Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A törökszultán

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több mint 35,2 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a hartai MetálPack Kft. az Új Széchenyi Terv „Akkreditált klaszterek vállalati innovációjának támogatása” című pályázati kiírásán. A közel 58,7 millió forint összköltségvetésű projekt során új, a…..
Miközben pár nap múlva, 2020. november 3-án itt a következő amerikai elnökválasztás, illegális fórumokon egyesek az amerikai választópolgárok részletes adatait tartalmazó óriási méretű adatbázisokkal üzletelnek. Ezen adatbázisok általában tartalmaznak a választó személyes adatain kívül olyan…..
A törökszultán 2020.11.02 05:04:26
Aki most ebben az időszakban a Körösök partjára téved, bizony különös állapotokat talál. A  víz mélyen  a mederben mindenhol, a nyári vízszintekhez képest méterekre. Sokan, még a rendszeresen a partjait járó horgászok  is megrökönyödnek mikor szembesülnek ezzel az állapottal. A Körös-völgyi…..
Az Index két munkatársa beszélgetést kezdeményezett a ferencvárosi polgármesterrel. Baranyi Krisztina kifejtette, hogy szívügye a szabad sajtó, ezért a kerületi lapot átalakítaná. S bár nem akar vérengzést az önkormányzati alkalmazottak körében, az együttműködést nehezen képzeli el a jelenlegi…..
A törökszultán 2019.11.04 05:37:59
@lomposfarkas:
Megmondta nekik: Ha megtanulnak újságot írni, maradhatnak. Ha nem, menni fognak.

Géczi meg jó lesz szélkakasnak.
Modorosblog Főnök-magyar szótár 2019.09.21 15:09:03
I need your help with... = Kérlek, csináld meg helyettem...
A törökszultán 2019.09.23 15:12:36
@driopios:
:)
Beach buggy  Dune buggy        Cross buggy(verseny) Hobbi célú buggy-k              ..
A törökszultán 2019.09.22 21:51:44
Hetedik éve dolgozzuk fel az uniós agrártámogatások nyilvános adatait, képet adva arról, kik Magyarország legnagyobb zöldbárói és hogyan alakulnak az erőviszonyok az agráriumban. A támogatási kassza döntő része 2018-ban is az összes támogatásra jogosult felső 10%-ához, azon belül is a legzsírosabb…..
A törökszultán 2019.08.12 19:55:06
@ez is egy vélemény:
A föld meg lapos..... ugye?
Egyre többet olvashatunk, illetve hallhatunk az elektromos fűtés + napelem rendszer kombinációról, mint az ingyenes fűtés lehetőségéről. Nagyon érdekes levelet kaptunk a témával kapcsolatban a Kardos Labor Kft-től, egy olyan vállalkozástól, amely több mint 10 éves gyakorlattal rendelkezik a megújuló…..
A törökszultán 2019.06.01 07:12:57
@jeriko: Ááááá azt eltakarja a narancs színű szemellenző.
Nem állítom, hogy korábban csupa Sova és Štrosmajer doktorok vezették a kórházakat. És mióta az eszemet tudom, azóta nincs elegendő pénz az egészségügyben! Betegként, ápolóként egyaránt bőven volt részem a kórházak hajdani működéséről, amire mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy jó. De:…..
A törökszultán 2019.04.04 21:34:15
@Gyorgy007:
Jééé, mi is jön a szádon? Szar-szar-szar-szar. Csak a soros kimard a végéről. Osoba fidesznyik!
A törökszultán 2019.04.06 07:20:36
@Gyorgy007:
Nézd /olvasd!/:
"Na akkor rántsuk le a hazaáruló szar ellenzéki köntöst az írásról és marad a lényeg:
Egy roskadó szar, működésképtelen velejéig korrupt rendszert hagyott a fideszre a szocializmus és az mszp.
A fidesz azt gondolta, hogy új emberekkel meglehet oldani a problémát, de rájöttek, hogy csak újraszervezéssel és pénzzel lehet látványosan javítani rajta.
A helyzetért nem lehet a fideszt okolni, mert egyrészt mindíg is szar volt az volt az EÜ, ráadásul a fidesz alatt több épületet újítottak fel, fejlesztettek, mint előtte 80 alatt sem. De szart nem ér a felújítás, az új gép, a pénz, ha a rendszer marad szar és pazarló....

Ezt a szar ellenzéki propagandát amit meg ráültettél a témára már egy óvodás se veszi be."

Számold össze, hányszor jött ki a szar a szádon?
  Amikor az ember belekezd egy olyan posztba, aminek az egyik főszereplője Huth Gergely, a másik Bede Zsolt, a harmadik meg Gulyás Márton, kicsit úgy érzi magát, mint amikor a hüvelygombáról kell reklámfilmet forgatnia. Mert hát fontos dolog ez, de korántsem biztos, hogy beszélni kéne róla, akit…..
A törökszultán 2019.03.06 19:56:29
@közíró MAXVAL bircaman:
Igen. A föld meg lapos.....
Először és utoljára foglalkozom ezzel a szurkolónak vagy ultrának hazudott faszival, aki valamiért azt hiszi, hogy neki mindenképpen kamera előtt és mögött kell szerepelnie, és sajnos ebbéli meggyőződésében Bayer Zsolt is megerősítette már párszor. Gondolom, látta benne a rokonlelket, az alkotó- és…..
A törökszultán 2019.02.17 08:20:50
@a nagy hohoohooo: Megbolondultál? Tényekkel, meg valósággal traktálod? Mit kezdjen vele?
A törökszultán 2019.02.17 12:54:56
@a nagy hohoohooo: Jobb vagy hozzá, mint amennyit ér.....
Facebook oldalunkon kaptuk ezt a jól megfogalmazott írást egy olvasónktól, aki történetesen a kormánypártra szavaz. Üzenete szerintem mindenkihez szól, s különösen az ellenzéki érzelműek számára lehet tanulságos. Személy szerint több okból is fontosnak tartom, hogy párbeszéd legyen a…..
A galériába a teljesség igénye nélkül szerepelnek a mai vidéki napilapok online kiadásainak címlapjai. Egy hír mindegyiken ugyanaz, ugyanott van a címlapon, ugyanaz a szövege, mindene, és egyszerre élesedett. Kellett nekem kérni, ugye...
A törökszultán 2018.12.16 21:06:43
@Sir Galahad: Ez most szar lett. Érzed te is.
A törökszultán 2018.12.16 23:08:05
@Weißkopf: Egyetlen ilyen ismerősöd van? Csak itt fentebb legalább négyen vannak. Ennyi látszik nekik a nagyvilágból. Aztán meg már maradandó az agykárosodás:

lama.blogsite.org/e107_images/custom/hirek/2014/nov/fereg.png
A törökszultán 2018.12.17 05:17:11
@Na hogy érzi ez a Wágner magát?: Mellettem. Nem is vitattam, csak jeleztem hogy az "egyetlen" az már itt helyben megdőlt. :)
Macedónia ugyan nem szomszédos ország, és nem tagja az Európai Uniónak sem, de a Gruevszki-botrány finoman szólva nem tett jót Magyarország regionális megítélésének. Már régóta egyértelmű, hogy Orbán Viktor csak olyan kétoldalú kapcsolatokban érzi jól magát, melyekben ő diktálhat, ám például…..
Fél éve kaptam egy e-mailt a Kukaholdingtól, hogy a helyben szokásos módon, tegyem közhírré az alábbi tájékoztatást: Az állami hulladékgazdálkodási feladatokkal törvényileg megbízott Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. (NHKV) értesíti a sződligeti polgárokat, hogy a…..
Műanyag tejtartó, tantusz és centri – csak néhány olyan tárgy, ami nem hiányozhatott egyetlen szocialista magyar otthonból vagy balatoni nyaralóból sem. Hétköznapi holmik, amelyek mára kikoptak a köztudatból. Ha ma mutatjuk meg ezeket egy tinédzsernek, alapesetben fogalma sincs, hogy mire…..
Kedves Híveim! Kedves Alattvalóim! Először is közölném, hogy győztünk! Nagyon nagyot győztünk! Akkorát győztünk, hogy még Magam is meglepődtem rajta... Köszönöm nektek, hogy kezembe adtátok a hatalmat, mert ezzel igaz emberré váltatok. A döntéssel amivel Rám és csipetcsapatomra adtátok a…..
EU-s forrásból, a KEHOP 5.2.9-16-2017 pályázat keretében nyert el Csepel 52,5 millió forintot orvosi rendelő korszerűsítésére. Ez egy hír, melynek mindenki örül. Ez kevés azonban Csepel nagyhatalmú urának, mindannyiunk rezsiharcosának, akinek egyébként semmi köze jelenleg politikailag Csepelhez.…..
A törökszultán 2018.01.22 18:28:26
       Nos többek között akkor, amikor a természet egyensúlyának fenntartói, elkezdik így november tájékán fenntartani a természet egyensúlyát, s olykor a nagy kapkodásban lábon lövik magukat, vagy éppen egy másik "egyensúlyfenntartót" lőnek homlokon, mert a reggeli pálinka osztásnál rosszul…..
Már több százezren látták a M1 Híradójának szombat esti, zseniális villanását a Youtube-on, amiben a Bajai Halfőző Fesztiválról jelentkezett be élőben a tudósító, Bencze Péter, de annyira részegnek tűnt a riportalanyaival együtt, hogy lekeverték a bejelentkezést.    A 24.hu megkérdezte az MTVA-t,…..
A törökszultán 2017.07.09 22:48:09
A törökszultán 2017.07.10 05:29:31
@szánmonoxid:
Még nem aludta ki magát a stáb!
:)
A parlagfű (latin nevén Ambrosia artemisiifolia) évről évre sok százezer ember életminőségét rontja a növény virágzásának idején, mivel virágpora a jelentős allergének közé tartozik. A mintegy 100 évvel ezelőtt, Észak-Amerikából behurcolt parlagfű agresszíven terjeszkedik, és ennek a folyamatnak az…..
A patikus nő megkérdezte tőlem,hogy ez komoly,hogy a gyereknek hordom ezt a sok gyógyszert? Üdv Mindenkinek   Múlt hét kedd este a lányom erős fülfájásra panaszkodott,a láza felment 39 fokra.Másnap elvittem a körzeti gyerekorvoshoz.Augmentint írt fel,Ciloxon orrcseppet,és…..
A törökszultán 2017.02.21 21:49:44