Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jeboteblog

28 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kőfejtő Légzőgyakorlat 2020.04.02 20:35:46
Bámulok az erkélyről a csendet nézve.Gondolatom füstként száll bele az éjbe.Beszív...kifúj...Égeti a hideg az arcom.Beszív...kifúj...Megint a szomszéd tévéjét hallom...de bevallom,elkábít ez az olvadó nyugalom. Hogy jól vagyok-e? Nem panaszkodom.Örülhetek, végre nem…..
Kőfejtő Erkölcsök pusztulása 2020.02.27 17:35:37
Tegnap még mást is láttam. De nem úgy érzem, ahogy vártam, hogy majd ha kapituláltam, elfelejtek érezni; ehelyett belül kezdtem vérezni, ráncolt homlokkal, száraz torokkal életkedvet mentem vedelni. Mert úgysem lát meg más, könnyelműségem a hibás, hisz könnyen veszik, mit könnyen adnak. De vajon…..
Kőfejtő Komfortzóna 2020.02.12 15:12:05
Nem bújok még elő,meg ne láss!Nem járhat még erre más!Egy szalmaláng mennyi bajt okozhat,de új hajtást majd csak a tavasz hozhat.Hosszú a tél, dermeszt még idebenn;az érzés, még a szó is idegen.Testidegen.Egy idegen test, mi nem hagy hidegen.Nem!Ülök még a sötétben,a csendes biztonságban,a nyugalom…..
Kőfejtő Lelki felfrissülés 2019.06.27 19:51:00
Nemrég érkeztem haza két napi koncertzuhatagról, annyi élményem és mesélni valóm akad, hogy itt ücsöröghetnék egész nap, de még talán holnap is, viszont most csak a leglényegesebb dolgokat mesélem el. Kedden már nem dolgoztam, így egész délelőtt tudtam készülődni, pakolászni, hogy most két napig…..
Kőfejtő Malmolódási 2017.08.22 13:38:29
Nos hát végül csak hazakeveredtem erről az ominózus fesztivállapotokról, megmondjam az őszintét, elfáradtam. Öreg is vagyok, mindenapjafasza bajom van. Viszont azt elmondhatom, hogy ismét csodás élményekkel gazdagodtam! Mint azt tavaly megtanultam a Malomfeszten, tartottam hozzá magam idén is: Ha…..
Már valójában nem tartom számon a heteket, és nem is fogok most nekiállni számolgatni, mikor pöffentettem utoljára, de az a helyzet, hogy ha iszok, baromira visz a vérem. Hova? Anyád p*!@jába, hát rágyújtanék! Hogy is volt? Szombat este épp úgy esett, hogy egy baromi hosszú és idegesítő munkanap…..
Örömmel jelenthetem be, hogy eltelt egy hónap elhatározásom óta, s meg kell vallanom, csúfosan sokat csaltam ez idő alatt, rohadt ki szarrágó voltam, egy büdös cheater, de MOST!!!! igazán elmondhatom magamról, hogy huzamosabb ideje már tényleg nem cigizek. Az élet stresszes maradt és szívesen ölnék…..
március 27. Mivel a leteszemacigit.hu azt tanácsolja, hogy vezess egy ciginaplót, ezért gondoltam a továbbiakban itt tartom számon, hogy melyik nap mennyire voltam gyenge. Vasárnap este 21:40-kor ismét lementem az utcára egy szálra. Körül-belül háromnegyedét szívtam el, a vége felé már egyáltalán…..
FIGYELEM! A következő sorokat kizárólag azért írom, mert úgy érzem, minél nyilvánosabb az a döntés, amit hoztam, annál nagyobb a motivációm arra, hogy ne csak a szám járjon, hanem meg is tegyem a dolgot, ahogy azt illik! (...mert ha már mindenki tudja, akkor nem lehet sunyiban megszegni a…..
Kőfejtő Kora reggeli gondolatok 2016.12.04 19:39:05
Éjjelente eljár az eszem,csak senkinek nem mertem még mondani.Nem mondta, merre csavarog,de mondhatnivalami eszetlenül fejvesztett lebuj körül mozog,mert az a gondolat, mit múltkor visszahozott,minden reggel fél hatkor felébreszt,és zenél és táncol és ugrál és.......nem bírom én ezt!Mint egy…..
Elég Az igazi görbe tükörhomályban látható tisztán,Míg battyogok haza, keresztül a Tiszán,Röhögéssel elfojtva,Hogy valaki már megint eltolta!De most… MOST LETT ELÉG!A sok hiányos kerék,minden gerinctelen derékegy pislogó gyertyalángban elég.Elég…Nem ver engem az Isten,Csak rám se bagózik;Szerintem…..
Kőfejtő Shy? But why? 2016.05.09 19:06:30
Oly rég is volt már, mikor az utolsó bejegyzést írtam, hogy úgy döntöttem, ismét zúdítok ide pár liter nyálat. Viselkedéseket magyarázni, elemezni nem egy egyszerű feladat. Még akkor sem, ha a sajátodról van szó. Néha magam sem értem, mit miért csinálok úgy, ahogy, s bele kell merülnöm nyakig egy…..
Mint említettem, sokat szoktam beszélgetni mindenféle emberekkel ezen a társkeresőn. Az üdvözléstől elköszönésig protokoll szerint végigfutunk a legáltalánosabb kérdéseken, mint például a mivel foglalkozol, hol laksz, van-e feketén szerzett plutónium a fluxus kondenzátorhoz az ágyad alatt, vagy…..
A kockázatok és mellékhatások tekintetében közlöm, hogy hajnal négy van és nem birok aludni, ezért úgy döntöttem, köpök nektek ide pár gondolatot, ami a plafont bámulván született a számban. Csak saját felelősségre! :* Elárulok egy titkot: regisztrálva vagyok egy társkereső oldalon. Azt nem mondom…..
I don’t give a shit! Ez az a mondat, amiről leginkább ismernek engem. Arról, hogy senki nem érdekel, sem az, hogy mit gondolnak, sem az, hogy kivel mi van, ki mit basz el az életében. Egy ignoráns faszkalap vagyok, igaz-e? De az az igazság, hogy ez egyáltalán nem így van. Valójában túl sokat is…..
Kőfejtő Kialvatlan 2016.02.09 19:38:17
Felborzolt arcú reggel,kialvatlan sóhaj száll.Vasbeton az ágy,tűpárna a paplan.Minden éjjele álmatlan.Egy kérdőjellel több,egy ponttal kevesebb,s fekszik gondolatok tengerén,a szavak már nem jönnek rég.Elúsztak messze,mikor még végtelen volt a nyár,s mikor a bút még elmosta a Tisza, az eső, az…..
Nehezen adtam rá a fejem, hogy belekezdjek az írásba. Nem csak azért, mert lusta dög vagyok az utóbbi időben, de azért is, mert ha egyszer elkezdem, onnan már nehezen állok le. Mindemellett az is egy hatalmas probléma, hogy fogalmam se volt, hogyan kezdhetnék bele, miféle furfangos, vagy gördülékeny…..
Lexilium for Sarah nyitány 2016.01.26 17:50:20
Szia, én leszek ezentúl a rémálmod! (coming soon)..
Nem panaszképp, csak egyszerű önelemzés miatt írom e sorokat.  Nem olyan rég, mióta jobb dolgom sincs, mint a kilencgeget lapozgatni, ráleltem egy raklapnyi képregényre, idézetre, bölcseletre, melyekben az emberek valami, addig számomra ismeretlen betegségről beszéltek, úgynevezett Social Anxiety,…..
Kőfejtő Az élet szép (?) 2015.10.18 23:10:53
Hangulattalan estet fest fölémegy feslett ecset, melyetvalaki akkor rejtett el a zsebemben,mikor a szobájából végleg kiléptem. Azóta vagyok itt magam,falam hallgat, a pokróc ölel.Párnám itatom, sebeim nyalom,s a zene csendben betakar. Pokolba a rímekkel!Tudod, már nem nagyon…..
Fáj! Ezzel a szóval tudnám röviden tömören körülírni ezt a fantasztikus audiovizuális élményt, melynek részese voltam az elmúlt két napban. Oromon jártam, Malom fesztiválon. Hogy ne koptassam túl így is megfáradt billentyűzetem, belinkelem ide és ide a Malom történetét, s magának a fesztiválnak a…..
Kőfejtő Falusi lány 2015.08.10 00:05:53
Sok siránkozást végighallgattam már a falubéli élet unalmáról, mióta az Annuska klub bezárt. Az az igazság, hogy valójában csak csinálni kellene a fesztivált, mert ha nem, akkor úgysem…..
Kőfejtő Esőtánc 2015.06.09 21:11:54
Foltozott, fodrozott felhő a szoknyám,Lábam alatt szikes, fekete föld,parázsként égeté talpam minden kő,S várom a szelet, ki majd felkér.Fogja majd kezem, s vezet büszkén,Felemel, s pörget, míg el nem szédülök.Szikrát szórva minden léptünkLassan elfedé a végtelen eget.Forgass…..
Kőfejtő Tudsz titkot tartani? 2015.05.25 20:29:54
Tudsz titkot tartani?Az utolsó sört sosem szabad kibontani!A felejthetetlen reggelek pedig nem ébredéssel indulnak.Feletted a fagyöngy,amit más nem lát,csak aki rád figyel. Tudsz titkot tartani?Szeretnék valakit megfojtani,majd mennybe vinni egy óra alatt...Az illata az orromban…..
Kőfejtő Csak néha 2015.04.11 13:45:26
Fontak már csokorba szebbnél szebb igék, dalok.Simogattak szép szavak,Untattak nyári csendes esték.Nem hiányzol, csak néha.Néha koptatom a neved,Olykor azt se tudom, létezel.Fontolgatom, hogy amit mondokMegteljen-e lélekkel,Majd inkább elviccelem.Nem kell bő nyál, sem rózsaszín teríték.Amit kérek,…..