Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zöldenergia31

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szerénynek tűnő, és a villában igazából nem túl sok vizet zavaró srác a fináléban is meglehetősen visszafogottan viselkedett, még saját maga mellett sem tudott rendesen érvelni, de ezek szerint ez kellett a nézőknek. A hármas döntőből először playmate Dóri gigantikus…..
Zöldenergia31 2015.03.01 21:44:29
Zöldenergia31 2015.03.01 22:04:37
@glammi76: Hát az autót, a havi 1 milkát, és a lakást :) !
Zöldenergia31 2015.03.01 22:17:06
@glammi76:
De gondolom nem keres havi 1 milliót, és hát persze újból ott lehet a címlapon! Már látom a Blikk első oldalán: Végül Deniszről kiderül, hogy tényleg egy gyíkember, Laci- Dinkával zárdába vonultak, és hát Robin még mindig nem tudja levakarni Tommyboyt magáról :))) !
Szombat este a szokásosnál, vagy várnál nagyobb különbséggel (54-46 százalék arányban) nyert VV Dennis az eddig háromszor is győztes párbajról visszatérő VV Laci ellen, aki elflegmáskodta eddigi legfontosabb párbaját. Végül is, hogy a két nagyszájú gyökérből melyik került…..
Zöldenergia31 2015.03.01 18:22:42
@mobilos perpetuum:
Szerintem én nem erről beszéltem....Nem azzal fog nyerni valaki, hogy bent mennyien szeretik, vagy utálják.Én azt gondolom, hogy már volt egy "helikopterező" az is bőven elég volt, és ahogy előjött a lányával (sajnos ezzel mindenkit megvezetett, de senki sem tudja, hogy valójában mi történt, mellesleg ezért érdemelné meg a nyereményt??? Kétlem!), nekem ez sok. Másrészről, itt már annyian felvázolták, hogy a Laci mennyire bunkó, és mennyi embert megbántott a lakók közül, és hogy a Dénesnek mennyi törleszteni valója volt vele szemben! Csakhogy Lilu épp erről kérdezte, hogy egyet mondjon abból a sokból, és mi történt? Semmi! Mert semmit nem tudott mondani, csak nézett, mint hal a szatyorban :) !Ha nem lett volna Fanni akkor kb: 3 hét múlva kiesett volna a játékból.Amúgy szerintem Dórinak kellene nyernie, mert simán bekerült a döntőbe .....
Zöldenergia31 2015.03.01 19:57:24
@Nick Leeson:
De, simán el tudom képzelni :) ez annyira életszerű, mint az emberünk aki a párbaj alatt is azzal volt elfoglalva, hogy 105 nap alatt nem tudott kibontakozni :) ez is teljesen életszerű. Mert ő otthon éppen ott vizel ahol csak jól esik neki, ez is teljesen életszerű!!! Na nekem ezek NEM életszerűek, ahogy a Dénes sem az!! Amikor kiesett a Zsu akkor kezdte az RTL felkapni, onnantól kezdve tudtam, hogy ki is ez az ember, és vállvetve mellette volt a Fánni, aki úgy úszott meg 2 párbajt, hogy 1-szer kapott egy lila kendőt utána, a szerelmes (mártír) párra kerültek a kendők, kicsit vontatott volt az RTL részéről, hogy a karaktereket azért kell benntartani, mert amúgy nem lenne mit nézni. A Laci vinnyogását, vagy ahogy Robin próbálja levetkőzni a gondolatot, hogy mégsem buzi (ülve pisilós buzigyerek :) talán ez volt a legjobb beszólás a VV-ben), ezért jutottam arra, hogy mégis Dóri nyerje meg mindezt, ő legalább tudja már mit-mire lehet költeni :))) !
Zöldenergia31 2015.03.01 21:03:19
@Nick Leeson:
Te valamit nem értettél meg a mondandómból? Nem én mondtam ezeket amiket leírtam, hanem Dénes,de ez már teljesen mindegy....Úgy látom mégis ez a birka nyer, na én nyomok egy Robint, te meg csak védd ezt hatalmas, nagyon jó embert !
Nem halt még ki a lovagiasság a férfiakból, kérem szépen, tegnap este a Való Világ 7-ben VV Dennis, aki tán még VV Aureliónál is többet mutogatta a farkát, és kis híján eszméletlenre, de legalábbis ostobára dugta VV Fannit, súlyos dilemma előtt állt: két jelet kapott…..
Zöldenergia31 2015.02.25 23:43:22
@markó póló:
én is egyetértek @NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN! hozzászólásával, nem gondolom, hogy egy olyan embernek kellene nyernie akin látszik, hogy egy "a" betűn is gondolkodik, nehogy rosszat szóljon...Amióta kint van a Fannika, azóta Dénes teljesen eltűnt. Amúgy már az elején kieshettek volna mind a ketten, ha Dani-Edina páros kicsit jobban összetart, és Edina nem nyit Laci felé!
Dénesnek csak Dóri ellen van esélye visszamenni a villába, és ő lesz a 3., a többit meg nehéz megjósolni...Ha a Robin-Laci párosból lenne egy összegyúrva akkor nem lenne kérdés a győztes, de így nehéz megítélni ki fog valójában győzni.
Laciról csak annyit, hogy a kedves villatársai csináltak belőle mártírt, és nem fordítva. A Fanni-Dóri-Dénes-Robin alkotta galeri emelte fel, rosszul kezelték a helyzetet, de most már félnek tőle, így Dénes sem viszi ki őt...
Ilyen sem volt még: Edina és Laci, a villa egyik szerelmespárja fog megküzdeni a bennmaradásért hamarosan, hiszen úgy dugtak, ahogy nem szabad (nyugi, semmi extrém perverzió, simán csak elvonultak a kamerák elől), és ezt a szerkesztők azzal büntették, hogy egyikükre a kihívást…..
Zöldenergia31 2015.02.09 19:46:26
@Brix:
Elég gáz amiket leírtál...azt hittem Baukó Évánál nincs rosszabb, de tévedtem!
"Nem véletlenül nyerte meg az iskolahetet és a legutóbbi versenyt is.."Szóval te is azt látod amit én, vagy te tényleg elhiszed amit neked mutatnak???
1 hónapja úgy van bent, hogy nem lehet rárakni a jelet, mert nem engedik....
A másik:
Mindenki azzal van elfoglalva, hogy a Laci-Edina páros milyen undorító, és hogy a Laci, hogy bánik a nőkkel! Csak mindenki elfelejti amikor a Zsu visszajött milyen fogadtatásban volt része, és főleg a Fánnika, hogy is beszélt?!
Én nem védem a Lacit, mert tök gáz amit művel, nekem nem jön be ez a papucsállat, de azt is nézzétek meg, hogy a komiszka eddig hol volt, és mit csinált!
Zöldenergia31 2015.02.09 21:04:51
@Megdobbent:
Egy kicsit egyetértek veled, de csak egy kicsit :)! Többször próbáltam a vv7 hivatalos oldalán komisz-tündérfalvit "úgymond gyalázni" sajnos egyetlenegy negatív hozzászólásomat nem láthattam, stratégiát váltottam "pozitív" kommentjeim egyből megjelentek...Milyen fura, nem???
Azóta nem tudom úgy nézni a műsort amióta tolják a Deniszt. Nekem ez a Klón nem jön át. Főleg amióta azt is kijelentette, hogy van egy lánya, és azért nem látogatja mert nem akar ártani neki (vagy valami hasonló), nem tudom ti, hogy vagytok ezzel, de lassan kiderül, hogy a Conchita Wurst az anyuka, és egy komoly mexikói szappanopera kerekedik ebből.

A Robinnal sem tudok mit kezdeni, ő mindig a Lacival akar menni párbajozni erre elküldi a "szerelmével", de az is igaz, hogyha a Fánni ment volna most az Edinával az a kis "tündérfalvi" ment volna vissza, mert már akkora média van a háta mögött !
A Dóri....sixx jól mondta "egy szürke egér" ...!