Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Reggel Tibor

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tökünk se akart ekkora listát írni a tapló magyar autósokról, de amikor elkezdtük poénból bemondogatni a legbosszantóbb suttyóságokat, öt perc alatt jutottunk túl a tízen. Nyilván mindenki találkozott ezekkel, meg úgyis ugyanez lesz mindörökké, de ha csak páran elgondolkoznak és legközelebb nem…..
Reggel Tibor 2016.05.09 13:56:33
@Desmond77:
Hogy jön ide a "szittyamagyarság", tessék mondani?
Ha lenne valós tapasztalatod a szittyamagyar közlekedési morálon kívül másról, akkor tudnád, hogy Európában nem vagyunk rosszabbak az átlagnál.

Persze, ha csak a gyalázkodás a cél...
Reggel Tibor 2016.05.09 14:19:07
@Desmond77:
Én sem csak a szigorúan vett vezetési morálra gondoltam. Szerintem ide kell érteni a hőbörgést is.
Na most ebben a tekintetben a németek, osztrákok, svájciak és az északi népek nem, de a mi környékünkön és különösen délre meg aztán van hőbörgés rendesen.
Reggel Tibor 2016.05.09 16:26:08
@Mj:

Igen, van némi tapasztalatom a Balkánon és Romániában.
Ukrajnában még sajnos nem jártam.
Viszont ez mind semmi Albániához képest. :)

Persze nem biztos, hogy ebben a tekintetben hozzájuk kell hasonlítani magunkat.
Az Index hozzájutott egy olyan belső dokumentumhoz, amiben A Dal köztévés műsor szerkesztői és gyártói, illetve a Kállay Saunders Band képviselői megállapodtak arról, hogy nem volt semmilyen technikai probléma az énekes előadása alatt, egyszerűen Kállay énekelte rosszul a dalát az élő adásban...
Valahol Budapest külterületén szinte vadonatúj, 0-km-es Roverek sorakoznak egymás mellett, amiket az idők során benőtt az elburjánzott növényzet...
A baloldali közvélemény egyre nagyobb megütközéssel figyeli az ATV-t. A gondolkodók sokszor már arra ragadtatják magukat, hogy a Hír TV az új ATV. Ezt mi nem gondoljuk. Mert a bűnbánó maffiózóként saját, jólfelfogott érdekéből immár kormánykritikus Simicska-TV csak a lopott…..
Ki ne gondolkodna azon, milyen lenne az ideális autózás? Mégis ki mondhatja meg mi a jó és a mi a rossz? Ha össze kéne szedni 10 dolgot, amely megnehezíti az autózást, sokan hasonló véleményen volnának, illetve néhány eltérés lenne. Én összegyűjtöttem a kedvenceimet,…..
Határátkelő Haza, meg ilyenek 2015.08.12 06:41:00
Nem, még nincs vége a Magyarország és én pályázatnak (bár erősen a vége felé közeledik), ma például Tsabus írását olvashatjátok arról, hogyan is éli ő meg ezt…..
A hétvégén 9 ember meghalt, amikor a texasi Wacóban több motoros banda tagjai egymásnak estek ebédidőben, egy autópálya menti zsúfolt bevásárlóközpont étterme mellett. Mintha csak a Sons of Anarchy legdurvább pillanatai elevenedtek volna meg… A történtek kapcsán megnéztük,…..
Bármilyen meglepően hangzik, de nagyon  sokan szinte megkönnyítjük a betörők dolgát. Többnyire azért, mert képtelenek vagyunk a betörők fejével gondolkodni. A biztonsági kérdésekhez egyébiránt nálunk,  mint a focihoz, szinte mindenki ért, - az eredmény is körülbelül…..
Reggel Tibor 2015.04.14 10:09:13
@bellarand:
Ne szó szerint értsd.
Viszont, ha ennyi esze van, akkor nem tudom igazán sajnálni.
Kicsit olyan ez, mint amikor a gonosz gyerek rugdossa bezárt kutya kerítését, aztán amikor egyszer nyitva van az ajtó és megharapják, akkor a kutyát hibáztatja.
Reggel Tibor 2015.04.14 10:34:25
@steve4security12:
Elnézést elkerülte a figyelmem.
Ilyen sem volt még: Edina és Laci, a villa egyik szerelmespárja fog megküzdeni a bennmaradásért hamarosan, hiszen úgy dugtak, ahogy nem szabad (nyugi, semmi extrém perverzió, simán csak elvonultak a kamerák elől), és ezt a szerkesztők azzal büntették, hogy egyikükre a kihívást…..