Regisztráció Blogot indítok
Adatok
English_Online.hu

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az igeidő legtalálóbban talán a "nosztalgiázós múlt idő "névvel írható le. Olyan cselekvéseket, szokásokat, állapotokat fejezünk ki vele, melyek "régen", "anno" vagy "valaha" huzamosabb időn át fennálltak de a jelenünkben csak emlékként élnek, gyakran a jelenben tapasztalható szokásaink, külsőnk…..
Gyakorlásképp fejtsd meg ezt a 20 kérdéses keresztrejtvényt CSALÁDI HÁTTÉR témakörben! Have fun! A LENTI KÉPRE KATTINTVA INTERAKTÍVAN IS MEGOLDHATOD A KVÍZT ONLINE! Hogy tetszett a CROSSWORD? Ha megért egy LIKE-ot, nyomj egy LIKE-ot! :D Magánórát vennél? ITT léphetsz kapcsolatba…..
Ha eddig úgy gondoltad, ismered a "Bitliszt"...hallgasd meg ezt. Lehet, hogy tévedtél. Hogy feladat is legyen: néhány helyen kimaradtak a rímpárok (5x2 db szó). Illeszd be őket a megfelelő GAP-be: ago, alone, away, before, cried, day, door, know, road, tried  >>INKÁBB TELJES NÉZETRE…..
Fogadjunk, hogy nem tudtad! :) Íme néhány érdekesség a húsvéti szokásokról és húsvéti állatokról, édességekről. A videóban szereplő angol szavakat kösd össze a magyar jelentéseikkel. Happy Easter!   A FELADATOT A FENTI KÉPRE VAGY IDE KATTINTVA INTERAKTÍVAN IS MEGOLDHATOD ONLINE !! 1.…..