Regisztráció Blogot indítok
Adatok
borovi

0 bejegyzést írt és 1482 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Munkáim során összehozott a sors – a hétköznapi – “Csillagszemű” Kiss Zoltánnal, a Karthago basszusgitárosával, akit a számmisztikusok “Zéro” néven ismernek. Sokat beszélgettünk munkáinkról, életről és persze a Zenekarról. Érdekes volt hallani, hogy pl. azon történetek, amelyeket nagyon csinos és…..
Apunak jönnek a milliárdok, addig pár fánkocska pár milliója kit érdekel? ..
borovi 2018.07.20 17:24:14
Olvasónkat rossz tapasztalatai és jó szíve ihlette az alábbi levél megírására. Idősebb rokonainknak olvassuk fel a Vigyázzunk a nagyikra! mozgalom nevében. Kedves Szerkesztő! A közelmúltban több ismerősömet is átverték csalók, akik különböző indokokkal telefonon felhívták őket, hogy „kódokat”…..
borovi 2017.03.12 21:33:23
@Antalbaba: ...mondta Knézy Jenő a járdát előtt aszfaltozóknak.
Palvin Barbara karrierje tovább ível felfelé. Éppen a minap csodálhattuk meg a Victoria's Secret ünnepi fehérneműiben, most pedig a novemberi Massimo Dutti divatfotók után újra az Inditex-csoport prémium kategóriás márkájának számító üzlet ünnepi kínálatát népszerűsíti a…..
Szakított az eddigi hagyománnyal az Országház (vagy a kormány), és nem állított karácsonyfát a Parlament előtt a Kossuth téren. Tavaly egy 18 méter magas lucfenyő érkezett Erdőhorvátiból, 2010-ben Felsőcsatáron vágtak ki egy mintegy 16 méter magas fenyőfát, hogy az ország…..
borovi 2012.12.18 21:25:39
@reszeg tengeresz: Költözz Afrikába. Ott pont olyan derék vezetők vannak, mint akikre áhítozol. És vidd a viktorodat is. Gyökér.
Szombaton képzőművészek és művészettörténészek rohantak be az Magyar Művészeti Akadémia (MMA) közgyűlésére, hogy transzparenssel tiltakozzanak a szervezet művészi szabadságot korlátozó tervei és a Műcsarnok annektálása ellen. A tiltakozók könnyű akcióra készültek. A…..
Szombaton este Lady Gaga is fellépett azon a Stones-bulin, amin volt még rendes zenészember a vendégek között (például Bruce Spingsteen), és amit élőben streameltek világszerte, hogy aztán a koncertből kivágott, felvett videókat egyenként szedegessék le a videómegosztókról. A…..
Fricz Tamásnak Kedves Tamás! Szóval egy új kor jött el, amelyben lehetséges, arról beszélni, hogy... És itt felsorolsz néhány témát, amelyekről eddig is lehetett beszélni. Nemcsak Magyarországon, hanem a szabad világban mindenhol. Legfeljebb kritikák érték, akik…..
Most komolyan, pártunk és kormányunk a nyári forróságban első számú nemzeti célnak tartja a Hírcsárda ellehetetlenítését? Pénteken oldalszámozásügyi problémák merültek fel, ma meg épp Hugh Grant-et keressük veszettül, mert levelet szeretnénk neki küldeni,…..
borovi 2012.07.09 09:58:41
@Trocsanyi: Ebből is látszik, hogy a Kedves Vezető És Nagy Nemzeti Mágus tényleg tanulni jár ezekbe a mindenféle sztánokba és isztánokba.
Ami mostanában az oktatási intézményekben folyik, az a szörnyűnél is szörnyűbb. És itt most nem csak a - sajnos - elkerülhetetlen iskolabezárásokra gondolok, hanem arra a szörnyűségre, ami az egyházi iskolákban folyik - a szeretet nevében? Itt ugyanis bevett gyakorlat, hogy 1…..
borovi 2012.06.18 13:06:31
Egy jókora konyhaasztal, körülötte vagy egy tucat divatos kínai fiatal, pár csavarhúzó, két-három flakon ragasztó. Nagyjából ezek egy 55 dolláros, vagyis ultraolcsó táblagép gyártásának utolsó fázisának kellékei.  A kínai Sencsenben készült hétperces videón a…..
Édes Istenem, köszönöm!Annyi csodálatos Heti Válasz publicisztika, gazdasági fórumon tartott emlékezetes felszólalás után (simplicity, agysebészet, a siker láthatatlan) végre úgy látszik kezd beindulni Gyuri nemzetközi felemelkedése is. Most már a jó isten sem menti meg attól,…..
Szentesi Zöldi László, a Magyar Hírlap főszerkesztő-helyettese a Vörös festék című cikkében Dániel Péter legutóbbi akciója kapcsán a jobb- és baloldalról elmélkedik és haditudósításában arra a megállapításra jut, miszerint „Dániel Péter eldöntötte a régóta…..
(Kattintásra nagyobb)A teljes lista a Magyar Narancs nyomán...
borovi 2012.05.05 20:32:03
@azbesztos: Mert persze ezek a pénzek nem külföldi bankokban kötnek ki...
comment:com Mindenki dr. az ATV-n 2012.03.28 23:30:00
Az ATV élő adásban és honlapján is Schmitt kisdoktori címével viccelt egész nap, volt dr. XVI. Benedek, dr. Damu Roland és dr. Castro is, de szerintük az Arab Tavasz is megérdemelte a doktori címet, hát még a BKV. Az alábbi screenshootot proli tumblerén leltük: ..
borovi 2012.03.29 00:21:49
@Donum: dr. Libatolvaj és dr. El Kúrtuk. Most jobban érzed magad?
Orbán Viktor megint megóvta a függetlenséget. Ez nagyon dicséretes, de még menőbb lenne, hogy ha a függetlenség tényleg veszélyben lenne. Bár a közelmúltban valóban komoly figyelmeztetésekben részesültünk az önként vállalt kötelezettségeink nem teljesítése miatt, de a…..
borovi 2012.03.17 00:31:22
@Úgyse mersz kattintani!: Pedig valaha úgy kommunikálták, hogy ő a fidesz "jó nő"-je. Én már akkor is remekül szórakoztam ezen, pedig volt vagy 20 éve.
borovi 2012.03.17 00:33:09
@Blogger Géza: Jó fej vagy Géza! Te már betéve tudod orbán beszédeit.Lehet, hogy te írod őket?
Az ATV Civil a pályán c. műsorában a 2012. március 6-i adásban a „tanár úr” megint emlékezeteset alakított. Azt hiszem, sokan egyetértünk abban, hogy ha lenne nagyképűségi világbajnokság, ő méltán pályázhatna e babérokra.  De máris helyesbítenem kell,…..
Szűnni nem akaró szeretettel köszöntünk mindenkit, hosszú kihagyás után ismét kapcsoljuk a gépházat. Először is egy szolgálati közleménnyel szeretném kezdeni. A fék jó. Biztosan, véglegesen, nagyon. Nem ereszt, nem szivárog, nem nyúlik a pedál, a fék harap, adagolható,…..
Még tavaly írtunk arról, hogy Elvis Costello egy díszdobozos kiadványa kapcsán arra buzdította rajongóit, hogy semmiképpen se vásárolják azt meg, azon egyszerű oknál fogva, hogy az rohadt drága. Hasonló helyzetbe került most a Motörhead, akiknek hamarosan The Complete Early Years…..
Ma Egerben járt Dr. Schmitt Pál, hazánk köztársasági elnöke, ünnepi közgyűlésen fogadtuk őt az egri képviselőkkel együtt.http://www.heol.hu/heves/kozelet/schmitt-pal-egy-szo-sem-veszhet-karba-423263Bár nem szokásom jobboldali politikusokról véleményt írni, minősíteni (kicsit…..
borovi 2012.01.23 23:21:29
borovi 2012.01.23 23:23:08
@pelikánjózsefgátőr: "valaha írtak- e egyetlen szakdolgozatot is, nemhogy - urambocsá:-) -kisdoktorit..."
Miért, szerinted DOKTOR smitt írt?
Mária néni csúcsfavorit dajcstomi mellett, ha megzápult narancshumorról van szó. Bár utóbbi valóban azt hiszi, hogy vicces, a szelíd öreg hölgy vérkomolyan vérciki. (Nem, most nem fogom tisztelni azért, mert ötvenhatos szereplése miatt 2012-ben IS parlamenti képviselő, s…..
Subba Megettem a válságot! 2012.01.04 13:17:18
Bruahaha!..