Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hlács Zoltán

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén újra indul a Ssangyong terepjárók hazai forgalmazása. A Wallis Automotive Europe (korábban Polar Mobil) kizárólagos importőri szerződést kötött Dél Korea legrégebbi autógyártójával és hamarosan megkezdi Magyarországon a Ssangyong megújuló termékpalettájának…..
Sajtóközlemény Gáz van Pesten 2011.10.27 15:06:00
A FŐGÁZ önálló beruházásában megépítette és 2011. október 27-én átadta Budapest első sűrített-földgázüzemanyag (CNG) töltőberendezését.  A MOL kőbányai úti töltőállomásán üzembe helyezett CNG kúttal a FŐGÁZ letette a költségtakarékos és…..
Rögtön két sajtóközlemény érkezett. Az egyiket a volt, a másikat meg az új Jaguar-Land Rover importőr küldte. A sors iróniája, hogy ugyanahhoz a céghez vándoroltak az importőri jogok, amelynél a Cél Motors egyik korábbi márkája, a Hyundai is kikötött - igaz, volt előtte…..
Autósszótár Kiegészítés 2008.03.04 15:27:00
Hiányos az Autósszótár? Jobban tudja nálunk? El tudja magyarázni ennél alaposabban, hogy működik a differenciálmű? Tanítson, oktasson! Köszönettel vesszük akár a szótár meglévő szócikkeinek pontosítását, kiegészítését, akár eddig elhanyagolt fogalmak kifejtését,…..
Hlács Zoltán 2008.04.02 09:53:18