Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hippi Kriszta

13 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fekete kontinens legnagyobb és legmodernebb városában a madár se jár. Kilamba a szellemváros (Fotó: Angola-today.com) ..
Hippi Kriszta 2017.06.30 19:03:30
Az HBO nem most kezdte azt a jó szokását, hogy Oscar-díjas, igazán nagy nevű alkotókat csábít tévézésre. Viszont az utóbbi időben mindennél könnyebb rávenni ezeket az embereket (írókat vagy rendezőket), hogy tegyenek egy kirándulást a tévébe, ami hosszú időn keresztül eléggé lenézett médium volt. Az…..
Sziasztok, pajtikáim! Képzeljétek, tegnap Ákossal álmodtam. Álmomban épp Bob Marleyval szeretkeztem, amikor Ákos  ránk nyitotta az ajtót. Nem ez a fess és fiatal Ákos volt, hanem egy öreg, lehetett vagy 50. Mérgesen ráförmedt Bobra: -Te szakadt hippi, hát nem megmondtam, hogy ha…..
Nem csak Hollywoodban aranyszabály, hogy addig üsd a vasat, amíg meleg! A francia vígjátékok legnépszerűbb darabjai közé tartoznak a Louis De Funés főszereplésével készült Csendőr-filmek, melyeket a főbb résztvevők életük végéig újabb részekkel láttak el. A sorozat 1964-ben indult A Saint-Tropez-i…..
Hippi Kriszta 2015.12.22 22:34:37
Birtokunk Első disznóvágásunk 2015.12.12 20:52:42
Múlt hétvégén megtörtént életünk első, és talán leginkább vidéki életre jellemző nagy eseménye: levágtuk két disznónkat. (Összesen hárman voltak, így egy nőstény még az ólban várja további sorsát.) Egy kisebb testű nőstényt (Tika), valamint a legnagyobb testtömeggel bíró ártányt* (Hurka) vágtuk…..
Hippi Kriszta 2015.12.13 19:17:44
Pszinesztézia Mérgező barátok 2015.11.03 22:40:08
Egy jó barát vagy egy jó baráti társaság számtalan örömteli pillanatot okozhat, nagyon fontos támasz lehet a mindennapokban, vagy akár a nehéz élethelyzetekben. Életünk természetes sajátossága, hogy miután kirepülünk a szülői házból, számos, szülőktől kapott élményt a…..
Na most, tegyük fel, hogy a leragasztott szemű Dezsőke ellóg az óvodából, még uzsonna előtt éhesen. A közértes lehúzza a fémrolót és elzárja a parizereket, mert Dezsőke az éhes óvodás a közelben lófrál. Joli néni magasabb polcra teszi kívánatos barackbefőttjeit.  Az…..
Csak a Szépre! Tegnap a mában 2015.05.18 08:30:00
Van abban valami különös báj, ha olyan helyeket fedezünk fel ahol az idő lassabban telik. Lassabban, mert a helyet vagy megőrzés céljából vagy fejlesztés hiányban olyannak találjuk mint amilyen akár 30-40 éve is lehetett. Mindezt úgy, mintha egy akkori pillanatfelvételbe a XXI.…..
Hippi Kriszta 2015.05.18 17:02:16
A TASZ jelenti Elszakítva 2015.05.03 18:44:24
Ismerjék meg a Budapest 12. kerületében lakó házaspár, Kriszta (35) és Tamás (38) élete történetét: váratlanul érte őket a tragikus fordulat. (A kép illusztráció) A házaspárnak két kisiskolás gyermeke van, Kriszta pedig most várja harmadik gyermeküket. Egy 12. kerületi…..
Piárium A cöpis pöffeteg 2015.04.13 23:56:12
Szombat este azt ünnepeltük a bandával, hogy végre felvettük a Pandadalt. Nem lennék most a multik és a környezetszennyezők helyében, de erről majd később. Miki hozta az Arany Ászokat, Sámán pedig a hernyót és a cöpit. Én vittem azért magammal a biztonság kedvéért egy-két…..
A minap az egyik áruházban láttam néhány fura telefont. Hatalmas gombjaik voltak és régi-fajta kijelzőjük. Megkérdeztem az eladót, hogy mik ezek, és azt mondta, hogy idős embereknek csinálták, afféle nyugdíjas telefonnak. Nem akartam elhinni! A nagyim fent van fészbukon,…..
1951-ben járunk. A legsötétebb Rákosi korszakban. Sztálin még köszöni jól van. A beszolgáltatás és a téeszesítés a vidék legfontosabb problémája. A kulák, aki tulajdonképpen a TSZ-be be nem lépett módosabb gazda volt nagyszerű ellenségképet jelentett. Eme "remek" kis propagandában együtt van minden,…..
Hippi Kriszta 2015.03.20 00:21:09
Drága Réka! Olvastam leveled, és mit mondjak, nagyon köszönöm. Jó, hogy időben szóltál, nem vettem még meg a neked szánt csokrot, sem a félárú múzeumjegyet. Most akkor nem is fogom. Mert közölted: nem kéred. Azt is megírtad szerencsére, mit kérsz nőnapra. Azaz dehogy…..
Pacek bá főzte fél komlónak a hidegen komlózott zugsört, amíg a kékek le nem kapcsolták. Volt neki egy kutyája, a Cápa. Pacek bá nem hitt a kutyaiskolákban, de úgy általában az iskolákban sem, így Cápának az elejétől kezdve világossá tette, hogy magának kell beszereznie a…..
Két éven belül elméletileg képessé válunk arra, hogy egy donor teljes testét átültessük. "A fej nem csak egy konzervdoboz, ami arra van, hogy az agyunkat tárolja. Ha leszedik, és átrakják egy új testre, az megváltoztathatja az ember teljes személyiségét, gondolkozásmódját és…..
Piárium Nyugodj Békében Leonard! 2015.03.01 03:29:21
Az exem vitt be a Star Trek világába. Egy fura és régi sorozatot mutatott, ahol egy jóképű sármőr vezette legénység keveredik mindenféle kalandokba egy csillaghajón. A főszereplő mégsem igazán a szexi kapitány, hanem a csipetfülű Mr. Spock volt, akit a világ egyik…..
Hát, megint átgázolt rajtam a történelem. Nyaranta mindig a Balatonnál ördögbotozok vagy énekelek, a pénzt pedig félre szoktam tenni, hogy egyszer lehessen egy saját VW hippifurgonom. Ősszel rábeszéltek, hogy forgassam meg kicsit, erre most ugrott az egész. Többet nem dugok…..
Hippi Kriszta 2015.02.26 18:56:46
@Gerilgfx: Ne legyél ennyire rosszkedvű, mindig szomorú dolgokról írsz. Nem is tudom, talán nézd meg Hairt, nekem mindig segít.
Hippi Kriszta 2015.02.26 19:17:40
@Gerilgfx: Talán ő majd felvidít: www.youtube.com/watch?v=s1RxKW-P5V8
Rettegett szörnyetegek, bájos tündérek, robotok és űrlények a filmvásznon. Két jelenet között pedig ugyanolyan hétköznapi emberek, vagy még annál is hétköznapibbak... ..
A Prometheus annak idején hatalmas port kavart, ezt a port pedig annak idején jellemzően a forgatókönyvírókon verték el. Amely igazából nem is EGY szkript volt, ugyanis Jon Spaihts eredeti munkáját dolgozta át Damon Lindelof, megtartva annak nagyon sok elemét. Az összehasonlítás…..
Az aktfotográfia nemcsak "megfogható" testábrázolás, hanem költészet és álom: az ösztönök, a vágyak, a látomások világa. A fényképezésnek ez a területe, amelyben a művészet, az erotika és a pornográfia szálai finoman egybefonódnak, tág lehetőséget ad tehetségünk,…..
Most olvasom, hogy találtak néhány náthás kacsát Békésben. Az állam úgy döntött, hogy vágóhídra küldi az összes kis csőröst a környéken! Lemészárolják őket, mint az állatokat. Hol az emberség? Ha holnap Békásmegyeren tüsszent egy óvodás, akkor darálóba küldik az…..
A dzsamalázás ősi magyar alkoholista hagyomány, apró szeszes italok fogyasztását jelenti. Némelyik műanyag üvegcsében is kapható a nagyobb rákkeltő hatás érdekében, de a többségük üveges. Dzsamalázni általában esti órákban, kisboltok előtt az utcán szoktak az emberek...
Testbe nyitva. Amikor mozgás- és táncterápiás valamit kerestem a neten, amit kipróbálhatnék, rögtön megfogott ennek a programnak az elnevezése. Merthogy általában a testbe zárva kifejezést használjuk, és igen, pont arra való egy ilyen alkalom, hogy az ellenkezőjét éljük…..