Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Deana W.

30 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ava már egy hónapja hogy nyomtalanul eltűnt, mindössze egy vérben úszó hullát hagyva maga után. Sam és Dean azóta próbálnak a nyomár bukkanni, hiába. Sammy – meglepő módon – magát okolja a lány eltűnéséért, de mivel a nyomozás megrekedt, úgy döntenek, tovább…..
A héten Milwaukeeban vagyunk, ahol a várost izgalomban tartó esemény ezúttal nem igazán természetfeletti – legalábbis első ránézésre: a városi bankban 3 órája túszokat ejtett egy rejtélyes bankrabló. Egy izgatott riporternő bejelentkezéséből megtudjuk, nem sokkal…..
Dr. Waxler pszichológus egy Scott nevű fiatal srác tévképzeteit próbálja kezelni fogadóóráján. Scott azt állítja, hogy ha megérint valamit, azt a kezével fel tudja tölteni elektromossággal. Egy éve jött elő ez a természetfeletti képessége, amit a szomszéd macskáján le is…..
hogyvolt Odaát 2x09 - A vírus 2009.01.21 13:00:00
Sam megint rémálmodik. Valami kis rendelőféleségben vagyunk, ahol Dean egy doktornő, egy fiatal szőke lány és egy nagydarab fekete fickó társaságában hallgatja egy székhez kötözött srác rimánkodását, hogy ne öljék meg, mert nincs benne az a valami. De Deant nem hatják meg a…..
1938-ban vagyunk, Greenwood-ban. Egy útszéli fogadóban tehetséges fiatalember gitározik, de játékát hirtelen abbahagyja, mert különös hangokat hall, mintha vad, vicsorgó kutyák járnának a fogadó körül. A közönség nem igazán érti, mi történik, úgy tűnik, csak hősünknek…..
Vessünk gyorsan számot, miféle jószándékból elkövetett bűncselekmények tarkították eddig a Winchester fiúk vadászkörútját: bankkártya csalás, betörés, sírgyalázás, hamis jelvények és személyiségek használata (szövetségi nyomozók, környezetvédelmi…..
Philadelphia, Pennsylvania. Egy fiatal szőkeség dühös telefonálásban van a gondnokkal, mert az egész lakásban villognak a lámpák. Szakavatott Odaát-nézők persze tudják, hogy ezzel a problémával holmi gondnokok nem tudnak mit kezdeni, de úgy tűnik, a hölgy nem nézi a sorozatot.…..
A békésnek tűnő városkában egy idősebb, jókedélyű férfi sétálgat, amikor is megszólal a mobilja. Nem tudjuk, ki hívta, de kicsit mintha lekonyulna a mosoly az arcáról, ráadásul eközben önmagát egy fegyveres jelenetbe vizualizálja. De talán még sincs olyan nagy baj, hiszen a…..
A szokásos folytassuk a családi bizniszt emlékeztető után egy konyhában kezdjük a mai részt. Egy fiatal lány és egy srác lelki életet élnek két üveg sör és némi M&M’s társaságában. Angela szemmel láthatólag szarul van, de hálás a srácnak, amiért próbálja…..
hogyvolt Odaát 2x02 – A bohóc 2008.10.28 10:00:00
Dean nagyszerű feltámadása és Apa nagyszerű halála után tovább folytatódnak a szupernaturális kalandok, kettesben (na nem mintha Apa eddig is sokat segített volna). A wisconsini Medfordban vagyunk, egy sokak által kedvelt vándorcirkuszban. Szerintem épeszű ember nem megy ilyen helyre,…..
„Ezt most nagyon elcsesztétek, fiúk. Soha többé nem látjátok az apátokat.” Meg bűbájos telefonhívása után Dean lázasan csomagolni kezd. Amíg ők Salvationben megmentették a családot a Sárgaszeműtől, elpazaroltak egy értékes colt golyót és hagyták meglógni a…..
Carry on my wayward son / There'll be peace when you are done… Ott hagytuk tehát abba, hogy a Winchester család újra egyesült, sikeresen legyőzte a vámpírok csapatát, megszerezve tőlük a minden démoni erőt megölni képes coltot, és most közös erővel készülnek a végső…..
Egy coloradoi kocsmában üldögélünk, ahol a vén bolond Mr. Elkins szokásos napi rutinját végzi: esti viszkijét kortyolgatja miközben ákombákomos füzetébe jegyzetel. Ami nem mellesleg roppantul hasonlít Apa Szellemirtó Kisokosára. A kocsmába egy fiatalokból álló, zűrös…..
Egy cuki (debilhangú) kislány imádkozik az ágya mellett, majd miután elmormolta az áment is, aggódva kérdezi apukáját, hogy az anyu hazajön-e. Mint megtudjuk, nem, mert anyu bennmaradt a kórházban a nagyobbik lánnyal. Kislány nagy bánatos szemekkel ágyba bújik és próbál…..
hogyvolt Odaát 1x16 - Az árnyék 2008.08.07 15:00:00
Emlékeztek? Pár hete Sam és Dean összevesztek, mire Sam nagy durcásan faképnél hagyta jóképű bátyját. Miközben duzzogott, az országút szélén összefutott Meg-gel, egy kedvesnek tűnő szőke lánnyal, aki először nem akart szóba állni Sam-mel, hátha őrült sorozatgyilkos…..
hogyvolt Odaát 1x14 – Rémálmok 2008.07.24 09:03:00
Este van, este van, egy középkorú, kopaszodó pasas hazatérvén igyekszik beállni a garázsba, ám ekkor különös események áldozata lesz: a garázsajtó magától beazáródik és az autó is önálló életre kel, a zárak bekattannak, kiút nincs, a motor meg járni kezd. A kipufogógáz…..
Winchester brádörz eheti vadászatukat egy tipikusan kísértetjárta helyen kezdik, valami elhagyatott kis rozoga kunyhóban a kerek erdő közepén. Nem tudjuk, mit üldözhetnek, de ez a valami nagyon erős lehet, mert a kivégzéshez használandó sokkolót 100 000 voltra töltötték fel.…..
Ezúttal nem visszaemlékezéssel nyitunk, hanem egyből belecsapunk a lecsóba. Egy évvel ezelőtt járunk, az indianai Burkitsville-ben. Hangulatos a kisváros, ahol a helyi étteremből egy párocska jön kifelé, akik eltévedtek, és egy szimpatikus család kíséri ki őket, útravalóul…..
Egy sötét, elhagyatott épületben járunk. Az egykori Roosevelt Elmegyógyintézet ugyan le van zárva, a fiatalokat mégsem lehet távolt tartani, gyakran betörnek az épületbe kíváncsiságból. A helyi legenda szerint ugyanis az egykori ápoltak szellemei még mindig itt kísértenek…..
Ígéretes cím. Sejtettem hogy nem úszom meg holmi alakmásolókkal, de ha van valami, amitől jobban fosok mint a mondd-ki-kampókéz-nevét-ötször-a-tükörbe-ha-mered-hátha-kibelez sztoriknál, azok a bogarak. Lényegtelen. Ahogy a visszaemlékezés is, egyelőre Apu hiányán kívül nincs…..
hogyvolt Odaát 1x07 - Kampókéz 2008.05.23 08:02:00
Visszatekintés, lényegtelen. Théta diákszövetség, az iowai egyetemen. Riadt arcú lány, aki Lori, randira készül, de nagyon jókislányosan öltözködik, szerencséjére van egy szobatársa, aki meg pont, hogy nem jókislány, új ruhát javasol, ami pedig egy piros cicivillantós felső.…..
Egy rendőri rajtaütés közepébe csöppenünk. A kommandósok egy székhez kötözött fiatal lányt találnak félholtra verve, aki két nyögés közepette bekötött szájjal elactivityzi nekik, hogy a támadója még a házban van. A rendőrök a betörő nyomába erednek, akit meg is…..
hogyvolt Odaát 1x04 – Zuhanás 2008.05.01 14:04:00
A Winchester saga-n kívül felidézni valónk egyelőre nincs, úgyhogy csapjunk is egyből a lovak közé. Pálmafás tengerparton vagyunk, illetve nem is, ez csak egy jól sikerült poszter, mint amilyen régen volt őszi tájjal a szobánk falán, a tenger morajlásának hitt hang pedig egy…..
Visszatekintés, de ebben még semmi lényeges, csak a szokásos, családi vállalkozás, meg nyugi öcsi, megtaláljuk apát. Snitt. Toledo, Ohio, 3 kislány igazság vagy merészséget játszik. Egyik kislány nem az igazat mondja, ezért azt a feladatot kapja, hogy mondja el háromszor a Véres…..