Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lopicigaspar

0 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jobb, ha mindenhol hozzászoknak a nem papírpénz alapú fizetéshez, lesz itt még második cserekereskedelem. Különösen idegesítő, ha saját kiadású kupont nem fogadják el a cukrászdában az "akciós" reggelire: Az alábbi kellemetlen élmény a budapesti Ferenc téren levő,…..
A Daniel Cohn-Bendit interjú meghamisítása miatt ismét előtérbe került a sajtószabadság problematikája. A vicces az, ahogyan az ügy kapcsán mindenki átugrott a ló túloldalára. A korbányimádó majmok a sajtószabadságra hivatkoznak, az ellenzéki cerkófok pedig -és most figyelj!-…..
Kellemetlenül érintheti azokat, akik az Aerovivával mentek volna szilveszterezni, hogy az utazási iroda a hétvégén megszűnt:A cég közlemény szerint minden egyes külföldön tartózkodó utasuk hazautazásra érvényes menetjeggyel rendelkezik, így egyetlen utasunk sem marad…..
Évek óta egyik kereskedelmi csatornának sem sikerült olyan műsort csinálnia, amiről nem csak a Barátok közt-függő zöldséges beszél, hanem az egész ország. Ami nem csak a Story Magazinban téma, de a kocsmákban is felhangosítják a tévét az adás alatt. A Megasztár és az…..
Zsolt egy érdekes matricát vett észre a Tesco kuponfüzetén. A Royal Mail feliratból arra következtetett, hogy ezt Nagy-Britanniában adták fel, és logikus, hogy akkor már ott is nyomtatták. Azt persze nem tudjuk, mióta és milyen mértékben intézi ügyeit a Tesco otthonról, de…..
lopicigaspar 2010.12.15 13:54:03
@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger:
Oké, akkor stimmel a dolog. Benne volt a híradókban.
Ha jól emlékszem, túl magas lett az épület és kitakarta valami hatalmasság örök panorámáját.
lopicigaspar 2010.12.16 16:58:25
Talán az ország legszemtelenebb, legbeszólósabb üzletvezetőjét jelentett föl Edit a Sparnál. Emberünk olyat mondott, ami még a Homár levelesládájában sem mindennapos. Kellemes teázgatás alant: Szeretnék önökkel megosztani egy kis szösszenetet arról, hogy a balatonlellei…..
lopicigaspar 2010.12.16 12:36:55
@zi-zi labor:
és gondolod, hogy épp 2 egész év után jutott eszébe bosszút állni?

A fene tudja, de tapasztalataim szerint a bosszúhajlam rövid távon mozgatja az embereket.
lopicigaspar 2010.12.16 15:20:05
@CID:
Ezt te nem értheted. Minden sikeres embernek legalább 2 db külön vásárolt túró rudi van a zsebében blokk nélkül.
G. félúton elakadt kárrendezés közben, ugyanis az AIM Biztosító gondolt egyet közben és kivonult a KGFB-piacról (mondjuk a PSZÁF is rásegített). Misztikus módon a szervizköltségeknek csak a nettó árát utalták át, azóta pedig elérhetetlenek:Attól tartok, hogy elsőként…..
lopicigaspar 2010.12.14 13:54:06
@telepata: nem a károsult választotta a nevenincs biztosítót
lopicigaspar 2010.12.15 13:52:17
@d'oh:
pontosan
Bocy sparos számlája szerintünk is prímán néz ki így egyben, akár a magyar fogyasztók mottója is lehetne. Főleg így karácsony előtt...
Imádták a kommentelők a Féllábú buszvezető a lehúzós tévévetélkedőben című, két héttel ezelőtt élesített posztunkat, amiben Noranora elcsodálkozott, hogyan jöhetett ki páratlan megoldás - 773 - a "3 kislány utazik egy buszon Londonba. Mindegyikük kezében 4 kosár van,…..
Már nem igaz, hogy a magyarok élete átpolitizált. Hétfő este nyilvánvalóvá vált, hogy a magyarok élete már egészében a politika, és ez a helyzet 2010-re totálissá válik. Legalábbis erre utalt az a taxis, aki jobbos fuvarozási vállalatot alapított, mondván: "2010-től új…..
Apa 11 éves lányát a buszvezető fölengedte jegy nélkül, az ellenőr viszont könyörületet nem ismerve leszállította a semmi közepén. A Volán jeges szívű alkalmazottja szigorúan veszi a szabályzatot, biztos soha egy haverja sem utazott jegy nélkül és zsebre sem…..
A szoft pinalap szervezői begerjesztették az egész magyar versenypóker-szcénát egy nagy kupával, aztán pár zsetonnal kiszúrták a szemüket? Polacheck mindesetre ezt állítja alanti levelében. Egy gyanakvó tízlábúban azért kérdések serege vetődik fel a panasz olvastán.…..
Milu kísérleteket folytatott házi részecskegyorsítójával, és Spar-gazdaságos márkából sikerült előállítania a Légy óta előszeretettel használt speciális effektust, amikor a delikvens belső szervei a testén kívül kapnak helyet: Bizony elért minket is a válság, és egyik…..
Gergely smart pontjaival nem megfelelően járt el a benzinkút, úgyhogy kis vitatkozás után panaszt tett. A Shell kivizsgált, elnézést kért és ezentúl beépített embereket küld a befenyített dabasi kúthoz. Megkaptam a Shell rásbeli válaszát is a panaszomra, és telefonon is…..
lopicigaspar 2008.10.07 10:35:45
És nem elég, hogy más ár szerepel a csomagolás fölött és más a kasszában, még a vásárló pofájába is hazudnak a kőszegi Plus áruházban. Mosolyogva. Tudom, hogy már végre büntetik a nagy áruházakat amiért más árakat írnak ki, mint amennyiért valójában eladják a…..
A Keleti pályudvar hajnali csúcsidejében üzelemő kettő pénztárból az egyikben még különösen ügyes alkalmazott is ül: Kati kolléganőnknek 23 perc várakozás után, 06:30-kor a 06:30-ra induló vonatra eladja a jegyet, amit aztán visszavált, hiszen a vonat elment. Reggel 6:07-től…..
lopicigaspar 2008.09.19 14:37:20
Megérkezett a McDonald's válasza arra, hogy most akkor lehet salátát kérni a halasba vagy sem? Kiderült az, amitől mind féltünk: nem! Egyrészt mert az eredeti recept szerint nincs benne és az úgy már nem lenne ugyanaz, másrészt és főleg azért nem, mert attól lassulna a…..
lopicigaspar 2008.09.18 15:59:06
Robi kipróbálta milyen embereket szállítani az egyik Volán-társaságnál, de nem jött be neki. Egy hónap után lett elege, amikor nem a jól bejáratott módon lopta meg a cégét, és emiatt a többi sofőr kiközösítette: Már lassan 15 éve dolgozom sofőrként, kezdetben taxiztam…..
Indexfórumon találta a Homár ezt a zseniális surmóságot, amivel a T-Mobile kizárólag übertrendi ügyfeleinek kedveskedik, nehogy egy másodpercre is elfelejtsék a multitouch érintőképernyő csillogásától, hogy azért még Magyarországon vannak:Tegnap óta én is iPhone tulajdonos…..
Abban az esetben, ha gyanús hogy valamit nagyobbként szeretnének eladni, mint amekkora valójában, jól jön a legendás hüvelykujj-mutatóujj távolság, illetve pl. pizza esetében egy jó kis zollstock. Nóra gyorsan le is mérte és bizonyította: a Don Pedro 2,5 centit spórol a 28-as…..