Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BD MD Msc

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ass blaster Hol van Európa? 2015.02.01 12:43:40
Ez a poszt a Határátkelőn megjelent két év távollét utáni hazalátogatásom írása. Mindig érdekes, amikor valaki hosszabb távollét után látogat vissza Magyarországra. Ez történt Diggerrel, aki két év Anglia után töltötte az év végi ünnepek idejét Magyarországon.…..
BD MD Msc 2015.02.10 22:43:06
@adg [Au, Darwin]: Kellenek a biztos pontok ebben a változó világban! :)
A hároméves se azért kéri ugyanazt a mesét újra meg újra, minden nap, mert közben elfelejtette, mi is lett a vége.
BD MD Msc 2015.03.17 21:19:49
@A győzelem rózsája:
Nem akarok hallani a fülemnek! A sör luxuscikk???
Egy meg nem nevezett, önjelölt, általános nyugat-szakértő szerint ez igenis JÁR a melósnak. Természetes alapszükséglete.
Akkor most megint belecsapok a lecsóba.Volt egy poszt a Határátkelőn Indiáról.Aki a posztot írta enyhén szólva sem szeret ott élni. Kosz, mocsok, szemét, bűz.Minden Európai ember számára tipikus jellemzői Indiának. A poszthoz hozzászólt egy elkötelezett India hívő is és ő…..
BD MD Msc 2015.02.20 20:16:18
@A győzelem rózsája: nincs életed, nem tűnt még fel? sodródsz: ahová a papa meg a mama megy, oda megy a kisfiacskájuk, mert önellátásra is képtelen. ha 80 alatt lenne az íkúd még érteném. de szerintem te már egyedül is be tudod kötni a cipőd.

mindketten tudjuk, hogy ki tudnál akár saját lakást is bérelni, ha épp az az álmod. tény, hogy kevesebbet tennél félre. na és? végre lenne egy döntés az életedben, amit egyedül hoztál meg. és lenne egy hely, ahová legalább elméletben felvihetnéd a barátnőd vagy a fizetett barátnőd, ha csak az jut.

de mehetnél magyarországra vagy bulgáriába is, ha úgy látod, hogy ausztriában aránytalanul drága a lakbér.

a lényeg: az anyád / nővéred bimbaján lógsz (átvitt értelemben), és ez éppolyan egészségtelen, mint a gondolatok, amikkel terheled a környezeted.
nem szakadtál még mindig le a szülői csöcsről, ez teljes joggal frusztrál. csak azért mondom, mert a jelek szerint elképzelhető, hogy nem vagy vele tisztában.

és szabadulj meg az illúziótól, hogy te az ésszerű spórolás érdekében laksz a szüleiddel még mindig. ez ugyanannyira logikus, mintha azt mondanád: börtönbe vonulok, mert ott ingyen van a lakás. értelmes, egészséges fiatalember NEM lakik a szüleivel. ÖNÁLLÓvá válik 15-20 éves korában legkésőbb. lépd meg! akkor is, ha havi 500 euróval kevesebb lesz a számládon. mi a fenét számít? se így, se úgy nincs semmi célod vele, csak egy jó ürügy, hogy miért is laksz a kényelmes langymeleg fészekben - zéró privátszférával, zéró magánélettel, és zéró önbecsülést lehetővé tevő viszonyok között, megszabadulva az önálló életvezetés terheitől, de ezáltal egyben lerokkantva magad.
BD MD Msc 2015.02.21 10:54:56
@A győzelem rózsája: ha megfogadtad volna, már nem egy kilátástalan, élvezetmentes vegetatív életet élnél, amiben a napi örömforrás két üveg sörre korlátozódik. nem a ködös, talán-soha-el-nem-jövő jövőre koncentrálva sanyarognál olyan környezetben, amit az ember a háta közepére se kívánna. (hangsúlyozom: nem azért mert objektíve olyan rossz környezetben vagy, hanem mert úgy éled meg -főként azért, mivel nem a te döntésed-választásod az ottlét.)

miért? mert rég olyan környezetben lennél, amit választasz, kívánsz.

a te jövőd egy ködös illúzió. akkor leszel csak igazán bajban, ha összejön egy pesti panel ára, és költözni lehet. mert akkor rájössz, hogy az általad álmodott viszonyok között is ugyanúgy érzed magad, mint az útált nyugaton.

élj olyan életet, amit akkor se fogsz bánni, ha holnap elüt egy autó, vagy elvisz a következő tüdőembólia. nem éri meg ennyire a jövőre koncentrálva mindent feladni a jelenben. és nem csak azért, mert a jövőd ködös, bizonytalan, és sejthető, hogy mennyivel lesz boldogabb számodra, mint a jelen.

cinizmus nélkül mondom: ne kínozd magad! kezdj el élni!
nemokos #109 - Valentin 2015.02.14 09:49:45
"szeretlek, mint egy pók, erről szól ez a bók." - ezt a költeményt kaptam Valentin-napra. :D :D :D olyan bolond, de úgy szeretem! :D egyébként is romantikus napnak nézünk elébe, hamarosan elkezdünk pakolni a holnapi költözéshez...
BD MD Msc 2015.02.16 21:15:51
Ass blaster Mégis kinek az élete? 2015.02.10 21:30:09
Megint egy kényes témát veszek elő. A eutanáziáról gondolkodom. Tudom az már régen rossz ha én gondolkodom de azért most megpróbálom összeszedni magam.Elöljáróban hogy mégse legyen olyan komoly a hangulat egy viccel indítanék: "Tegnap este a feleségem és én a szalonban…..
BD MD Msc 2015.02.15 18:04:30
@DieNanny *ISTJ* [SZ,CH]: az ima csodákra képes!