta volna szintetikus hangzásvilágát. A számhoz készült emlékezetes klipet Anton Corbijn rendezte, a szimbolikus megafon Martyn Atkins grafikusnak köszönhető. Rhiannon Mair…..
Cover[t] Rape Me 2015.02.12 03:18:21
A klasszikus Nirvana dal az 1993-as In Utero albumon hallható. Kurt Cobain egyszerre enervált és mély megfogalmazása azt a fájdalmat közvetíti, amikor nem elpusztítanak, csak használnak (kihasználnak) akaratod ellenére. Újra és újra. A feldolgozás Lorelei Carlson sokat sejtető…..
Az eredeti szám a Ramones 1976-os első lemezét zárja; egy Hitlerjugendben szolgáló srácról szól. Seymour Stein, a kiadó elnöke nem engedte az eredeti szöveggel kiadni az albumot (I'm a Nazi baby, I'm a Nazi, yes I am. I'm a Nazi Shatzi, y'know I fight for the Fatherland) ezért végül…..