Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joga

0 bejegyzést írt és 142 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Roland Cloud szolgáltatása a cég saját bevallása szerint is még korai béta állapotban van, ennek ellenére valahogy már a 4.0 verziószámnál járnak. A szolgáltatás nagyon figyelemre méltó, most pedig még annál inkább: innen ugyanis olyan ikonikus hangszerek élethű áramkörszimuláción alapuló…..
Hancunak köszönhetően csodálatos, ún. kötreblog-kontentet találtam a Frostshockon: a Balassagyarmati Balassi Bálint Gimnázium 12b osztálya Hearthstone-tablót készített. A képre vagy ide kattintva nagyobb méretben is megcsodálható, a tanárok által tanított tantárgyakra a kártyák leírása utal (pl.:…..
Az id Software két egykori alapítója, olyan játékok, mint a Doom egykori fejlesztői, John Romero és Adrian Carmack a héten Kickstarterre ment, hogy egy Blackroom nevű fps-re kalapozzon pénzt. (Ugye Adrian Carmack nem azonos John Carmackkal, csupán névrokona, és míg J. Carmack készítette a legendás…..
Joga 2015.06.30 11:05:07
@Bambula: A "gwent" a Witcher 3 világában játszható kártyajáték.
Joga 2015.06.30 11:43:51
@scal: Ha jól tudom, az már kimaradt a harmadik részből.
aeon flux meghalt james horner 2015.06.23 06:53:00
A 61 éves, kétszeres Oscar-díjas zeneszerző, aki nélkül a Titanic, az Avatar vagy A rettenthetetlen se lett volna ugyanaz a film, kisrepülőgépével zuhant le Kalifornia felett. Szavak nem fejezhetik ki, mit is jelent majd hiánya a filmvilágnak (kiváltképp James Cameronnak), így inkább…..
Imáink meghallgatásra találtak és a Vertigo Médiának köszönhetően jövő héttől a hazai mozikban is megnézhetjük az elmúlt évek egyik legjobb amerikai horrorfilmjét. A Valami követ szinkronos előzetesét már megmutattuk, de a teljesség kedvéért ne maradjon ki akkor már a feliratos előzetes sem, a hazai…..
Louis találata, de mi is röhögtünk rajta eleget: a Muzsika TV egyik reklámján nem is az az igazi, hogy embertelen bénán pakolták egymás mellé a csatorna húzóarcait, hanem az, hogy a Balázs Pali mellett álló csávó keze egész egyszerűen eltűnt. Namármost, ha az illető…..
Joga 2015.05.05 17:55:09
@juhaszvik: és tényleg...
Bő két év telt el azóta, hogy a Disney felvásárolta a Lucasfilmet, és az internet gyakorlatilag felrobbant. Azóta csak nálunk több mint 70(!) hír  és egyéb bejegyzés született, amely a messzi-messzi galaxissal foglalkozik, ám eddig egyetlen hivatalos álló- vagy mozgóképet sem…..
Joga 2014.11.28 17:44:44
@Lion K: Egy biztos, 2015 legjobb sci-fije szinte biztosan nem ez a film lesz. :(
A Wachowski-testvérek új filmjében az emberiséget felsőbbrendű lények tenyésztik és kizsákmányolják... Nem, ez nem a Mátrix, hanem a Jupiter felemelkedése, melyben egy egyszerű takarítónőben (Mila Kunis) a galaxis hercegnőjére ismernek, ezért intergalaktikus riválisai úgy…..
IDDQD Heti retro: Grim Fandango 2014.09.19 08:38:33
A harmadik Monkey Island-játék, a The Curse of Monkey Island egyik első helyszínén fekszik egy csontváz, akit meg lehet lökni, és akkor leesik róla egy jelvény, amin a következő felirat olvasható: „Kérdezz a Grim Fandangóról”. A poén egyszerre két játék felé tisztelgés. Az…..
Joga 2014.09.19 11:47:36
@A_G_A: Belenéztem ebbe az otherworldos HL-es észosztásba. Véleményem: Sok hasonló éretlen kis seggdugasszal van tele a net, akiket ontják magukból ezeket az idióta fröcsögéseket (nemcsak játék, hanem film-zene-stb fronton), egyszerűen nem kell rájuk hallgatni.
So ignore them! :)
"Hinni akarom, hogy minden a régi lehet. Hinni akarom, hogy nem egy halott civilizáció romjai vesznek körül. Hinni akarom, hogy közel kerülhetünk valakihez... de könnyebb, ha nem tesszük." Nem kell nyakig mártóznunk a káoszelméletben ahhoz, hogy tudjuk, minél nagyobb horderejű egy…..
Újabb, rövidebb, szexibb, modernebb, de még mindig ugyanazok a fekete-fehér karakterek monologizálnak egy túldimenzionált világban. Kivéve Dwightot, mert ő elég rendesen megváltozott.  ..
Joga 2014.08.08 17:52:19
@Near93: Lehet, hogy álmodtam (nagyon régen volt az első rész), de én úgy emlékszem, hogy volt Rodriguez-nek egy megjegyzése arról, hogy Quentinnek erőteljes befolyása volt az egész mozira.
Joga 2014.08.08 17:54:56
@Near93: Bezony, talán ha részt vett volna benne, nem lett volna olyan vérszegény szegény Spirit.
Joga 2014.08.08 17:56:31
@doggfather: Azért a legutolsó trailert megnézve elbizonytalanodtam, talán létezhet Tarantino nélkül is jó Sin City adaptáció? :)
Nem újdonság, hogy a Forum Hungary szereti kenegetni a rajongóknak, így aztán a hónap (nyár?) legmenőbb filmjét is jó sok változatban mutatja be, hogy mindenki megtalálja a magának megfelelőt. A Galaxis Őrzői a következő változatokban jutnak el a magyar mozikba: - IMAX 3D…..
Oké, mindig próbálok a jövőbe nézni, haladni a korral, nem leragadni divatjamúlt dolgoknál, stb-stb., de könyörgöm, a South Park is (részben) azért jó, mert gagyin néz ki: miért kellett ezt tenni SpongyaBobbal, Patrikkal, Tunyacsáppal, Rák urammal és a többiekkel?! (A kép…..
Mai T-ügyfelelünk januárban upgradelte az IPTV-előfizetését, amit a Végeláthatatlan Ügymenet kalandcsomaggal is megfejelt neki a kedves szolgáltató, miután félrekezelt valamit az adminisztrációban. Erre az ügyfél hálás, hogy több is jutott neki, mint a Nóta Tv meg a Sport1 HD?…..
Joga 2014.07.15 08:58:13
Joga 2014.07.15 08:59:17
Jeff Lebowski (Jeff Bridges) született léhűtő, egy fejlődésben megrekedt hippi, környezete csak úgy hívja: a Fószer (illetve Töki, ha mindenképp ragaszkodni szeretnék a szinkronhoz). A Fószernek piti céljai sincsenek, a lényeg, hogy mindig legyen otthon megfelelő mennyiségű…..
Joga 2014.07.05 21:29:01
Long live the flesh! ...and metal! ...in hell!!! Oké, komolyra fordítva: ki hányszor tolta végig a Doomot? Oké, még komolyabbra fordítva: ki hányszor tolta végig csalás nélkül? ..
Nem ez az első alkalom, hogy egy filmnek a folytatása előbb érkezik meg hozzánk, mint az első rész, de a filmforgalmazás útjai gyakorta még egy szakmabéli számára is kiismerhetetlenek. Mindenesetre úgy alakult, hogy míg Gareth Edwards (Godzilla) mikroköltségvetésű bemutatkozása,…..
Megérkeztek az első (lesi)fotók a Genesis munkacímet viselő Terminator-film - sorban az ötödik - forgatásáról, és most jól össze vagyunk zavarodva. Arnold említett valamit arról, hogy szép lassan, de a 101-es modell is megöregszik, de ez az ősz hajszerkezet azért elég meglepő -…..
aeon flux filmklip: whiplash (2014) 2014.05.21 16:13:00
Ez csak egy trailer, de sok mindent megmagyaráz. Most már értjük, miért ez a film lett a Sundance nagy nyertese (fődíj + közönségdíj), mint ahogy azt is, miért zengenek ódát J.K. Simmons és Miles Teller alakításáról, és hogy miért ez az alkotás a következő Oscar legnagyobb…..
Az Édes életben szereplő egykori RTL-sztár (most egy kicsit azért öklendeztem) mindent, de szó szerint mindent megtesz a pénzért azért, hogy címlapokra kerüljön, ebben pont olyan, mint a heréjét vasaltató Berki, csak mostanában nem olyan népszerű. Úgy tudjuk, ez olyan szinten…..
Épp az imént fejeztem be a The Last of Us nem rég megjelent egyjátékos kiegészítőjét, a Left Behindot (tudom, laza péntek), és épp tegnap futott be a hír, hogy az Underworld- és Resident Evil-filmekről elhíresült(?) Screen Gems adaptálja vászonra Sam Raimi produkciós…..
Az UAD új pályát nyitott magának - betör a legkisebb házi audióinterfészek piacára is. Első eszközéhez, az Apollo Twinhez Thunderbolt felület és Mac kell, és két csatornát vesz fel 24/192-ben - ez sem szokványos eddig, az viszont végképp forradalmi, hogy a kis dobozban olyan DSP…..
Joga 2014.01.24 14:41:10